- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За баловете...
Vuprosa mi e kak da sum oble4ena az na bala na nai-dobrata mi priqtelka - tam kudeto shte se suberem vsi4ki priqteli i rodnini i t.n. ... ?! Po-oficialno li ... Po-semplo li ...![]()
Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
На речников език – Забавление!!!
Мисля,че човек трябва да е официално облечен ,поне аз така мисля да бъда![]()
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
A dali nqkude iz net-a ima nqkakvi predlojeniq za oblekla za tova![]()
Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
хм.зависи как си се обличаш по принцип.ако се обличаш ми....да кажем нормално както ония 70% от обществото..да кажем че една пола до коленете,по-официална риза или блуза и обувки с малък ток ще свършат работа.
Jamalska е права. Нещо елегантно, но не разголено или кичозно. Някоя поличка и ризка или костюмче сако и готин панталон може.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Da i az taka si mislex. Prosto iskax da chuq i nechie drugo mnenie. A i vse pak otivam na bala na fr-kata mi ne na moq ... :P Mersi na vs![]()