- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Крив Пенис
Чувал съм че от витамин Е може да се поизправи но нз за какъв прием става въпрос... дали се инжектира в него или се приема на хапчета ... самия витамин размеква тъканта.... А ти са вземи да предрусаш с витамин Е.... тва не е проблем че ти е крива пишката ... проблем е ако те комплексира !![]()
Не е важно кой е крив кой е прав ВАЖНОТО Е ДА Е КОРАВ![]()
![]()
![]()
Спокойно и аз съм точно така както описваш - вляво, и ме притесняваше до преди време, но после разбрах че над 50-60% от мъжете не им прав, твърд и напълно симетричен, при повечето има малки аномалии. Стига да не ти прави големи проблеми - не се притеснявай, ако много те боли или нещо такова отиди на лекар все пак хората затова са учили![]()
E ко твоя е крив,голяма работа,аз да се притеснявам ли че когато съм в ерекция мога да си изпукам х*я И това съвсем сериозно Нема лъжа нема измама...
крив му бил на лево![]()
![]()
.. пич като малък много си лъскал с десната ръка и затова сега бие на лево нз на колко години си ама почвай с лявата и ше изправиш
![]()
![]()
No BaSs No FuN !!!
Според мене относно тва дето го каза за пукането на хуя могад а ти кажа че е съвсем възможно да стане и на прав к*р ... всеки е имал в момент на превъзбуда болки, поне повечето ми познати са го изпитвали... при много яка превъзбуда се получава така че самата ти кръвоносна система вкарва много кръв заради самото учестяване на пулса което е породено от адреналина който се изпуска от надбъбречната жлеза при стресови ситуации, а в случая когато си възбуден сексуално това също е един вид стресова ситуация за тялото тогава самото пещеристо тяло не може да поеме толкова колкото самото сърце е изпомпало и се получава да те боли патката, ама тфа става на секфа патка така че ... от това ни се притеснявай. Относно тфа че може да му стане несхто на к*ра ти като тфа да се счупи отговора ми е даколкото и кофти да звучи е така:
То се случва по следния начин. Възбуден си, правиш див секс, не мислиш много къде си и как го правиш, мятате се като луди и изведнъж чуваш „щрак“. Усещаш адска болка, пада ти, членът ти променя нормалната си форма. Фрактурата се получава в основата на пениса, много по-рядко в средата или в главичката. Получава се кръвоизлив, който бързо се разпространява към долната половина на корема, слабините, седалището и вътрешните повърхности на бедрата. Много е важно как ще се действа от тук нататък. (това е извадка от една статия която намерих ведна по случай на тая тема) та знайте че като патката ви е права не значи че сте застраховани от чупене
![]()
Проблемът е в твоя Windows, аз със Linux проблеми нямам!
spoko pi4 4uval sam 4e krivite penisi dostavqli po golqmo oduvolstvie![]()
Първоначално написано от Daft
Ако спре и на светофара ще е весело.Кривите пениси са нормални.Както хората с големи глави така и мъжете с криви боздугани![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
sigurno e tupo no vinagi sa mi kazvali 4e penisa se iskrivqva ot mn 4ikiia na vuprosa ti dali moje da se iskrivi - moje i go nari4at s4upvane i e mn bolezneno no ozdravqva, za da se polu4i trqbva nqkoi naisitna da go hvane i ugane ... ne se polu4ava lesno
![]()
Мечти.... когато успееш да счупиш пенис ми се обади на 0883 50 45 95 спокойно номера е реален.
Skype - detekt0441
Sorry, 4e pi6a na latinica, no v momenta flexa mi se preeba i se nalaga (nadqvam se da ne e problem)
A sega po temata... az imam podoben, malko po-gaden problem. Zna4i penisa mi e kriv, samo4e ne nalqvo ili nadqsno, a se izkrivqva nadolu... ima takava forma ")" samo4e ne e krivnal na lqvo, a nadolu - vuv formata na banan, i kogato e v erekciq i go natisna i go izpravq se ose6ta edna osobena, leka bolka i mi e gadno, nqkoi znae li za6to se e polu4ilo taka i 6te pre4i li pri polov kontakt. Ako nqkoi znae kak moje da go poizprava malko neka da pi6e. Ako ima nqkakvo zna4enie az sum na 14 g., penisa na duljina mi e okolo 12-14 sm na duljina i okolo 3,5 na debelina. Ako nqkoj moje da pomogne s ne6to, neka pi6e.
За тва знам че не е проблем ама криви вагини не бех чувал![]()
15 минути след изпразването ти тече сперма от канала!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
както е нормално да имаш кръв нос, така е нормално да имаш и крив пенис. къвто си - такъв!
не е болка за умиране
шина слагай или лягай да спиш на дясната си страна
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
абе и моя е малко крив наляво. според мен това е защото повечето мъже си го държат в левия крачол, но може и да греша нз![]()
Abe kvo podrazbirate pod tova da vi bqga v lqvo ,4e bqga po mujkite dupeta li ?![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от TIMEX
Така,сега и аз да споделя,моят пък е извит на долу,дава отклонение на око като гледа окло 35 градуса надолу в главичката,получава се нещо като парабула,обаче,не знам дали в случая е добре това,все пак секса не съвсем като баскетбола,чудя дали за момичетат това ще е някакъв проблем като усещане,иначе на мен проблеми не ми създава откъм осезаемост,само понякога в нацелването на десятката,ано ме разбирате правилно,но влезе ли,няма излизане![]()
krivite ponqkoga dostaqt poeche udovolstvie![]()
tvoita krastavica kriva mn 6e otiva na moita sliva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе за всичко се е сетил господ когато не е създавал. А някой да знае, че и влагалищата на жените не са от най-правите неща на света? Ето защо е нормално хуя ти да е малко крив. Виж ся ако цял живот си блъскал чикии само с едната ръка мноо ясно че ще е по-крив от идеалното.![]()
![]()
А за подрастващите един съвет не блъскайте само с едната ръка щото след време ще видите резултата от труда си. Той хубаво расте така ама вие по някакъв начин го моделирате, все пак и ти да стоиш няколко стотин часа в една поза ще се изгърбиш.![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
da ne ti puka 4e ti e kriv e brat :] ako ne ti haresva si naprai plasti4na operaciq ;]