.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Град
    у вас ;]

липсва мииии ;[

случвало ли ви се е някой, който обичате да ви липсва толкова много, че да се чувствате самотни, сякаш част от вас я няма, сякаш всичко губи смисъла си...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    У вас :)
    Да
    Listen To Your Heart!

Град
    pLaZmA wOrLd
    Не

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Дам

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от little_f
    Мда случва се ако е далеч от мен и го чакам е сладка болка,но ако вече не е до мен боли страшно много
    значи при мен е сладката болка, ама да ти кажа май не е много сладка

Град
    Там, където е сърцето...
    Едва ли има човек, който да не се е чувствал така
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Да!Чувството е толкова неприятно....Дори и обградена от внимание,пак нещо ти липсва....Нещото е някой.... дълга и широка
    Обичам Ви!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Да, случвало ми се е. За щастие тва чувство лека-полека минава.

Животът е адът описан в Библията!

цял живот се чувствам така(: имало е само 2 момента когато определено не ми е било мъчно за никои защото съм си мислела че имам наии прекрасния човек до мен .. лятоото на 2004 и февруари тази година.. в последствие разбрах че туи от февруари не си е струвало

da,sled kato roditelite mmi se razvedoha i baba mi po4ina.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: липсва мииии ;[

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    случвало ли ви се е някой, който обичате да ви липсва толкова много, че да се чувствате самотни, сякаш част от вас я няма, сякаш всичко губи смисъла си...
    Принципно .. има Обич .. и Обич
    Сещате се ..

За Семейно , липсва ми баща ми , понеже пътува доста .. хубавото е , че прави курс ... по 9-10 дни , и после пак .. по 3 курса месечно .. иии .. кофти е , като тръгва .. кофти е като седна и се замисля , за това , че го няма .. доста неща са станали , докато го е нямало , и ми е липсвал винаги , когато са се случвали ..

Дали хубави , или лоши , няма значение ..
    Научих се да карам колело .. а него го нямаше да ме види ..
    Набиха ме , а него го нямаше да ми каже - Всичко ще се оправи ... по един или друг начин ...
    Даже като съм проходил не е бил тук , да ме види .. всичко което разбира майка ми първа , той разбира след ден , два , 5 , 10 ... просто така се случва , и ме е яд , че толкова неща е пропуснал .. Липсва ми ...
    И все пак , липсва ми , докато не стъпи на границата на България , и не дойде на вратата .. тогава можем да наваксаме с информацията , и макар и по-късно , радвам се ,че отделя време да поговори с мен , и да се радваме (и не само) заедно ..

Липсват ми и .. хората които съм загубил .. Пра-баба ми наскоро .. и Дядо ми .. лека им пръст и на двамката ... липсват ми , яд ме е , че толкова неща не сме си казали .. просто ме е яд ,че когато загубих дядо ми съм бил малък да оценя думите му , а сега е твърде късно да му кажа какво мисля ... липсват ми ..

Иначе ... не знам , дали това което ще кажа спада към липсата .. в смисъл .. Точно за приятелката вече говоря , и ми липсва .. когато не сме се виждали примерно един ден , два , три , 5 и т.н. ... не е имало повече от там 4 дни , но за тези 4 дни просто .. не знам , не съм пълноценен , като я няма .. дори за 5 минути да се видим ,е достатъчно да ме накара да се усмихвам от това което съм видял за тези 5 минути , и да чакам утрешния ден ..

Липсва ми .. всяка секунда , минута ... не като се сетя , а винаги , защото винаги мисля за нея .. сигурно по поста разбрахте .. а , да , написал съм си го и по-нагоре :P

И така .. не знам дали отговорих правилно или не , но ... изказах някакво мнение.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен
    Град
    София
    Липсват ми много хора,които съм эагубила преди години.Но това не ме кара да смятам,че всичко е беэсмислено.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    у вас ;]

Re: липсва мииии ;[

Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Принципно .. има Обич .. и Обич
    Сещате се ..

За Семейно , липсва ми баща ми , понеже пътува доста .. хубавото е , че прави курс ... по 9-10 дни , и после пак .. по 3 курса месечно .. иии .. кофти е , като тръгва .. кофти е като седна и се замисля , за това , че го няма .. доста неща са станали , докато го е нямало , и ми е липсвал винаги , когато са се случвали ..

Дали хубави , или лоши , няма значение ..
    Научих се да карам колело .. а него го нямаше да ме види ..
    Набиха ме , а него го нямаше да ми каже - Всичко ще се оправи ... по един или друг начин ...
    Даже като съм проходил не е бил тук , да ме види .. всичко което разбира майка ми първа , той разбира след ден , два , 5 , 10 ... просто така се случва , и ме е яд , че толкова неща е пропуснал .. Липсва ми ...
    И все пак , липсва ми , докато не стъпи на границата на България , и не дойде на вратата .. тогава можем да наваксаме с информацията , и макар и по-късно , радвам се ,че отделя време да поговори с мен , и да се радваме (и не само) заедно ..

Липсват ми и .. хората които съм загубил .. Пра-баба ми наскоро .. и Дядо ми .. лека им пръст и на двамката ... липсват ми , яд ме е , че толкова неща не сме си казали .. просто ме е яд ,че когато загубих дядо ми съм бил малък да оценя думите му , а сега е твърде късно да му кажа какво мисля ... липсват ми ..

Иначе ... не знам , дали това което ще кажа спада към липсата .. в смисъл .. Точно за приятелката вече говоря , и ми липсва .. когато не сме се виждали примерно един ден , два , три , 5 и т.н. ... не е имало повече от там 4 дни , но за тези 4 дни просто .. не знам , не съм пълноценен , като я няма .. дори за 5 минути да се видим ,е достатъчно да ме накара да се усмихвам от това което съм видял за тези 5 минути , и да чакам утрешния ден ..

Липсва ми .. всяка секунда , минута ... не като се сетя , а винаги , защото винаги мисля за нея .. сигурно по поста разбрахте .. а , да , написал съм си го и по-нагоре :P

И така .. не знам дали отговорих правилно или не , но ... изказах някакво мнение.
    и моят баща мисли след около 1-2 месеца да пътува по една седмица както ти каза за твоя.. несъм виждала приятеля си от много време поради определени причини и точно затова пуснах тази тема защото на моменти ми е адски гадно.. и дори сега като го чух по телефона и после бях усмихната за доста дълго време без да мога да спра..

Град
    Ей , радвам се , че си прочела поста ми ..
    Явно и твоя баща пътува ... спокойно , радвай се като се прибира

И все пак , прави го за теб ..

Относно приятеля ти - ще се видите , сега кога .. не се знае
    Ти живей за сега с мисълта за това какво сте правили , пишете си , говорете си ... и ще се видите рано или късно ..

Иии .. не тъгувай .. не си струва , няма да ускориш нищо .. най-много да ти се стори , че е .. по-бавно всичко

Айде .. лека вечер , ии ... така
    Усмихни се!

(btw .. това "Усмихни се!" Го казвам на приятелката ми .. и като се усмихва .. тя грейва , и аз покрай нея ... няма по-хубаво от това да се видиш с мил за теб човек .. второто по хубост нещо е , да не спираш да мислиш за моменти заедно .. и да се усмихваш Сега грея! ...)

Еми да но всичко се преодолява
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Град
    у вас ;]
    Pepi Designs и моя приятел така ми казва като сме заедно или по телефона "усмихни се" или "дай да видя усмивката" и аз никога немога да издържа да не се усмихна, даже ако съм разплакана

When she left i lost a part of me , its still so hard to believe...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми нз може да ви прозвучи супер лигаво, ама като не го вида 1, 2 дена се чувствам така, знам че някои не се виждат по цели седмици, ама кво права се ми е гадно като не се видим

Да
    offline forever!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да

--------------------------------------------------------

Да,разбира се,кой не се е чувствал така?

Град
    sofiq
    в момента се чустввам по този начин...него го няма..а е навсякаде около мен в всяко нещо го откривам...огромна част от мен я няма..няма го и смеха и радостта

Град
    Pepi Designs и моя приятел така ми казва като сме заедно или по телефона "усмихни се" или "дай да видя усмивката" и аз никога немога да издържа да не се усмихна, даже ако съм разплакана
    Винаги трябва да има някой който да се усмихва за теб , и някой който да те кара да се усмихнеш ..
    Аз за тва живея .. от скоро го разбрах , щото .. без нейната усмивка .. не знам , друго си е да се усмихне , да грейне и да се усмихна и аз ...

Радвай се , че имаш такъв приятел .. щото аз се радвам , че имам такава приятелка .. същинско Слънце ...

"Любовта е Второто Слънце на Земята"
    Ако е така .. Слънцето слънце .. за всички , Любовта Второто слънце , което е съпровождано от третото Слънце - приятелката ми ..

Ох , кво пиша и аз , не знам , ама избягах от темата ..

Радвам се

Айде .. стига толкова от мен

Град
    somewhere over the rainbow
    Дам и аз пуснах една такава тема...Много е гадно така...Гледам хората около себеси,хората от класами,хората в трамвая,хората по улиците колко много се обичат и успяват да си го покажат по начин,по който аз не мога.Толкова ми се иска да съм на тяхно място.Изпитвам някаква странна завист.
    Мисля си,че така любовта е по-сладка.Колкото и рядко да се виждаме ,когато сме заедно радостта е толкова голяма,че всичко се превръща в един незабравим миг. И всеки път ,когато се разделяме,сякаш всичко потъва в мрак.Нищо не ми е толкова забавно и не се усмихвам,както когато съм с него.А като се сетя,че нататък ще става все по трудно...направо лошо ми става.

Да.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си