.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    TAM KADETO OBI4AM

промених се

ох хора напоследък мн се караме с приятелят ми.мнооого... аз се осе6там 4е аз се захва6там за дребни не6та... но тои ми прави на пук.... след което ми казва че ме оби4а..... е как да му вярвам? нз не6то се е променило,мисля 4е това е смао период в връзката ни.знам го.... просто сам мн изнервена от си4ко. за наи малкото правя на проблем.... той продължава да ме ядосва изклу4ително мого... опитва се да оправлява вси4ко..живота ми, деиствията ми.... ! ОХ все едно сме заедно от 1 седмица... и не го познавам... не етака. просто тои беше друг.Не-всащност аз бях др га.не забелязвах това....не ме дразнеше нищо, не правех проблем, за не6та з акоито сега правя ( и то с правото си) ох нз, обичам го безкраино много...... но нещо става с мен. липсва ми отс1ствието му, и това да го виждам за 20 мин на ден това 4е не излизаме мн мн.... ( тои не оби4а) предпо4иита в тях....пренебрегва ме пред др те си зад1лжения. от вс това ме боли! а преди не беше така.... ОБИ4АМ ГО МАМКА МУ.....дано този период отмине.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ПФФФФФФ стигнах до четвъртия ред и спрях, толкова много правописни грешки рядко се срещат...
    The Spark

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    ПФФФФФФ стигнах до четвъртия ред и спрях, толкова много правописни грешки рядко се срещат...
    пак добре... аз само до Осе6там стигнах

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми случва се, и аз в началото на връзката ми не обръщах внимание на много неща, които в момента страшно много ме дразнят... Това е защото тогава не ти е пукало толкова, колкото сега, сега ревнуваш повече и обръщаш внимание на всяко малко нещо...
    Опитай се да се владееш, преди да започнеш да му натякваш за нещо, което те дразни помисли дали не издрeбняваш и имали смисъл да си тровите нервите... Давай го по-спокойно :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    znaete li kvo> MAINATA WI NA WSI4KITE! 4ovek ima problem, treperi i pi6e....... vie 6e mi govorite za gre6ki .1 vo sam pisala na kirilizator.... i izob6to ne sam gledala kvo e i kak e. na vas ako ne vi iznasq .... va6 problem

pp ot 1 g i nqkolko meseca sme zaedno

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ами виж сега.. Обесни му, че искаш да прекарвате повече време заедно.. А да и брой до десет преди да се скараш с него

Животът е адът описан в Библията!

Град
    На изток от рая
    И ние Фо да направим?
    Стани Емо,прережи си вените и си решаваш всички проблеми.
    Ааа,и събери малко пари и отиди на уроци по български език и правопис,че то е мъка да се прочете цялата тема бе момиче!
    Па кат си писала на кирилизатор поне да не беше сливала думите,и "Ъ" не се пише с 1-чка така,че не се оправдавай

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Година и месец заедно ... еми , търпите се до сега , ще се търпите още малко и всичко ще отмине ..

Са .. казвам го , ама пак .. не съм на основа на личния опит , да ти кажа , че ти сама си го каза , вдигаш скандал за малки неща , и той ти прави на пук .. ми , да , като е малко отстоява човека , аз мразя някой за косъм да ми чете на главата ..

В смисъл .. ако е малко - търпиш ..

Иначе , тва , че не се виждате и не излизате - нали знаеш , че не може да е 24/7 при теб ... никой не може , винаги има работа .. не знам той на колко години е , може да учи за изпити и т.н. .. не знам и от колко време е , щото при теб четох по диагонал какво си писала .. заради грешките , наистина , ако пишеш нещо - някой ще го прочете , но ще има главоболие .. мисли и за другите , да помислят за теб

Та , за излизането - преглътни го .. 20 минути - 20 минути , иначе може и без тях , тогава ще ти е по-трудно

Просто какво да ти кажа .. с търпение , затваряй си очите и .. този период ще отмине , освен ако вътрешно не усещаш , че трябва да се скарате за нещо .. докато не стане обратното на това което е станало преди 1 година ...

Късмет.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Супер фен
    Като ти мине цикъла пак направи тема...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ее защо винаги почвате да нападате?! Все пак това е форум, в който пишат хора,имащи проблеми и очакващи съвети... Момичето има проблем, споделила като неискате да давате съвет просто си спестете мненията...
    Мила ти просто бъди търпелива, както казах в мнението си по-нагоре всичко ще се оправи :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ами виж сега.. Обесни му, че искаш да прекарвате повече време заедно.. А да и брой до десет преди да се скараш с него
    Да,така е.
    Обясни му всичко.Като премълчаваш,нищо не правиш.Само трупаш в себе си гняв и един ден ще стане много лошо.
    Успех
    offline forever!

ami v na4aloto kogato luvobta e silna drebnite ne6ta ne ti pravqt vpe4etlenie prosto se radva6 4e lubimiq 4ovek e do teb no s vremeto vsi4ki nedostatuci izlizat naqve prosto trqbva da pogovrite i da vidite dali da produljite.az trugnah s mom4e koeto vuob6te ne poznavam i sega ima ne6ta koito m poburkvat

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    blagodarq z aotgovorite mislq 4e 6te otmine vse pak ima li 4ustva vs se opravq

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми