.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Изчакай една година... тогава ще сте на една възраст.

Иначе по темата..не смятам,че една година е някаква фрапираща разлика..освен ако ти не си на 9,а той на 8 ...ако наистина имаш чувства-действай,без да се замисляш

Shtom se haresvate , epa shto ne se vzemete ? Vzimai go nqma nikakav problem !

Град
    varna
    Моя приятел е с една година по-малък. А ти на колко си години?

лелелееее .. на тва му викам аз проблем ..

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Emi...Ne e koi znae kakvo.Trygnete shtom imate chustva edin kym drug.No lichno az ne bih trugnala s po-malak ot men ....Haide uspeh
    И що???

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Emi...Ne e koi znae kakvo.Trygnete shtom imate chustva edin kym drug.No lichno az ne bih trugnala s po-malak ot men ....Haide uspeh
    И що???
    Щото се има за голямата ''стока'' иначе зимайте се ще ви женим бившата ми беше 1 год по голяма такаче няма какво да се срамуваш от това

Хха и аз имам същия проблем..само че аз не го харесвам ^^
    А ти щом го харесваш го хващай без да се замисляш и без туй по-лесно ще ти върви по гайдата
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

...

ami az sum na 13 a toi na 12...naistina go obi4am mnogo i ve4e problema e re6en.. blagodarq vi

e kat te kefi kfo te burk

Цитирай Първоначално написано от lqlqblabla
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    И що???
    Щото се има за голямата ''стока'' иначе зимайте се ще ви женим бившата ми беше 1 год по голяма такаче няма какво да се срамуваш от това
    Знам, но исках да видя тя какво мисли по въпроса...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Вземай го!

От тази връзка нищо няма да излезе. Всички знаем, че момичетата съзряваме по-рано от момчетата. Представям си на какъв акъл е това момче. Се едно, ако го харесваш, пробвай си късмета, пък после пиши да разберем какво е станало.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    stara zagora
    e zimai go 6tom e edna godina ne e 4ak tolkova golqm problem no pone moje6e da spodeli6 na kolko si godini
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    щом се харесвате-зимайте са..
    Браво мамо!И аз така мисля.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    РЮАР
    only 1 year? I've gonna be kidin' me ?

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia

Re: Харесва ме по-малък

Цитирай Първоначално написано от bube7y
    Имам малък проблем..Момчето,което ме харесва е 1 година по-малко от мен...Аз също имам чувства към него..и незнам какво да правя..Моля ви кажете ми какво да направя !!! Ще съм Ви адски благодарна !
    Не се събирайте. Ти щом за една година толкова мислене му удари не искам да си представям, ако онази му работа е с един сантиметър по-малка от очакваното - ще има криза.
    He who runs with aggression walks with no dignity

+1
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Улицата

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Имам малък проблем..Момчето,което ме харесва е 1 година по-малко от мен...Аз също имам чувства към него..и незнам какво да правя..Моля ви кажете ми какво да направя !!! Ще съм Ви адски благодарна !
    Не се събирайте. Ти щом за една година толкова мислене му удари не искам да си представям, ако онази му работа е с един сантиметър по-малка от очакваното - ще има криза.
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Ееее мацка няма какво да му се чудиш толкова 1 година нищо не е, щом си се харесвате и двамата- бъдете щастливи Не ги слушай някои, че ще почнат да ви се подиграват. Няма смисъл да страдате заради мнението на другите- взимайте си се и гледайте на вас да ви е добре! :P :P
    Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!

няма зна4 -1 год нищо не е

Помисли и пак питай.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

за любовта няма граници щом се обичате саберете се успехи

Аз проблем в това,че е по-малък от теб,не виждам
    we give it all.

Град
    In Devil's Castle
    аз пък бях влюбена в момче,с 2 години по-малко от мен...ама не изглеждаше,че е по-малък..да не ти пука!!!!
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си