- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждам се от насилие
of sega sled temata za BDSM se 4udim koi ot koi da se napravi na po int...![]()
ima6 predvid,4e tq e privurjenik na BDSM i o6te ne go e osuznala! xax! ne misl6 li 4e mn dobre e vidqla temata,koqto be6e pusnara naskoro za BDSM. tq znae kakfo i e! prosto iska da i go kajete,za6toto taka 6te se po4uvstva po int i razli4na...a moje bi dori ne i xaresva,no kolko e gotino da sme ''UNIQUE''Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
^
Възможно. Но пък и е абсолютно възможно моми4ето да е объркано и притеснено и наистина да има нужда да си сподели.
По темата - не си ненормална и определено не мисля, 4е имаш нужда от психолози. Освен това не е и толкова страшно да говориш за това с приятеля ти. Не вярвам да реагира кой знае колко остро.. Е, всякакви хора има.. Ти си знаеш мом4ето най-добре. И все пак, по-добре ли е да се 4увстваш незадоволена непрекъснато? Повярвай ми, в някакъв момент няма да издържиш ве4е и ще стане по-лошо. Знам ги аз тия работи![]()
![]()
Робинята на Quench
Никога не съм ви чела въпросната тема (е сега ще я прочета). Чела съм за фетишизма, но останах с впечатлението, че в него са включени кожени латексови дрехи, камшици и тн, което мен лично не ме привлича и ми изглежда много изкуствено. Би ми стигало да се държат с мен грубо, но без там металните му добавки и глупости. :P
Та, послушах съвета ви и вчера казах на приятеля ми, не съвсем директно, но му викам "Абе ти падаш ли си по по - груб секс?" А той ми каза, че зависи какво разбирам под по груб секс, в край на сметка НЕ СЕ нави да ми прави това, което аз искам, защото каза, че тва е прекалено и той не удря момичета + тва е супер здрав и ако ми забиел един ще ми направи нещонави се само да играе лека роля. но съм сигурна, че с малко повече упоритост ще си извоювам насилие поне до някаква степен и тогаваа...
Мерси за съветите на всички.
![]()
В какъв смисъл ще стане по - лошо?Първоначално написано от SINDEL
Виж какво, аз нямам никаква представа какво тя е видяла и прочела. От постовете й никъде не личи да е видяла темата. И въобще не се опитвай да ми пробутваш тия номера, че се правя на интересна. Щото, когато в началото аз бях объркана, притеснена, чудех се какво става с мен, нямаше кой да ми обясни (впоследствие куенч го направи), та мога да ти кажа, че грубостта и доминирането (в по-голяма степен) си е баш БДСМ.Първоначално написано от Rise_Against
И, моля те, поне малко уважение спрямо мен, защото и ти ми писа лс-та, за да ти обяснявам това и онова по темата. _Cuddly_ и Felis_Dirus са едни и същи човек. Тъй че по-полека с приказките.
Собственост на Canis_Dirus
Спокс, и аз съм тъй. Ама не чак да ме пребиват, просто малко по - така... Иначе и мен не ме кефят камшици и глупости, даже ми е противно. Обаче обичам грубото държание, ужасно ме възбужда. Ама и от моя страна.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от i'm so excited!
+1
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ne kazax 4e ti se pravi6 na int,a avtorkata na temata!Първоначално написано от _Cuddly_
Zdrasti mili4ka,az sym mom4e i imam absolutno sy6tiqt problem!Samo 4e kak da obqsni6 na edno momi4e na fona na tozi feminiziran svqt,4e iskam da sum grub,da te unijavam,iznasilvam...((to tova si e cqla nauka,no na men ne mi ostava ni6to drugo,osven da rovq po internet i da si privajdam sado film4eta i da mastrubiram.Ako si iskrenna v tova koeto pi6e6 nqma kak da ne stanem srodni du6i i da si pomognem,az sym seriozen,povqrvai mi.
A sramnite ustni-i da i ne,v smisyl 4e ako ima6 finansovata vyzmojnost po-dobre si napravi operaciq,nqma kakvo da se obyrka,no ako iska6 si gi ostavi-taka 6te ima kakvo da dyrpam i stiskam ako stignem do tam.Ima specialni mu4eniq s oka4vane na tejesti,za6tipani za sramnite ustni.Ako proqvqva6 interes,pi6i mi napravo na adresa:svetlio760@abv.bg
Padam si po tova da dominiram nad nevinni momi4eta ili nad men da dominirat v umeren variant,padam si da fantaziram vsqkakvi sadomazo sceni i intrigi i da gledam.
Ako nqkoe momi4e e podobno na men,mi se iska da mi pi6e.Imam snimki i razkaz4eta!
ми то и аз се възбуждам от насилие и тва вобще не ме притесняваа другото вобще не е важно..едва ли е чак толкова зле колкото го описваш
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Не се притеснявай ... за всеки влак си има пътници ... Поговори с приятеля си може и да му хареса и всичко да е 6, защото явно за теб е важно да си с негоПървоначално написано от adski_pritesnena
... А иначе аз също не съм от жените, който се задоволяват от нежен секс или нещо подобно, а и се съмнявам, че съм само аз ...
А за втория въпрос аз не съм момче и не мога да ти кажа от тяхна гледна точка, но никога не прави нещо заради някой друг, а заради себе си, ако това те притеснява и те кара да се чувстваш зле всичко си заслужава ...
Успех
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
садо мазо rulz![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Аз бих те изнасилил с голямо удоовлствие..ще притисна към някоя стена те почвам мн бързо...Първоначално написано от adski_pritesnena
![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz