- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отново срещнах не когото трябва ;(
Еми моята историйка е следната: ходя с едно момче от 2 месеца всичко си беше наред до преди 1-2 седмици...когато почнахме да се караме за някакви пълни глупости.Той постоянно ми говореше колко ме обичал и как съм била първото момиче, което му е влязло в сърцето, и за което наистина му е пукало, но ето че вчера като се скарахме тои ми вика "с мен искат да ходят 2-3 момичета, но аз заради теб не съм с тях", вика ми как моето държание било гадно , и как не съм държала на него......опитва се да ме командва .Каза ми да отида до тях да съм го видела,защото му било студено и още някакви си глупости , а аз му викам че няма да мога...казах му да не се опитва да ми казва какво да правя и какво не а той ми отговори"аз така съм свикнал, ако не ти харесва знаеш какво да направиш" и до тук беше...сега не знам какво да правя, а страшно много държа на него...но на него явно не му пука![]()
Абе я му бии шута...Как може да се държи толкова нагло и надуто...Сигурен съм че е някое пишлеме на 15-16 дет е свикнало всичко да му е на готово...Зарежи го не си заслужава да се тормозиш с тоз охлюв...
А така ...Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
--------------------------------------------------------
ами колкото мене е голям на 17...оф не мога толкова лесно да му кажа край, макар че това май вече е фактПървоначално написано от BlindedAngel
Еми определено не се държи като за възрастта си...Слагай края преди да те е наранил още повече щото почне ли се 1 път така оправия няма...От личен опит го знам само че мене нямаше кой да ме посъветва ко да правя и накрая ми беше мн кофти...Така че поемаш дълбоко въздъх казваш всичко на 1 дъх не го оставяш да каже нищо с което може да ти скапе още повече настроението и си заминаваш.Айде късмет и горе главатаПървоначално написано от cat_woman
![]()
Зарежи го и това е.BlindedAngel е много прав/а...
Не те заслужава.
Emi men ako pitash ne se zanimavai s toq ne go zaslujavash...Pyk i taka da te komandva i drugi takiva neshta e dosta nedopustimo,e da da ti kaja neshto nali da te pomoli,no da te komandori e glupavo
Abe ne se zanimavai bii mu shuta i tolkova...Nali imalo drugi momicheta koito go haresvali??? Ami v tqh da si nameri utehata...Haide uspeh i ne se pritesnqvai
Ne te zaslujava!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от cat_woman
Dosta e nalojitelno da se razdelish s tova momche,zashtoto toi sega se darji losho s teb,ako ti mu prostish shte stane oshte po-zle polojenieto i shte propusnesh mnogo hubavi neshta,kato naprimer nqkoe drugo momche koeto shte te uvajava i nqma da se pravi na interesen i da si izbiva kompleksite na teb.
Ako iskash da prodaljvash da badesh unijavana i da badesh negova iztrivalka mu prosti i toi da se gavri s tvoeto samochustvie,koeto nakraq shte zagubish.
Kolko naglo ti e kazal :"ima i drugi momicheta,koito me xaresvat ama az ne sam s tqx zaradi Tebe" Olelelelel mnogo naxalen tip! Vaobshte ne se zanimavai s nego,ako sega pochensh da mu ugajdash taka shte svikne a pak ti shte stanesh kukla na konci deto vse sled nego ticha! Ne se podcenqvai i go razkarai ot glavata si! Pri razdqlata mu kaji :"Nali ima drugi momicheta,koito te xaresvat-otidi pri tqx" tova opredeleno shte mu nakarni egoto :P Aide Uspex![]()
![]()
Епа много ясно... ако мъжа не комадва... всичко щеше да е на кълбета.
Не прави грешката да му играеш по свирката... аз вече я направих
Това че ти е казал че други искат да ходят с него не е било много добра идея от негова страна, но пък може би просто е искал да те подразни. Остави го за малко време... нека той ти се обади. Ако не - по-добре за теб, ще осъзнаеш че не държи толкова за теб... и мисля че ще ти е по-лесно![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ПравПървоначално написано от Sintya
На аватара съм аз
![]()
Точно това щях да кажа.Първоначално написано от BlindedAngel
е като толкова изтъква колко искат да са с него..нека бъдат..нека тях си ги командори..няма смисъл да се занимаваш с него...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Смешници.. Махай го тоя преди още по-зле да е станало!
Животът е адът описан в Библията!
С аватара на wosh, странния ми ден и заглавието на темата, реших, че си срещнала Бисквитеното Чудовище. Обърках ли се? ^^
не прави грешката да му позволяваш да те командва и разиграва.. ако му простиш,ще продължава и ще ти е гадно още повече(личен опит)
Tozi izglejda pravi i drygi ne6ta bez tvoe znanie.Po dobre go zareji.6te sre6tne6 mn po svetni mom4eta ot nego.V jivota vinagi se poqvqvat bezbroi mnogo idioti dokato doide "tvoeto mom4e"![]()
+1Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Първоначално написано от Riot