.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Нормално ли е???

ммм проблемът ми е следния.... гаджето мн ме хапе...... и мнннн оби4а да ми 4оварка с пръст в пъпа. Може да звучи странно но това не ми е приятно и незнам как да и кажа смисал аз и казвам ама тя неспира .всащност почти на всяка целуфка ме хапе по устните и това сащо е нешриятно предполагам че сте осещали чувството.... на вас случвало ли ви се е нещо такова и ако да как сте го решили а също и за тези на които не се е случвало как бихте го решили...
    Ako ne e meko ne go pipai :P

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    не ми се е случвало честно казано но ако бях на твое място щях да поговоря с нея и да се разберем разговорът винаги помага
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi i az mnogo hapq gadjeto si,no ne pu ustnite,a po racete garba chak do sinini se stiga toi vse mi kazva da ne go hapq,no chuvam li az
    A za papa vnimavai,che moje da ti se razvie

и аз полу4авал синини да хапе навсякъде нооооо тва за устните е гадно

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi vinovni sa statiite po neta i spisaniq.ne ste li 4eli.... vsevazmojni izg1zici. daje tyka sam 4ela statii 4e e mn sladko i originalno i neznam si o6te ko primerno da xape6 dokat celyva6 [ili podobni no tva nai ve4e] ta moje da e 4ela tq i da misli 4e ti xaresva.....a za p1pa sigyrno ti go 4isti [bazik] kaji i ako ne 4yva i go kaji po silno
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    somewhere over the rainbow
    пф...странно.Според мен един ден трябва да я хванеш и да и кажеш да не прави нищо,просто да си седи.После и покажи как ти е добре на теб и как ти харесва да го прави. Не мисля,че ще има нещо против-все пак целта е да ти даставя удоволствие.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami i az go zahapvam ot vreme na vreme moq za ustnata dokato se celuvame,no ne vseki put i v nikakav slu4ai ne grubo,prosto ot vreme na vreme se zaka4am leki4ko i na nego mu haresva,su6to mu haresva po vreme na seks da go "hapvam" po gurba ili rucete ili vrata...no ne stigam do grubosti sas zabite-vse pak 4oveka go boli,a ne vsqka bolka e sladka!

Ами охапи я т ти за да види как е.

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ами мен примерно много ми харесва да ме хапе по устните лекичко...дори поянкога и силничко
    ама все пак трябва да поговорите за това...просто и кажи че те боли или дразни таака...и тя ще спре...надявам се де :П:П
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Нормално ли е???

Цитирай Първоначално написано от niki_butt
    ммм проблемът ми е следния.... гаджето мн ме хапе...... и мнннн оби4а да ми 4оварка с пръст в пъпа. Може да звучи странно но това не ми е приятно и незнам как да и кажа смисал аз и казвам ама тя неспира .всащност почти на всяка целуфка ме хапе по устните и това сащо е нешриятно предполагам че сте осещали чувството.... на вас случвало ли ви се е нещо такова и ако да как сте го решили а също и за тези на които не се е случвало как бихте го решили...
    Въпроса в Заглавието е

"Нормално ли е???"

Понеже не прочето мнението ти .. отговарям - ДА

Са ще видим какъв коментар да пуснем ..
    Та .. хапе те .. аз пък го харесвам , ама тва е въпрос на вкус , са кой къде си вкарва пръстите е друг въпрос , правата на моя пъп за момента са запазени ..

Ta , чакай , че видях ,че при целувка те хапе ..
    Братлее .. коя ти е приятелката
    Честно ти казвам , аз тва много го обичам .. направо полудявам ..

Обясни й .. че не ти харесва и т.н. .. не ти е комфортно като прави така и готово ..

Всичко може да се реши с разговор , ако ли не .. без да искаш я удари леко по зъбките .. да не може да хапе (ама ще смуче мам.. й и тва ми харесва btw )
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    На изток от рая
    Другия път я ухапи и ти,откъсни и месо,да видим дали ше хапе повече

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Otnosno celyvkite gadjeto ti e strastno.Za pupa...znam li i na men mi e gadno kato me pipat tam.Mnogo me gudeli4ka ... na edno mqsto

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи й го, предполагам не те е страх чак толкова много...

казването непомага

ми хапия и ти ..... може пък да спре като види какво е......

Сложи и наморник или и избий зъбите

еееее мн си брутален

сърце не ми дава да я хапя

сърце не ми дава да я хапя
    Ми, който не хапе, ще го хапят...
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

ХАха пичаго аз имам същия проблем..Но тои ме хапе по бузите или по връта..имаше период в които си слагах по 1т. фон дю тен,защото бузите ми бяха сини. Последния път като го направи не бях в настроение и направо му се разкрясках и се скарахме Да видиш как спря
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

amii ;] i priqtelqt mi me hape dokato se celuvame az syshto,no ne prekalqvame(smisal kato se ligavime samo) kaji i 4e ne ti e priqtno ako ne prestane q uhapi mn zdravo xo0x
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

otka4eni hora kolko iska6 .... a na teb za kfo ti e taq usta mi kaji i go we tctc |(
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

ми то непомага

няма такава тема съжелявам ама ме напуши супер голям смях.Поздрави

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    ми то непомага
    Храни куче да е .. хапе ..
    А то те хапе и яде ли яде , и пак яде ли яде .. щото ти се е качило на главата вече ..

КАзваш кратко и ясно - не , и не .. тва е

Лично аз ако съм , перфориран ще си умра, ама ще съм с усмивка до ушите и обратно
    Ех .. за разлика от автора, аз го намирам за зверски приятно .. ама кво да се прави , всеки има вкус .. то аз вече писах , ама пак попаднах на темата по страниците
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си