- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- липсва мииии ;[
+1Първоначално написано от Iv4eTy
да случва ми се всяка седмица понеже приятеля ми не е от моя град само учи тук аз и си ходи в петък и си идва в неделя вярно само 2 дни без него и то непълни 2 дни но няправо много ми лиспва като не е до мен
.....Love You Forever..........
Здравейте!
Прочетох всички мнения досега... да, съгласна съм че всички са изпитвали тази болка. Но не знам аз съм с приятеля ми вече 3 години,о бичаме се страшно много,и съм благодарна на съдбата,, че ни събра. Той е единственият човек,който ме търпи... който ме разбира напълно. Но от самото начало се намираме на разстояние един от друг. В момента се виждаме веднъж в седмицата само,защото той е в София,студент. Но все пак ... вече не ми липсва чак така както преди. Просто очаквам с голямо нетърпение момента, когато ще го видя. През седмицата съм толкова заета, че... просто нямам време да се замислям.. Всяка вечер се чуваме,и това някакси компенсира разстоянието... Понякога ми е мн гадно,разбира се, като видя че навън е слънчево,петък следобед и цял ден няма какво да правя,а всички са с приятелите си...но..... все някога ще сме заедно по цял ден и нощ и ще наваксаме загубеното време![]()
Ne , zashtoto ne se vjivqvam tolkoz mnogo ! Chuvstvala sum lipsata na blizki hora , ama ne e bolka za umirane !![]()
Da . . . 4uvstvala sym se taka ,ne edin pyt ,no i tova 6te mine uspokoi se![]()
ами да точно в моминта така се чувствам преди да е срешна не съм се чувствал самотен но сега като знам че е някаде там и се чувствам мн самотен![]()
Да. Но липсата мога да я преодолея и го правя. Понякога просто не си струва...
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Благодаря ви за мненията, явно не само аз съм нещастната в този форумхехе досега говорих с него и съм щастлива в момента, но по принцип ми е гадно
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Чувствали ли сте се някога така, сякаш ще си издрайфате червата от мелодраматизъм?
Ами да.Обаче не е момче,което да харесвам или което съм харесвала.Братовчед ми е-ако го няма все едно част от мен се губи,ако страда и аз страдам...той е моето братче(по-голямо)
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Да ужасно е![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
не разбира се![]()
единственото което обичам е шкембето люто горещо и мене си![]()