.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Имало ли е ?

Така ... Имало ли е ден ,в който да сте отишли с мерак на училище ...
    Дори и да знаете колко важно е то за вас ?
    Аз по принцип искам да уча ... но просто самата обстановка ме е депресирала през последните 11 години... Много бедни на идеи за разнообразие са учителите ... и колкото и да се опитват да направят нещо - Си остава същата мизерна дупка , вуняща на хлор от мръсния парцал и потни съученици .
    Май е време на ония от "Седянката" да си размърдат празните кофи и да направят нещо със 150 годишната инфраструктура на училищата...
    Друг е въпроса ,че на тях им трябва прост народ без стимул за интеграция в йерархалното общество . Така затворения кръг във властта ще си продължи мощното изсмукване на капитал . Ясно е , че всеки политик краде , но тук е и тънката разлика м/у Българския и ервопейския... Ние гледаме да напълним първо нашия джоб и тогава джоба на държавата ,а в Европа - обратно ...
    Тук мога да вкарам една от мислите на бай ни Ганьо " Европейци сме ний ама все не дотам "
    Айде аз отивам на школо
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

За мене е имало много такива дни, например когато знаеш, че ще имаш много свободни часове, ще ти пишат само 6-тици през деня и други.

Re: Имало ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Аз по принцип искам да уча ... но просто самата обстановка ме е депресирала през последните 11 години...

Супер фен
    Град
    Панацея
    еми кат си влюбен и аверка ти е в даскало как няа ходиш с желание
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Много много рядко и то когато знам,че предстои нещо интересно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ооо,да,имало е такива дни
    Някой път като си седя вкъщи и ми е супер тъпо,предпочитам да съм на даскало

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Imalo e no ne hodq zaradi samoto u4ene a zaradi tva 4e 6e vidq nqkoi 4e 6te opravim nqkoi kluka...

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Дааа има такива моменти Понякога ми е много по забавно на училище отколкото в нас, а сега както ми е весело съботите и неделите.. като сме на училище ми е мн тъпо и бързам да мине седмицата
    Reality is wrong. Dreams are for real

От началото на тази година аз ходя всеки ден със желание на даскало!!! Дори и когато знам ,че ще правя класно или контролно пак отивам със желание (нищо ,че резултатите са плачебни ) обожавам да ходя на даскало ... и не заради друго ами заради дванайстокласниците Щото са страшни :]]] и може би ходя със желание защото знам ,че след има-няма 2 месеца повече няма да видя половината от тия хора ... тия хора със които прекарвам всеки ден ... със които си допаднахме супер много ... със които си ходиме сутрин и си пиеме бира (и после аз се дъня на тестовете и тн.) но тва не е от значение важното е ,че си прекарваме супер!!! Лелеее обичам си ги тия хора ... не искам да завършват И 100% като завършат ще си отиде и желанието ми да ходя на дакало ... :[[[[

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз пък си ходя с кеф на училище. :P

И аз попринцип не изпитвам някаква особена натипатия. Има определени дни, в които е много яко да си на даскало - двойка часове история, примерно - тогава правим някакви упражения, работим с исторически документи и наистина е по-интерено от типичния час. Девети клас беше много яко със свободноизбираемата подготовка по археология - като ходихме на разкопки, четяха ни лекции, ходихме в музея. Като цяло има няколко преподаватели, които поднасят матеирала по различен, дистъпен и интересен начин ... и ти е кеф да им влизаш в часовете
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Аз пък си ходя с кеф на училище. :P
    The Spark

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    За 5 години в гимназията не е имало ден в който да съм отишъл с нежелание на училище.

Град
    Sofia
    Зависи...имало е

Ama naapulno prava si ! I az mislq taka ...

Аз хода за 3-4 часа и си трьгна щото е голяма скука

Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Ama naapulno prava si ! I az mislq taka ...
    Момче съм ...
    Не знам ... но в нашето училище учителите имат завишени критерии ... и всеки си иска неговото и в един момент се оказва, за да си пълен отличник не трябва да откъсваш поглед от учебниците. И оттам идва това нежелание за учене...
    Да се спасяват :P
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Ами аз си ходя с удоволствие щото почти нищо не правя ...Забавляваме се...И така
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Мега фен
    ходя си с кеф на даскало независимо от всичко, там си има и яките хора

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Re: Имало ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Така ... Имало ли е ден ,в който да сте отишли с мерак на училище ...Имало е,да и не пак заради самото училище,ами нещо случващо се там
    Дори и да знаете колко важно е то за вас ?Вече почти почнахме да губим подобна представа
    Аз по принцип искам да уча ... но просто самата обстановка ме е депресирала през последните 11 години... Много бедни на идеи за разнообразие са учителите ... и колкото и да се опитват да направят нещо - Си остава същата мизерна дупка , вуняща на хлор от мръсния парцал и потни съученици . Мисля,че не можем да виним даскалите,защото за парите,които получават излишно няма да си мръднат пръста
    Май е време на ония от "Седянката" да си размърдат празните кофи и да направят нещо със 150 годишната инфраструктура на училищата...
    Друг е въпроса ,че на тях им трябва прост народ без стимул за интеграция в йерархалното общество . Така затворения кръг във властта ще си продължи мощното изсмукване на капитал . Ясно е , че всеки политик краде , но тук е и тънката разлика м/у Българския и ервопейския... Ние гледаме да напълним първо нашия джоб и тогава джоба на държавата ,а в Европа - обратно ... Твоите 17 години едвали са достатъчни,за да прецениш ти какво прави българския народ в сравнение с европейския,просто ти знаеш нещо,но то покрива съвсем малка част,а и за какво ти е да си затормозяващ мозъкът с такива неща?
    Тук мога да вкарам една от мислите на бай ни Ганьо " Европейци сме ний ама все не дотам " Европейци няма да станем или поне докато ние сме живи...следващите поколения може и да видят нещо от "европейското"
    Айде аз отивам на школо

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз пък доста често ходя с мерак на даскало Не съм зубърка

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Повечето пъти ходя с мерак, ама ако знам че ме чака цял ден гърч, че ще ме изпитват в 6 от 8-9те ми часа и ми прималява. Или пъкда е неделя вечер, да съм изкарала незабравими почивни дни, които не исам никога да свършват... как да ида с желание?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си