ми сега ще ви обясня и простете ако темата не е точно за тук .. значи приятелят ми е абитуриент по другия месец и на самата бална вечер в Боровец няма да мога да отида.Той е на 18 аз на 14 и сме вече 10 месеца заедно.. и попринцип само мисалта че като пуснат бавна песен и той се трябва да прегарне някое момиче за да танцуват (неможе да стои от страни и да гледа се пак е абитуиентска вечер.. )и само тази мисъл ме бобарква че в рацете му ще има друга макар и само за танц... как трябва да се чуствам а и тои ме попита ако искам в самото му училище като се качва на буса за боровец и там с неговите родители дали искам да сам .. ама как да сам като само като го видя как тръгва и като видя мършите от класа му и ще се разплача нз някак си тази мисъл че трябва да прегарне друга за да танцуват ме изяжда побърква ме явно найстина много го оби1чам и ревнувам но ер ужасно само си предтавете..грр и то с някоя която аз все пак непознавам.. .. моля ви поне коментирайте но без неща като прави се нищо няма да се случи че и без това се побарквам моля ви...