.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Проблем с Vbox7..

хора,моля помогнете..когато тръгна да гледам клипче във Vbox7 и то върви между 2 и 3 секунди и спира защо става така,моля помогнете
    It feels so different being here,
    I was so used to being next to you,
    Life for me is not the same,
    There's no one to turn to.
    I don't know why I let it go too far,
    Seems like everywhere I try to go,
    I keep thinking of you.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Значи имах същият проблем.
    Писах им и ми казаха да преинсталирам флаш плеъра. Ама не си спомням как се казваше точно. За жалост.
    Иначе като го махнах клиповете вече си вървят нормално.
    Впрочем май се казваше "Adobre flash player". ама не съм сигурен и може да те излъжа.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Плевен

гф

Вилзаш в Start->control panel->add/remove programs и след това търсиш->намираш->изтриваш Adobe Flash Player. Влизаш отново в Vbox7.com и то когато искаш да гледаш някое клипче ще ти каже да го инсталираш и ще ти се покаже там някво прозорче да щракнеш(на мястото на екрана за кличето) и да го инсталираш, и следвашш инструкциите които ти дава.
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Re: гф

Цитирай Първоначално написано от SoVieT
    Вилзаш в Start->control panel->add/remove programs и след това търсиш->намираш->изтриваш Adobe Flash Player. Влизаш отново в Vbox7.com и то когато искаш да гледаш някое клипче ще ти каже да го инсталираш и ще ти се покаже там някво прозорче да щракнеш(на мястото на екрана за кличето) и да го инсталираш, и следвашш инструкциите които ти дава.
    махнах го както ми каза от control panel-a но сега не ми излиза това прозорче за инсталиране а и някой клипчета тръгват без проблем а други не
    It feels so different being here,
    I was so used to being next to you,
    Life for me is not the same,
    There's no one to turn to.
    I don't know why I let it go too far,
    Seems like everywhere I try to go,
    I keep thinking of you.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Проблем с Vbox7..

Цитирай Първоначално написано от SHINODA
    хора,моля помогнете..когато тръгна да гледам клипче във Vbox7 и то върви между 2 и 3 секунди и спира защо става така,моля помогнете
    mi kato t1piq sait e b1gaf nqma smisal da puska6 takiva temi nqmam v1zmojnosta da im opravq b1govite iz t1pite s1rvari i pro4ie ae s zdrave
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria

adobe

vliza6 v google i napisva6 ADOBE FLASH PLAYER ili MACROMEDIQ edno ot dvete be6e . az taka si tarsq

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: adobe

Цитирай Първоначално написано от lubo111
    vliza6 v google i napisva6 ADOBE FLASH PLAYER ili MACROMEDIQ edno ot dvete be6e . az taka si tarsq
    pi6i se macromedia

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Re: Проблем с Vbox7..

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от SHINODA
    mi kato t1piq sait e b1gaf nqma smisal da puska6 takiva temi nqmam v1zmojnosta da im opravq b1govite iz t1pite s1rvari i pro4ie ae s zdrave
    Напълно съгласен ! Тоя vbox никой не се гриже за него.То става с всеки ден по скапан!
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

kato davate tolkoz akyl shto ne napravite i vie edin takuv sait? da vidime kolko mojete...

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    kato davate tolkoz akyl shto ne napravite i vie edin takuv sait? da vidime kolko mojete...
    БАТЕ УСИГОРИ МИ 24 ЧАСОВИ ОНЛИНЕ СЪРВАРИ УСИГОРИ МИ И РАЗПОРОСТРАНЕНИЕ НА САИТА И ВЯРВАИ МИ ЩЕ ТИ НАМЕРЯ САИТ ТОВА ЧЕ НЯКОИ ГИ Е НАПВАВИЛ ТИЯ НЕЩА В БЪЛГАРИЯ НЕ УЗНАЧАВА ЧЕ Е СА ХУБАВИ АЗ СИ ХАКНАХ МОЯ ПРОФИЛhttp://www.vbox7.com/user:l364370?p=...ятел (165) i da ti kaja kato cqlo saita e ve4e s mnogo PROST dizain i sprqx da vlizam tam..

Имаш ли същия проблем с някой от другите сайтове за клипчета, като youtube например? Ако там няма проблеми, значи ти се прецаква vbox-a...

с извинение сайта е ОСРАН отвсякъде,писах им на админите то е пълно с проблеми:
    влезнал съм си в акаунта и цъкам там горе вдясно на ника си да си влезна в профила и ми вика няма такъв потребител
    качвам една песен с текста в която нито има псувни нито нищо няма и картинки,първия път не се качи,втория каза че е в списъкът със забранени видеота
    променям си описанието в профила,то си остава същото
    получавам писмо,чета го,трия го но то още ми изписва че имам нови писма и куп други проблеми които не се оправят аз им казах на администрааторите по-добре да го махат сайта той е затънал в бъгове

i az imam sa6ttiq prog no saamo.. na nqkoi clip4eto.. mn malko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си