.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Цветна бременност?

Някои може ли да ми даде ВЯРНА информация за цветната бременност.Какво е характерно за нея?Защото сутринта имах малко кафяво петанце на гащичките, но цял ден така и не ми дойде.Преди малко като ходих до тоалетна имах малко 4ервено, но много разредено иии се притеснявам до сега не ми е било така идва ми и тече като от чешма... (секса е с презерватив)

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi cvetna remennost e da imash cikala dokato si bremenna.

Zashto ne vzemesh da si kupish edin test?Nie sme vrachki.
    Sled sex proverqvate li prezarvatva dali e spukan?

Re: Цветна бременност?

Цитирай Първоначално написано от monkey_
    Някои може ли да ми даде ВЯРНА информация за цветната бременност.Какво е характерно за нея?Защото сутринта имах малко кафяво петанце на гащичките, но цял ден така и не ми дойде.Преди малко като ходих до тоалетна имах малко 4ервено, но много разредено иии се притеснявам до сега не ми е било така идва ми и тече като от чешма... (секса е с презерватив)
    цветна бременност е май като си надула пупата сладка и някаква си фея докато спиш да ти нарисува пупата с флумастери или пастели или бойчки

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Мацка, купуваш си тест и ако е положителен - на гинеколог... и аз бях така та за това вече съм в 5 месец..ама поне умно постъпих не питах по форумите ами тестче си купих :P

mi test i tva e s moje i drygade dae problema ytiva6 na lekar a moje i da ti daide ytre normalno
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Мацка, купуваш си тест и ако е положителен - на гинеколог... и аз бях така та за това вече съм в 5 месец..ама поне умно постъпих не питах по форумите ами тестче си купих :P

Може ли да те попитам на колко си години ? ... знам че не се пита ,но все пак ми е интересно .. Ако не те притеснява , ми отговори !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
    Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.

Всъщност при цветната бременност до колкото съм запознат самото течениес много по малко количество както и самия период е много по кратък .

Както и другите ти казаха вземи иди до аптеката и си купи едно тестче, то ще регистрира бременност, дори и да е цветна, защото работи на хормонална основа.
    Проблемът е в твоя Windows, аз със Linux проблеми нямам!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Kupi si test dokato ne e kasno

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl

Може ли да те попитам на колко си години ? ... знам че не се пита ,но все пак ми е интересно .. Ако не те притеснява , ми отговори !
    Тая година правя 18, а за протокола все още съм на 17..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Оф, какво шашкате момичето, бе...
    Прави секс с презерватив, + това й е дошло, просто още е по-леко, не се е засилило. Вероятно от смяната на времето, климатът много влияе на цикъла. Аз като съм на почти 19 години и цикълът ми беше много редовен, ся трябва да мисля, че съм надула корема, само защото ми закъсня с 2 дни като дойде първите 2 дни ми беше като на момичето ли? Спокойно, мила! Ще се оправи!! Сега ти е леко, но вероятно до 2 дни ще се засили и пак ще е като "чешма". Цветната бременност много се различава от цикъла!!

Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
    Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.
    Ще ти дойде, а ако имаш и съсиреци, можеш да си сигурна, че това е цикъл, не е цветна!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    старчески дом
    Цветната бременност се получава при хормонални нарушения. Съмненията за цветна бременност може да дойдат от това, че количеството на изхвърлената кръв е доста под нормалното. Затова при такива симптоми веднага си правете тест, защото след 3 месеца вече ще е прекалено късно.
    Но според мен ти не си бременна,все пак си го правила с презерватив,успокой се.

амиии да ви кажа днес ходих на лекар ии и казах 4е 4-5 ми е била менструацията и 4е е била мн по слаба от колкото предните месеци.А тя ми каза да из4акам до др месец и ако и тогава не е както трябва да ида на генеколог.Каза 4е може да е от смяната на времето.А ина4е цикала ми бе6е мн малак като коли4ество имах 4увството 4е с 1 превразка мога да изкарам цял ден ако не я сменям .. :/ Но пак си бе6е 4-5 дни .. тест още не сам взимала ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си