.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Възбуждам се от насилие

Цитирай Първоначално написано от adski_pritesnena
    Здравейте, имам два проблема, моля ви да приемете нещата сериозно и да не си мислите че е шега, защото за едното съм притеснена, а другото ме депресира супер много
    Та първия проблем е: мисля, че нещо ми има, защото се възбуждам от насилие и нищо ама нищо друго не е способно да ме възбуди. Като правим секс с приятеля ми, понеже той е нормален човек (а аз явно не съм) не го правим нито нежно, нито грубо - просто нормално, но нито успявам да свърша (правя се), нито успявам да се възбудя изобщо, се едно ям или нещо такова, никва заинтересованост... човека го вижда тва нещо и имам чувството, че ако нещата продължават така колкото и да се обичаме, като не ни върви секса, скоро ще се разделим. Обаче на мен явно с никой няма да ми върви, защото какво да му кажа, изнасили ме? Само това ме възбужда, явно наистина не съм добре. Плс, помогнете има ли друг с моя проблем.
    А втория е, че имам големи малки срамни устни... бе кви големи, те направо си висят. Отврат. До ся никой нищо не ми е казвал, ама я честно ми кажете момчетата/мъжете - за вас тва гадно ли е? Заслужава ли си да си направя операция?
    Моля ви, наистина ми отговорете, че ужас...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

аз си падам по грубия секс ако искаш да пробваме

Времее да се обединим!

of sega sled temata za BDSM se 4udim koi ot koi da se napravi na po int...

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ооо, повярвай ми нищо ти няма. Пиши ми едно лс все пак, ако това не те успокоява и ще ти обясня надълго и нашироко в случай, че не си сигурна какво точно се случва с теб.

А, ако знаеш, мяу! Очакват те само прекрасни моменти!
    ima6 predvid,4e tq e privurjenik na BDSM i o6te ne go e osuznala! xax! ne misl6 li 4e mn dobre e vidqla temata,koqto be6e pusnara naskoro za BDSM. tq znae kakfo i e! prosto iska da i go kajete,za6toto taka 6te se po4uvstva po int i razli4na...a moje bi dori ne i xaresva,no kolko e gotino da sme ''UNIQUE''

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Възможно. Но пък и е абсолютно възможно моми4ето да е объркано и притеснено и наистина да има нужда да си сподели.
    По темата - не си ненормална и определено не мисля, 4е имаш нужда от психолози. Освен това не е и толкова страшно да говориш за това с приятеля ти. Не вярвам да реагира кой знае колко остро.. Е, всякакви хора има.. Ти си знаеш мом4ето най-добре. И все пак, по-добре ли е да се 4увстваш незадоволена непрекъснато? Повярвай ми, в някакъв момент няма да издържиш ве4е и ще стане по-лошо. Знам ги аз тия работи

Робинята на Quench

Никога не съм ви чела въпросната тема (е сега ще я прочета). Чела съм за фетишизма, но останах с впечатлението, че в него са включени кожени латексови дрехи, камшици и тн, което мен лично не ме привлича и ми изглежда много изкуствено. Би ми стигало да се държат с мен грубо, но без там металните му добавки и глупости. :P
    Та, послушах съвета ви и вчера казах на приятеля ми, не съвсем директно, но му викам "Абе ти падаш ли си по по - груб секс?" А той ми каза, че зависи какво разбирам под по груб секс, в край на сметка НЕ СЕ нави да ми прави това, което аз искам, защото каза, че тва е прекалено и той не удря момичета + тва е супер здрав и ако ми забиел един ще ми направи нещо нави се само да играе лека роля. но съм сигурна, че с малко повече упоритост ще си извоювам насилие поне до някаква степен и тогаваа... Мерси за съветите на всички.

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    ^
    Възможно. Но пък и е абсолютно възможно моми4ето да е объркано и притеснено и наистина да има нужда да си сподели.
    По темата - не си ненормална и определено не мисля, 4е имаш нужда от психолози. Освен това не е и толкова страшно да говориш за това с приятеля ти. Не вярвам да реагира кой знае колко остро.. Е, всякакви хора има.. Ти си знаеш мом4ето най-добре. И все пак, по-добре ли е да се 4увстваш незадоволена непрекъснато? Повярвай ми, в някакъв момент няма да издържиш ве4е и ще стане по-лошо. Знам ги аз тия работи
    В какъв смисъл ще стане по - лошо?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    Ооо, повярвай ми нищо ти няма. Пиши ми едно лс все пак, ако това не те успокоява и ще ти обясня надълго и нашироко в случай, че не си сигурна какво точно се случва с теб.

ima6 predvid,4e tq e privurjenik na BDSM i o6te ne go e osuznala! xax! ne misl6 li 4e mn dobre e vidqla temata,koqto be6e pusnara naskoro za BDSM. tq znae kakfo i e! prosto iska da i go kajete,za6toto taka 6te se po4uvstva po int i razli4na...a moje bi dori ne i xaresva,no kolko e gotino da sme ''UNIQUE''
    Виж какво, аз нямам никаква представа какво тя е видяла и прочела. От постовете й никъде не личи да е видяла темата. И въобще не се опитвай да ми пробутваш тия номера, че се правя на интересна. Щото, когато в началото аз бях объркана, притеснена, чудех се какво става с мен, нямаше кой да ми обясни (впоследствие куенч го направи), та мога да ти кажа, че грубостта и доминирането (в по-голяма степен) си е баш БДСМ.

И, моля те, поне малко уважение спрямо мен, защото и ти ми писа лс-та, за да ти обяснявам това и онова по темата. _Cuddly_ и Felis_Dirus са едни и същи човек. Тъй че по-полека с приказките.
    Собственост на Canis_Dirus

Спокс, и аз съм тъй. Ама не чак да ме пребиват, просто малко по - така... Иначе и мен не ме кефят камшици и глупости, даже ми е противно. Обаче обичам грубото държание, ужасно ме възбужда. Ама и от моя страна.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    нищо ти няма.

+1
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against

Виж какво, аз нямам никаква представа какво тя е видяла и прочела. От постовете й никъде не личи да е видяла темата. И въобще не се опитвай да ми пробутваш тия номера, че се правя на интересна. Щото, когато в началото аз бях объркана, притеснена, чудех се какво става с мен, нямаше кой да ми обясни (впоследствие куенч го направи), та мога да ти кажа, че грубостта и доминирането (в по-голяма степен) си е баш БДСМ.

И, моля те, поне малко уважение спрямо мен, защото и ти ми писа лс-та, за да ти обяснявам това и онова по темата. _Cuddly_ и Felis_Dirus са едни и същи човек. Тъй че по-полека с приказките.
    ne kazax 4e ti se pravi6 na int,a avtorkata na temata!

Град
    stara zagora
    Zdrasti mili4ka,az sym mom4e i imam absolutno sy6tiqt problem!Samo 4e kak da obqsni6 na edno momi4e na fona na tozi feminiziran svqt,4e iskam da sum grub,da te unijavam,iznasilvam...((to tova si e cqla nauka,no na men ne mi ostava ni6to drugo,osven da rovq po internet i da si privajdam sado film4eta i da mastrubiram.Ako si iskrenna v tova koeto pi6e6 nqma kak da ne stanem srodni du6i i da si pomognem,az sym seriozen,povqrvai mi.
    A sramnite ustni-i da i ne,v smisyl 4e ako ima6 finansovata vyzmojnost po-dobre si napravi operaciq,nqma kakvo da se obyrka,no ako iska6 si gi ostavi-taka 6te ima kakvo da dyrpam i stiskam ako stignem do tam.Ima specialni mu4eniq s oka4vane na tejesti,za6tipani za sramnite ustni.Ako proqvqva6 interes,pi6i mi napravo na adresa:svetlio760@abv.bg
    Padam si po tova da dominiram nad nevinni momi4eta ili nad men da dominirat v umeren variant,padam si da fantaziram vsqkakvi sadomazo sceni i intrigi i da gledam.
    Ako nqkoe momi4e e podobno na men,mi se iska da mi pi6e.Imam snimki i razkaz4eta!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Кажи на приятеля си че искате да се чукате като животни, съмнявам се да ти откаже .

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ами кажи на приятеля си...той също може да си пада по по-груб секс, но да не знае как да ти каже и да се притеснява...
    Или пък му предложи да пробвате малко по-грубо и може и на него да му хареса
    Често на момчетата им харесва, но не искат да стреснат или наранят приятелките си
    Успех :P

ми то и аз се възбуждам от насилие и тва вобще не ме притеснява а другото вобще не е важно..едва ли е чак толкова зле колкото го описваш
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    София

Здравейте, имам два проблема, моля ви да приемете нещата сериозно и да не си мислите че е шега, защото за едното съм притеснена, а другото ме депресира супер много
    Та първия проблем е: мисля, че нещо ми има, защото се възбуждам от насилие и нищо ама нищо друго не е способно да ме възбуди. Като правим секс с приятеля ми, понеже той е нормален човек (а аз явно не съм) не го правим нито нежно, нито грубо - просто нормално, но нито успявам да свърша (правя се), нито успявам да се възбудя изобщо, се едно ям или нещо такова, никва заинтересованост... човека го вижда тва нещо и имам чувството, че ако нещата продължават така колкото и да се обичаме, като не ни върви секса, скоро ще се разделим. Обаче на мен явно с никой няма да ми върви, защото какво да му кажа, изнасили ме? Само това ме възбужда, явно наистина не съм добре. Плс, помогнете има ли друг с моя проблем.
    А втория е, че имам големи малки срамни устни... бе кви големи, те направо си висят. Отврат. До ся никой нищо не ми е казвал, ама я честно ми кажете момчетата/мъжете - за вас тва гадно ли е? Заслужава ли си да си направя операция?

т.7 от Правилника!

Не се притеснявай ... за всеки влак си има пътници ... Поговори с приятеля си може и да му хареса и всичко да е 6, защото явно за теб е важно да си с него ... А иначе аз също не съм от жените, който се задоволяват от нежен секс или нещо подобно, а и се съмнявам, че съм само аз ... А за втория въпрос аз не съм момче и не мога да ти кажа от тяхна гледна точка, но никога не прави нещо заради някой друг, а заради себе си, ако това те притеснява и те кара да се чувстваш зле всичко си заслужава ... Успех
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Хора и путки всякви. Не се стресирвай!

садо мазо rulz
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

т.7 от Правилника!

Аз бих те изнасилил с голямо удоовлствие..ще притисна към някоя стена те почвам мн бързо...
    Sinan Sakic rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си