.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Сега да те "светна" какво става по баловете.Аз бях абитуриентка 2007 година и мога да ти кажа че това е НЕГОВАТА ВЕЧЕР.Да преведа: това е нощта в която той е заедно с неговия си випуск и му е разрешена абсолютно всичко, от танца си със съученичките си до танца с учителките си!Нямаш право да се притесняваш, сега си на 14 като станеш на 18 ще го разбереш.Когато дойде твоята бална вечер и ти ще танцуваш.Разбрахме че му имаш доверие тогава защо се нервиш така?Няма смисъл ако се замислиш сама ще видиш.Това че е прегурнал за танц своя съученичка не значи нищо.Колкото и да се дразниш няма да го промениш.А я си помисли ако ти си на негово място той как ще се чувства?По същия начин така че примири се.Безсмислено е!А и да добавя още нещо: на бала нямат място половинките на абитуриентите.Това си е най - специалната нощ за тях!Там е мястото където ще се забавляват като клас за последно, там е и мястото където ще са заедно без караници и убиди за последно като иченици.От там насетне живота ги грабва а ти ще си с твоето момче постоянно.Замисли се и ще видиш че съм права.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Forever_love_
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Не беше достатъчно ясен, според мен. Нека аз да опитам :

Твоето момче ще се напие здраво, ще изгуби контрол и ще изчука някое момиче от випуска си, вероятно също толкова пияно. Така е на абитуриентска. Свиквай с мисълта. ^^
    и това че вие правите така с приятелите си незначи че и той е като вассссссссссссссссс
    ПриятелКите, моля, моля, да си имаме уважението. ^^

Мда, не значи...но няма как да разберем докато не дойде въпросната абитуриентска, нали? Надявай се да греша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си