- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се прави
Знаете ли как се прави пищов с лимон,че чух ,че има такъв начин ,но нз как да си го направя.Плс помощ ,ако някой знае, че утре имам важен тест.......
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Толко не можеш да си направиш обикновен пищов...
Pi6tov to4no s limon??? za6to... zn li koo0o0o0lo0o0 na4ini znam 4e ako sedna da gi izbroqvam 6te mi otneme okolo moje bi 1/2 4as neprekusnato pisane.....
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
пишеш го с лимон, после го нагряваш и излизат буквите- нещо так0ва беше![]()
Първоначално написано от Say It Right
zna4i mai be6e : edin limon ,limontusu (limonena kiselina) istiskva6 limona pribavq6 limomenata kiselina i posle pi6e6 s pulnitel mai be6e ne6to takova ako ne se luja![]()
![]()
![]()
... или просто сядаш и учиш...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
predlagam ti da napisehsh na edno lis4e si4ki otg i da go zalepish na gurba na gospojata!!!! efikasno e kolko puti se oburne she moe da prepishesh!!!!
без ПОДПИС ... xD
Ae слагаш тетрадката + учебника под чина и като не гледат даскалите вадиш преписваш и си готова :P, ( важно - не се поти докато го правиш,че ще те хванат!! )
The Spark
хмм интересно трябва да го пробвам![]()
ооо това с лимона го чувам за първи път![]()
аз съм по по-лесните и ефикасни методи-сядам и уча![]()
с лимон? я някой да обясни като хората къде прибавяш киселината и с празен пълнител ли пишеш?