na4i az sam 7 klas i hoda s edin ot 8 hora znam 4e e tapo ama ...ta nali nie si hodime za raka se darjime oba4e si4ki nali toi se kazva sa6o i si4ki oo sa6o i nekfi takiva se hilat i na mene i sa ne moa da razbera kfo trqq si4ki da se hilati da se smeqt az poneje sam leko tapo dete i nz![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
може би си много яка мацка (не си вдигай самочувствието) и те затова така му викат защото не са очаквали да е с такава или просто той преди това дълго време не е имал приятелка и сега така реагират като го видят с момиче.. много причини може да са, ама ще отмине скоро това според мен, макар че си е изнервяща тази реакция..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Е, ти пък сега... защо задаваш въпрос и в обяснението му си отговаряш сама... Не ме разбра какво се опитвам да ти кажа ли? Ей- това имам предвид.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
predpolagam shot sa prosti![]()
без ПОДПИС ... xD
и къ'в е проблема ,че не разбрах от къде да знаеме пфф
![]()
![]()
mi to da se hilish i da se smeesh e edno i sushto , puk verno si tupa !
![]()
Ти наистина ли си седми клас?Първоначално написано от sexy&crazy
Да не си седма група в детската?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Много грубо отношение. Ама верно бавна е де
.
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Нея седма група, ме. Иначе то седми клас вече са на такова интелектуално ниво повечето и така ще си останат. Ми бавна е, защото не знае как да се държи и защо се държат определени хора по определен начин. Та ... може да са се смелил защото са знаели, че е тъпа.
Memento moriendum esse!
Писна ми от всичко, най вече от играта дребна писна ми да се крия и дебна и да вярвам,че ще дойде моя час когато моя удар ще направя и аз...!
The Spark
еййй, това е голяма обида за седмокласниците като менПървоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()