- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискотеки,и от колко годишна ходите.....
1.На колко години сте сега, и от колко годишен/годишна започнахте да ходите по дискотеки?
19 годишен съм. На 10 години (5 клас) отидох за първи път на детска дискотека.
2.Към колко часа излизате вечер на дискотека?
Винаги различно. Но в повечето случаи е от 22.00 нататък...
3.Обикновено с колко човека ходите?
От 10 човека нагоре...
4.Какво си поръчвате за пиене?
Минерална вода / Редбул
5.Най-скъпият вход за дискотека,който сте плащали?
30 лв. На "Cacao Beach". DJ Victor Calderone
6.Някоя кратка изцепваща случка ако ви се разказва?
Бях на дискотека в Нова Загора. Аз, мой бивш съученик и компанията му(той е от НЗ). Един педал почна да закача гаджето му. След неколкократни молби да престане той не откликна. Последваха няколко тупаника от моя френд и а аз му изтокатих 1 глава. Охраната се усети и ни изкара. Аз го отнесох най много. Просто с десен прав ми влезе единия. Текна ми кръв от носа. Цялата дандания се прехвърли отвън. Педала се оказа футболист и както си стоим навън компанията ( около 12-13 човека ) изведнъж се изсипаха към 30 футболиста. Викам си... "край тва беше". Онея се засилиха към нас ( жалко че тогава не носех пистолета ) ии стана голямо меле. Аз просто останах потресен - толкова мн хора се налагаха. А докато се усетя двама човека отгоре ми. Спомням си че ударих глава на единия, другия ме подсече и паднах по гръб. Минутка по късно - пиууууууууу. Патрулка
. Всички изведнъж както се биеха и се спряха. Като зайци в гора се разбягахме всички. Смятам че ако не беше патрулката половината включително и аз щяхме да сме в болница и това за да защитим честта на приятелката му. После момичета смейте да кажете че момчетата сме свине
![]()
![]()
![]()
Имало е и други панаири, но когато съм с огнестрелно оръжие в дънките се чувствам къде къде по - сигурен![]()