- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще стане ако..?
Shte izqdesh edin shamar i shte skusate. A i pri polojenie, che e strashno trudno da se izpikaesh dokato go pravite ot kuv chep pitash?
Eating isn't cheating - Arnold
Ами предполагам, че ще се получи инфекция ....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Trudno e da se urinira v takova systoqnie, tyi kato pri myjete kakto znaete dobre i spermata i urinata izlizat ot edno i syshto mqsto, i vyv vyzbudeno polojenie, penisyt e ustroen taka che da ne moje da urinira. Momchetata koito sa se opitvali da otidat do toaletna pri vyzbudeno systoqnie znaqt kolko e trudno tova.Първоначално написано от little_f
хахахахахаха д0ста интересн0![]()
щом сте стигнали д0 такива краин0сти представям си какви други нещта сте правили ...
=D> пр0бвай и плс п0сле ми кажи какв0 се е п0лучил0
![]()
![]()
хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]
това ще е първо извратено ... второ неприятно и вероятно болезнено въобще откъде ви идват такива идеи![]()
She was divinity's creature
That kissed the cold mirrors
A Queen of Snows
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Dark liqoured eyes
An Arabian nightmare...
Ето ти изчерпателен отговор - няма да стане нищо, тъй като урината на здрав човек не съдърва абсолютно нищо вредно. Ако си болен обаче е възмовно да и пренесеш инфекция - зависи от какво си болен.
Доволен?
ne e hubavo da go pravi6
е това до сега не бях го чувала?!![]()
![]()
![]()
мисля че нито на теб нито на приятелката ти ще ви достави някакво удоволствие...не виждам смисъл в това...
и по добре не го прави...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е не...направо по-прост човек от тебе майката природа не е създавала...тцтцтц...[/i]Първоначално написано от VeliZaR4o
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
vie hora ste nenormalni...
![]()
![]()
![]()
Ами щом като тя се е интересувала изпикай се в нея и ще разбереПървоначално написано от VeliZaR4o
Сори ама не можах да се сдържа
![]()
Значи само да отбележа факта,че това ми се струва адскиииииии гнусно (и от една страна инт),2ро щом приятелката ти се е интересувала=>може би иска да пробваш,3то ако не се лъжа когато мъжът е възбуден няма как да може да се изпикае,защото се запушва пикочопровода(биологията от 9 клас не ми е силна,щот спах в часовете и сега може да се излагам мн брутално,извинете ме,за което!)и 4то а на теб няма ли да ти е малко неудобно? Все пак урината е течност,в която се съдържат непотребните неща от организма,според мен е всеедно да си изхвърлиш буклука в половия орган на приятелката ти.. Относно тва дали да го праиш-ми твоя си работа..ама помисли,че после да не се окаже,че е било грешка..