- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам и аз как да се чувствам..
Сега да те "светна" какво става по баловете.Аз бях абитуриентка 2007 година и мога да ти кажа че това е НЕГОВАТА ВЕЧЕР.Да преведа: това е нощта в която той е заедно с неговия си випуск и му е разрешена абсолютно всичко, от танца си със съученичките си до танца с учителките си!Нямаш право да се притесняваш, сега си на 14 като станеш на 18 ще го разбереш.Когато дойде твоята бална вечер и ти ще танцуваш.Разбрахме че му имаш доверие тогава защо се нервиш така?Няма смисъл ако се замислиш сама ще видиш.Това че е прегурнал за танц своя съученичка не значи нищо.Колкото и да се дразниш няма да го промениш.А я си помисли ако ти си на негово място той как ще се чувства?По същия начин така че примири се.Безсмислено е!А и да добавя още нещо: на бала нямат място половинките на абитуриентите.Това си е най - специалната нощ за тях!Там е мястото където ще се забавляват като клас за последно, там е и мястото където ще са заедно без караници и убиди за последно като иченици.От там насетне живота ги грабва а ти ще си с твоето момче постоянно.Замисли се и ще видиш че съм права.![]()
ПриятелКите, моля, моля, да си имаме уважението. ^^Първоначално написано от Forever_love_
Мда, не значи...но няма как да разберем докато не дойде въпросната абитуриентска, нали? Надявай се да греша.