.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на amatorium
    Shte izqdesh edin shamar i shte skusate. A i pri polojenie, che e strashno trudno da se izpikaesh dokato go pravite ot kuv chep pitash?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Blondeland
    Ами предполагам, че ще се получи инфекция ....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от little_f
    Че аз доколкото знам ако си възбуден не можеш да пикаеш,задварят се там някакви канали ама ако искаш пробвай и кажи става ли ...само от любопитство-това възбужда ли ви ?
    Trudno e da se urinira v takova systoqnie, tyi kato pri myjete kakto znaete dobre i spermata i urinata izlizat ot edno i syshto mqsto, i vyv vyzbudeno polojenie, penisyt e ustroen taka che da ne moje da urinira. Momchetata koito sa se opitvali da otidat do toaletna pri vyzbudeno systoqnie znaqt kolko e trudno tova.

хахахахахаха д0ста интересн0 щом сте стигнали д0 такива краин0сти представям си какви други нещта сте правили ... =D> пр0бвай и плс п0сле ми кажи какв0 се е п0лучил0
    хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]

това ще е първо извратено ... второ неприятно и вероятно болезнено въобще откъде ви идват такива идеи
    She was divinity's creature
    That kissed the cold mirrors
    A Queen of Snows
    Far beyond compare
    Lips attuned to symmetry
    Sought Her everywhere
    Dark liqoured eyes
    An Arabian nightmare...

Ето ти изчерпателен отговор - няма да стане нищо, тъй като урината на здрав човек не съдърва абсолютно нищо вредно. Ако си болен обаче е възмовно да и пренесеш инфекция - зависи от какво си болен.

Доволен?

ne e hubavo da go pravi6

И да и все пак не го прави

Мега фен Аватара на Hilary_
    е това до сега не бях го чувала?! мисля че нито на теб нито на приятелката ти ще ви достави някакво удоволствие...не виждам смисъл в това... и по добре не го прави...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от VeliZaR4o
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    всъшност гаджето ми се интересуваше не аз.

Ko znachenie ima koi se interesuva?
    Lichi si che i na dvamata vi hlopat daskite.
    Chestito nameril si svoqta duhovna polovinka.
    ами знам...но въпроса е може ли да и стане нещо и може ли да забременее примерно от малкото количество сперма дето я има по принцип повреме на секс?
    O znachi ti veche si napravil tova stranno neshto da se ispikaesh v vlagalishteto na priqtelkata si
    Ujas.
    Of ne znam za sefte chuvam takova neshto,no sigorno ne moje da zabremenee.
    е още несъм ама за това питам да знам да го правя ли хах?
    Е не...направо по-прост човек от тебе майката природа не е създавала...тцтцтц...[/i]
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

vie hora ste nenormalni...

Нещо ми звучи болезнено и противно това

всъшност гаджето ми се интересуваше не аз.
    Ами щом като тя се е интересувала изпикай се в нея и ще разбере Сори ама не можах да се сдържа

Значи само да отбележа факта,че това ми се струва адскиииииии гнусно (и от една страна инт),2ро щом приятелката ти се е интересувала=>може би иска да пробваш,3то ако не се лъжа когато мъжът е възбуден няма как да може да се изпикае,защото се запушва пикочопровода(биологията от 9 клас не ми е силна,щот спах в часовете и сега може да се излагам мн брутално,извинете ме,за което!)и 4то а на теб няма ли да ти е малко неудобно? Все пак урината е течност,в която се съдържат непотребните неща от организма,според мен е всеедно да си изхвърлиш буклука в половия орган на приятелката ти.. Относно тва дали да го праиш-ми твоя си работа..ама помисли,че после да не се окаже,че е било грешка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си