Здравейте, имам два проблема, моля ви да приемете нещата сериозно и да не си мислите че е шега, защото за едното съм притеснена, а другото ме депресира супер много
Та първия проблем е: мисля, че нещо ми има, защото се възбуждам от насилие и нищо ама нищо друго не е способно да ме възбуди. Като правим секс с приятеля ми, понеже той е нормален човек (а аз явно не съм) не го правим нито нежно, нито грубо - просто нормално, но нито успявам да свърша (правя се), нито успявам да се възбудя изобщо, се едно ям или нещо такова, никва заинтересованост... човека го вижда тва нещо и имам чувството, че ако нещата продължават така колкото и да се обичаме, като не ни върви секса, скоро ще се разделим. Обаче на мен явно с никой няма да ми върви, защото какво да му кажа, изнасили ме? Само това ме възбужда, явно наистина не съм добре. Плс, помогнете има ли друг с моя проблем.
А втория е, че имам големи малки срамни устни... бе кви големи, те направо си висят. Отврат. До ся никой нищо не ми е казвал, ама я честно ми кажете момчетата/мъжете - за вас тва гадно ли е? Заслужава ли си да си направя операция?
Моля ви, наистина ми отговорете, че ужас...