- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- липсва мииии ;[
случвало ли ви се е някой, който обичате да ви липсва толкова много, че да се чувствате самотни, сякаш част от вас я няма, сякаш всичко губи смисъла си...![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Не![]()
Дам![]()
значи при мен е сладката болка, ама да ти кажа май не е много сладкаПървоначално написано от little_f
![]()
Едва ли има човек, който да не се е чувствал така
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Да!Чувството е толкова неприятно....Дори и обградена от внимание,пак нещо ти липсва....Нещото е някой....![]()
дълга и широка
![]()
Обичам Ви!
Да, случвало ми се е. За щастие тва чувство лека-полека минава.
Животът е адът описан в Библията!
цял живот се чувствам така(: имало е само 2 момента когато определено не ми е било мъчно за никои защото съм си мислела че имам наии прекрасния човек до мен .. лятоото на 2004 и февруари тази година.. в последствие разбрах че туи от февруари не си е струвало![]()
da,sled kato roditelite mmi se razvedoha i baba mi po4ina.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Принципно .. има Обич .. и ОбичПървоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
Сещате се ..
За Семейно , липсва ми баща ми , понеже пътува доста .. хубавото е , че прави курс ... по 9-10 дни , и после пак .. по 3 курса месечно .. иии .. кофти е , като тръгва .. кофти е като седна и се замисля , за това , че го няма .. доста неща са станали , докато го е нямало , и ми е липсвал винаги , когато са се случвали ..
Дали хубави , или лоши , няма значение ..
Научих се да карам колело .. а него го нямаше да ме види ..
Набиха ме , а него го нямаше да ми каже - Всичко ще се оправи ... по един или друг начин ...
Даже като съм проходил не е бил тук , да ме види .. всичко което разбира майка ми първа , той разбира след ден , два , 5 , 10 ... просто така се случва , и ме е яд , че толкова неща е пропуснал .. Липсва ми ...
И все пак , липсва ми , докато не стъпи на границата на България , и не дойде на вратата .. тогава можем да наваксаме с информацията , и макар и по-късно , радвам се ,че отделя време да поговори с мен , и да се радваме (и не само) заедно ..
Липсват ми и .. хората които съм загубил .. Пра-баба ми наскоро .. и Дядо ми .. лека им пръст и на двамката ... липсват ми , яд ме е , че толкова неща не сме си казали .. просто ме е яд ,че когато загубих дядо ми съм бил малък да оценя думите му , а сега е твърде късно да му кажа какво мисля ... липсват ми ..
Иначе ... не знам , дали това което ще кажа спада към липсата .. в смисъл .. Точно за приятелката вече говоря , и ми липсва .. когато не сме се виждали примерно един ден , два , три , 5 и т.н. ... не е имало повече от там 4 дни , но за тези 4 дни просто .. не знам , не съм пълноценен , като я няма .. дори за 5 минути да се видим ,е достатъчно да ме накара да се усмихвам от това което съм видял за тези 5 минути , и да чакам утрешния ден ..
Липсва ми .. всяка секунда , минута ... не като се сетя , а винаги , защото винаги мисля за нея .. сигурно по поста разбрахте .. а , да , написал съм си го и по-нагоре :P
И така .. не знам дали отговорих правилно или не , но ... изказах някакво мнение.![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Липсват ми много хора,които съм эагубила преди години.Но това не ме кара да смятам,че всичко е беэсмислено.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Pepi Designs
и моят баща мисли след около 1-2 месеца да пътува по една седмица както ти каза за твоя.. несъм виждала приятеля си от много време поради определени причини и точно затова пуснах тази тема защото на моменти ми е адски гадно.. и дори сега като го чух по телефона и после бях усмихната за доста дълго време без да мога да спра..
![]()
Ей , радвам се , че си прочела поста ми ..
Явно и твоя баща пътува ... спокойно , радвай се като се прибира
И все пак , прави го за теб ..
Относно приятеля ти - ще се видите , сега кога .. не се знае
Ти живей за сега с мисълта за това какво сте правили , пишете си , говорете си ... и ще се видите рано или късно ..
Иии .. не тъгувай .. не си струва , няма да ускориш нищо .. най-много да ти се стори , че е .. по-бавно всичко
Айде .. лека вечер , ии ... така![]()
Усмихни се!
(btw .. това "Усмихни се!" Го казвам на приятелката ми .. и като се усмихва .. тя грейва , и аз покрай нея ... няма по-хубаво от това да се видиш с мил за теб човек .. второто по хубост нещо е , да не спираш да мислиш за моменти заедно .. и да се усмихвашСега грея! ...)
Еми да но всичко се преодолява![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Pepi Designs и моя приятел така ми казва като сме заедно или по телефона "усмихни се" или "дай да видя усмивката" и аз никога немога да издържа да не се усмихна, даже ако съм разплакана![]()
When she left i lost a part of me , its still so hard to believe...
ми нз може да ви прозвучи супер лигаво, ама като не го вида 1, 2 дена се чувствам така, знам че някои не се виждат по цели седмици, ама кво права се ми е гадно като не се видим![]()
Да![]()
offline forever!
Да![]()
--------------------------------------------------------
Да,разбира се,кой не се е чувствал така?
в момента се чустввам по този начин...него го няма..а е навсякаде около мен в всяко нещо го откривам...огромна част от мен я няма..няма го и смеха и радостта
Винаги трябва да има някой който да се усмихва за теб , и някой който да те кара да се усмихнеш ..Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
Аз за тва живея .. от скоро го разбрах , щото .. без нейната усмивка .. не знам , друго си е да се усмихне , да грейне и да се усмихна и аз ...
Радвай се , че имаш такъв приятел .. щото аз се радвам , че имам такава приятелка .. същинско Слънце ...
"Любовта е Второто Слънце на Земята"
Ако е така .. Слънцето слънце .. за всички , Любовта Второто слънце , което е съпровождано от третото Слънце - приятелката ми ..
Ох , кво пиша и аз , не знам , ама избягах от темата ..
Радвам се![]()
![]()
Айде .. стига толкова от мен![]()
Дам и аз пуснах една такава тема...Много е гадно така...Гледам хората около себеси,хората от класами,хората в трамвая,хората по улиците колко много се обичат и успяват да си го покажат по начин,по който аз не мога.Толкова ми се иска да съм на тяхно място.Изпитвам някаква странна завист.![]()
Мисля си,че така любовта е по-сладка.Колкото и рядко да се виждаме ,когато сме заедно радостта е толкова голяма,че всичко се превръща в един незабравим миг.И всеки път ,когато се разделяме,сякаш всичко потъва в мрак.Нищо не ми е толкова забавно и не се усмихвам,както когато съм с него.А като се сетя,че нататък ще става все по трудно...направо лошо ми става.
![]()
Да.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥