- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне с пръст
Здрасти, приятеля ми ме отвори с пръст, имаше болка и кръв, но не сме правили секс, проблема е, че при всеки път, при който прониква с пръст, има кръв.. Защо става така?
Не сериозно сега,кажи му да те отвори с 21-ия пръст между краката така може и да се поуправи проблема !
Успех![]()
+ много!Първоначално написано от UNITED
Както казва един съфорумник: Момиче се отваря с мъжки полов орган, а не с нещо различно!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ти ли ще казваш на fear4o кви теми е имало? та той ги спами абсолютно всичките, според мен по-добре знае от теб ^^
Същото все едно да те таковат с пръст . Работа на половина. Кажи на приятеля си да свърши нещата като хората. К'во е това с пръст![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Получило се е така, защото хименът не се е разкъсъл изцяло. При някои момичета се къса девствената ципа чак до 2-3 сексуален акт, а какво остава ако прониква само с пръст. Болка има защото не си била достатъчно овлажнена и възбудена.
Първоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
![]()
![]()
По-случая...като не ти е приятно не му давай, с пръст.
Заебите тия пръстчета дай му на тоя твоя да те изтропа един два пъти и всичко ще се оправи ,просто сега нито си отворена нито си девствена.Ебан му е майката![]()
Това е причината, не ги слушай останалите отворковци.Първоначално написано от _butterfly_
Първоначално написано от _butterfly_
Съгласна. При мен даже на 3тия път като правих секс имаше кръв, нормално е![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
СТИГА БЕ понякои път пръстите са наложителни ??!
One 4 the money , two 4 the show
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от art
![]()
Просто аз