- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ме по-малък
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата..не смятам,че една година е някаква фрапираща разлика..освен ако ти не си на 9,а той на 8...ако наистина имаш чувства-действай,без да се замисляш
![]()
Shtom se haresvate , epa shto ne se vzemete ?Vzimai go nqma nikakav problem !
![]()
И що???Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Щото се има за голямата ''стока''Първоначално написано от lizzard_92
иначе зимайте се ще ви женим
бившата ми беше 1 год по голяма такаче няма какво да се срамуваш от това
![]()
Хха и аз имам същия проблем..само че аз не го харесвам^^
А ти щом го харесваш го хващай без да се замисляш и без туй по-лесно ще ти върви по гайдата![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
ami az sum na 13 a toi na 12...naistina go obi4am mnogo i ve4e problema e re6en..blagodarq vi
Знам, но исках да видя тя какво мисли по въпроса...Първоначално написано от lqlqblabla
От тази връзка нищо няма да излезе. Всички знаем, че момичетата съзряваме по-рано от момчетата. Представям си на какъв акъл е това момче.Се едно, ако го харесваш, пробвай си късмета, пък после пиши да разберем какво е станало.
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
e zimai go 6tom e edna godina ne e 4ak tolkova golqm problem no pone moje6e da spodeli6 na kolko si godini![]()
Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.
Браво мамо!И аз така мисля.Първоначално написано от gangstata
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не се събирайте. Ти щом за една година толкова мислене му удари не искам да си представям, ако онази му работа е с един сантиметър по-малка от очакваното - ще има криза.Първоначално написано от bube7y
He who runs with aggression walks with no dignity
+1Първоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Първоначално написано от Crafter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ееее мацка няма какво да му се чудиш толкова 1 година нищо не е, щом си се харесвате и двамата- бъдете щастливиНе ги слушай някои, че ще почнат да ви се подиграват. Няма смисъл да страдате заради мнението на другите- взимайте си се и гледайте на вас да ви е добре! :P :P
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
няма зна4 -1 год нищо не е![]()
Помисли и пак питай.
..
Аз проблем в това,че е по-малък от теб,не виждам![]()
we give it all.
аз пък бях влюбена в момче,с 2 години по-малко от мен...ама не изглеждаше,че е по-малък..да не ти пука!!!!
someone else...