ох хора напоследък мн се караме с приятелят ми.мнооого... аз се осе6там 4е аз се захва6там за дребни не6та... но тои ми прави на пук.... след което ми казва че ме оби4а..... е как да му вярвам? нз не6то се е променило,мисля 4е това е смао период в връзката ни.знам го.... просто сам мн изнервена от си4ко. за наи малкото правя на проблем.... той продължава да ме ядосва изклу4ително мого... опитва се да оправлява вси4ко..живота ми, деиствията ми.... ! ОХ все едно сме заедно от 1 седмица... и не го познавам... не етака. просто тои беше друг.Не-всащност аз бях др га.не забелязвах това....не ме дразнеше нищо, не правех проблем, за не6та з акоито сега правя ( и то с правото си) ох нз, обичам го безкраино много...... но нещо става с мен. липсва ми отс1ствието му, и това да го виждам за 20 мин на ден това 4е не излизаме мн мн.... ( тои не оби4а) предпо4иита в тях....пренебрегва ме пред др те си зад1лжения. от вс това ме боли! а преди не беше така.... ОБИ4АМ ГО МАМКА МУ.....дано този период отмине.....