.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    abe hora nz za vas no na men mi e kriv nadolu - ne 4e ne moa da go nadarva, stava si si4ko ma malko e kriv v kraq (kam korema) nadolu ne kakto e na pove4eto hora nagore ta nekvi saveti ?

i moq e izkriven nalqvo,pritesnqva me samo da ne pre4i tfa na sexa

Re: Крив Пенис

i moq e kriv na levo malko strelkam si stabilno ne mi pre4i 4e e kriv spoko pi4 nema stra6no

Град
    РЮАР
    Отиваш на менгемето заклещваш го и го правяш... simple!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    БАе бате ... още ли е крив ... пробва ли с ютия
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Хахаха с ютия

Еми медицинските лица казват че ако е изкривен под повече от 45 градуса е проблем и те си знаят хората кво да правят в такива случаи..изправят ти го някак си.Може да е изкривен наляво или надясно,нагоре или надолу,на север-севрозапад,или да сочи постоянно на към небето.Всичкото това е естествено.И моя е леко крив нагоре и си го 'аресвам такъв.Ако ми пусне на мен мацката,не вярвам да се противи на него (дали ще ми пусне предполагам ще разбера преди тя да разбере накъде и колко е извит )
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Emi kfo zna4i kriv vylnoobrazen s zavoi 90 gradusa ?

не прайте чекии и няа да ви е крив ... унанисти такива !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

mii

mi to i moq e kriv kur ama se spraam sq malko me e strah ili po skoro sram 4e si har 1 momi4e i tq men ama ...... s toq kriv kur moje puk da i dostavq udovolstvie ...... ABE NQQ STA6NO

Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Абе за всичко се е сетил господ когато не е създавал. А някой да знае, че и влагалищата на жените не са от най-правите неща на света? Ето защо е нормално хуя ти да е малко крив. Виж ся ако цял живот си блъскал чикии само с едната ръка мноо ясно че ще е по-крив от идеалното.
    А за подрастващите един съвет не блъскайте само с едната ръка щото след време ще видите резултата от труда си. Той хубаво расте така ама вие по някакъв начин го моделирате, все пак и ти да стоиш няколко стотин часа в една поза ще се изгърбиш.
    не си губите времето вие,а?
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от ton4oss
    abe hora nz za vas no na men mi e kriv nadolu - ne 4e ne moa da go nadarva, stava si si4ko ma malko e kriv v kraq (kam korema) nadolu ne kakto e na pove4eto hora nagore ta nekvi saveti ?
    1 Научи се да пишеш на кирилица!
    2 Като ти е крив си го отрежи
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    МнениеПуснато на: Сря Мар 19, 2008 10:55 pm Заглавие: Крив Пенис

Какво пишете в стари теми бе?
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

И моят е крив наляво .. мисля, че е защото постоянно го държа наляво

Повече от фен
    моя пенис пък е Х образен ;дд

Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    Искам да попитам всички които имат криви пениси дали е нормално и създава ли това проблем при изпразване. Понеже моя е крив наляво малко и понякога съм имал чувството че при изпразване имам съвсем малко сперма в канала смисал когато си хвана пениса и го стисна излиза една капка още това нормално ли е и при изхвърляне не хвърлям надалече всеки път ами по наблизо.

И когат правихме секс с приятелката ми тя беше отгоре и се мръдна назад малко и ме заболя възможно ли е знам че ще прозвучи тъпо но възможно ли е да се изкриви пениса така и да направи проблем някъкъв т.е когато трябва да е нагоре тя се премести назад и го огъна леко и ме заболя. Изобщо при това положение може ли нещо да е станало в извивката на пениса от кадето почва и при секс изобщо може ли да ти се изкриви пениса или както си е бил винаги си е така. Благодаря

нормално е и моя е така

Който ползва само едната ръка при мастурбация рано или късно му се отразява

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    Който ползва само едната ръка при мастурбация рано или късно му се отразява
    +1 Aз за тва ги сменям
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    Искам да попитам всички които имат криви пениси дали е нормално и създава ли това проблем при изпразване. Понеже моя е крив наляво малко и понякога съм имал чувството че при изпразване имам съвсем малко сперма в канала смисал когато си хвана пениса и го стисна излиза една капка още това нормално ли е и при изхвърляне не хвърлям надалече всеки път ами по наблизо.

И когат правихме секс с приятелката ми тя беше отгоре и се мръдна назад малко и ме заболя възможно ли е знам че ще прозвучи тъпо но възможно ли е да се изкриви пениса така и да направи проблем някъкъв т.е когато трябва да е нагоре тя се премести назад и го огъна леко и ме заболя. Изобщо при това положение може ли нещо да е станало в извивката на пениса от кадето почва и при секс изобщо може ли да ти се изкриви пениса или както си е бил винаги си е така. Благодаря
    пич това е от ласкането,ако си левичар наляво ако си десничак надясно можеш да го опраиш ако сега наблегниш само на дясната ръка :P

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Стара тема.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове