Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
случвало ли ви се е някой, който обичате да ви липсва толкова много, че да се чувствате самотни, сякаш част от вас я няма, сякаш всичко губи смисъла си...
Принципно .. има Обич .. и Обич
Сещате се ..

За Семейно , липсва ми баща ми , понеже пътува доста .. хубавото е , че прави курс ... по 9-10 дни , и после пак .. по 3 курса месечно .. иии .. кофти е , като тръгва .. кофти е като седна и се замисля , за това , че го няма .. доста неща са станали , докато го е нямало , и ми е липсвал винаги , когато са се случвали ..

Дали хубави , или лоши , няма значение ..
Научих се да карам колело .. а него го нямаше да ме види ..
Набиха ме , а него го нямаше да ми каже - Всичко ще се оправи ... по един или друг начин ...
Даже като съм проходил не е бил тук , да ме види .. всичко което разбира майка ми първа , той разбира след ден , два , 5 , 10 ... просто така се случва , и ме е яд , че толкова неща е пропуснал .. Липсва ми ...
И все пак , липсва ми , докато не стъпи на границата на България , и не дойде на вратата .. тогава можем да наваксаме с информацията , и макар и по-късно , радвам се ,че отделя време да поговори с мен , и да се радваме (и не само) заедно ..

Липсват ми и .. хората които съм загубил .. Пра-баба ми наскоро .. и Дядо ми .. лека им пръст и на двамката ... липсват ми , яд ме е , че толкова неща не сме си казали .. просто ме е яд ,че когато загубих дядо ми съм бил малък да оценя думите му , а сега е твърде късно да му кажа какво мисля ... липсват ми ..

Иначе ... не знам , дали това което ще кажа спада към липсата .. в смисъл .. Точно за приятелката вече говоря , и ми липсва .. когато не сме се виждали примерно един ден , два , три , 5 и т.н. ... не е имало повече от там 4 дни , но за тези 4 дни просто .. не знам , не съм пълноценен , като я няма .. дори за 5 минути да се видим ,е достатъчно да ме накара да се усмихвам от това което съм видял за тези 5 минути , и да чакам утрешния ден ..

Липсва ми .. всяка секунда , минута ... не като се сетя , а винаги , защото винаги мисля за нея .. сигурно по поста разбрахте .. а , да , написал съм си го и по-нагоре :P

И така .. не знам дали отговорих правилно или не , но ... изказах някакво мнение.
и моят баща мисли след около 1-2 месеца да пътува по една седмица както ти каза за твоя.. несъм виждала приятеля си от много време поради определени причини и точно затова пуснах тази тема защото на моменти ми е адски гадно.. и дори сега като го чух по телефона и после бях усмихната за доста дълго време без да мога да спра..