Аха, случвало ми се е. Веднъж във втори или трети клас имаше фокусник в салона по ФС и всички ние бяхме там (второ- и третокласници). Аз си носех тогава само читанката , щяхме да караме четене (още нямахме литература ) и затова... В една торбичка беше. Като влязох с другите от класа в стаята, гледам, шапката ми на земята, торбата разпръсната... Тогава обаче май нищо не ми липсваше, на други хора от класа обаче им свиха по нещо... Иначе са ми крали празно портмоне (помня, че мама ми го взе, след като издържах геройски едно посещение при зъболекаря ;[), беше много хубавичко... Ама нали нямаше пари вътре. След няколко дни ми беше намерена личната карта (беше в него) скъсана и по името ми лелките я намерили... и така. Друго май не са ми крали. Аз от този случай с портмонето избягвам да ходя с разни торбички и даже с чантичка (или я нося плъъътно до себе си), обикновено си нося всичко по джобовете (на дънките винаги предния), най-сигурно във вътрешните на якето. Аман от крадци. Като бяхме втори клас, пак изчезваха цветни химикали (на едно момиче от САЩ донесени), кукла Барби , пари...