- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-смешна ситуация при среща с гаджето
nai golqmata izdynka be6e .. izlizame nii ot kafeto i toi vyrvi pred mene .. vratatq bqxa iz4istili .. i toi si pomisli 4e e otvoreno .. i se blysna vyv vratata .. (otbelqza mu se nosa na vratata) .. pove4e ne otidax v tova kafe . ..DDDD
излизаме на първа среща
и аз надъхан такъв
вървим нии вууп кат се лъзнах и се изстърсих.. умрях си от срам човече
тя само се усмихна![]()
същата вечер отиваме в кафето аз съм се притеснил нещо и без да искам си угасих цигара в ризата
и я настъпих 502 пъти
и си викам край копеле край ама сичко беша на 5 1/2
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Еми не помня за кво, ама за нещо се наведе и му се цепна панталона по шева отзад и после през цялото време правеше супер странни движения, държеше все да седим седнали... Взех го за мноу странен тогава, ама като ми се обади на следващия ден и ми обясни кво е станало, ми се изясниха нещата...![]()
![]()
Лол... Поне не заподозря ли гаджето си в нещо по-така с приятелката й? Щот чак толкова добри приятелки да са, че чак да не се притесняват да седят голи една пред друга, странно... Кой знае... Може...Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
xa mi minalata godina hodih s po 4-5 navednyj xax i edin pyt sre6tam si az edno qko mace zapoznavame se ... napraoo se vlubvame ot 1 pogled .. i na sledva6tiq den izlizame na Sre6ta i pred men 1 sled 1 izko4iha 4 ot gadjetata i se naebah syper mo6tno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shat a fuckam
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
И кво направи след това?
![]()
Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!![]()
![]()
Ammm nqkolko ama nai int beshe : sedq az v edin park vali dujd a az go chakam da doide .. nqmax chadyr nqmashe kade da se skriq .. cqlata bqx mokra a toi idva s 7 min. zakusnenie s chadur.. navrqx se pod negoviq chadar i kakto varimm minavame prez edna pateka i cqlata kalnaaspanax se y edin kamak i padnax v edna golqma lokva s kal..utidox y tqx preoblqkoh se oblqkoh drexi na sestra mu
![]()
drygatativam az na fitnnes s nai-dobrata mi fr i gadjeto mi .. i zapochvam da ticham na patekata i toi kato doide i az kat go vidqxse zagovorihmee i padnax ot patekata
![]()
![]()
togava toi mn me sajeli i vika ai na kafe stiga s toz fitnes abee imaa oshte mn
![]()
Ами аз понеже съм си малко спъната, все или ще се спъна, ще залитна, или по-лошо - в негово присъствие много често бъркам разни думи, сменям буквите и става мн кофти, ама на него му е весело и се забавляваме![]()
e to ne be6e izlagaciq, ama 1iq pat tragvam da celuvam 1 biv6e ve4e gadje i sedqhme na nqkva peika i 1 ku4e ni se metna otgore dokat se celuvahme![]()
taq celuvka edva li 6e q zabrava
![]()
Ами аз веднъж се засилих да го прегръщам и без да исках му заших един!
И цялата романтика се изпари за съжаление!![]()
![]()
Хахаха имаше един път с едно момче което много харесвах.
Отивам аз с него на кафе (беше лято) и сядаме отвънка на едно кафенце.. тъкмо да сядам и бутам с крака си крака на стола и падам със стола обърнах на всичкото отгоре и масата с питиетата с краката и всичко върху него (той беше облякан в бяло оо да знайте как прозираше всичко:P ..
)
Имаше и друга случка (със същото момче)
Беше в час и той тъкмо трябваше да завършва, а 12-и клас на даскало не ходят и се разкараваше и влезн в един от наще часове ... седна зад мене и аз ставам да ида при него но зад мене прозореца бил отворен(аз без да знам) ставам обръщам се и се забих в стъклото (такава главка му ударех че незнам как не се счупи) пак се изложих пред момчето![]()
![]()
И на всичкото отгоре съм страшна убиица на романтиката ..![]()
![]()
![]()
Ако ми е на кеф и примерно той тръгва да ме съблича и т.н.![]()
и аз изчепквам нещо супер смешно дето не е романтично (например кво тряя си купя или нещо от сорта или ква песен нова е излезнала) и той спира и почва да се хили
(поне винаги го разсмивам
![]()
)
Имаше и едно наскоро ..![]()
Разкарвам се аз с приятелки , а пък милиото вървял след мене и аз се спирам .. и той ме гушка (но ме хвана за корема) и аз бях гладна и корема ми се изгаргори![]()
![]()
сигурно го е чул целия център направо потънах от срам
![]()
![]()
поне тоий се изсмя и каза ай да ходим да ядем
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж излезнахме с бифшия ми приятел.. спънах се,паднах и той върху мене .. тъй като не ни се ставаше започнахме да се целуваме на земята..е,беше почти тъмно ама все пак доста се излагахме.![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!