- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кога сте родени?
И аз!Първоначално написано от Forever_love_
![]()
![]()
(08.07.198*)
Дотук аз съм най-дърт като гледам, но ми е и най-забавно пък.![]()
11.07.1990
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
11.03.90![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
25 август
someone else...
1.11![]()
what goes around..comes around : )
21.07.91![]()
ее един човек на моята датаПървоначално написано от Lestat357
![]()
![]()
![]()
.....Love You Forever..........
на 30-ти януари 93-та![]()
шОkолuзupaнаааа
√
не беше скоро![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
аз същоПървоначално написано от magity
![]()
![]()
![]()
да бееПървоначално написано от KuPO
кой набор си?
е не бе , лъжа теПървоначално написано от magity
![]()
90 , ти![]()
е оопа - 94Първоначално написано от KuPO
![]()
неа лошоПървоначално написано от magity
![]()
нямаПървоначално написано от KuPO
![]()
Наборее , НабореееПървоначално написано от qvniq
.. Аз Съм На 20 Април (На априлското въстание .. добре че не сам толкоз дърта
![]()
![]()
) 1994
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм се родила на 6 Май 1991 година,жалко че не се казвам Гергана или нещо от сорта![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
а трябваше :PПървоначално написано от zaikooo