- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малко помощ за есе плс :)
Имам нужда от малко помощ.. есето ми е на тема "Най - важното за мен" .. всякаква помощ би била полезна, защото нямам представа как да започна. Благодаря предварително !
ми как така не знаеш, нали трябва да напишеш за най-важното за теб, сам трябва да го измислиш. има гогъл и помагало за нещо ако ти трябва, поразрови се малко
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
да, но .. незнам как да го формулирам .. (с тру думи .. много е трудно :[) ..иначе ми се въртят някакви неща из главата, но не мога да го напиша. Проблема е, че немога да започна..
ами мислех нещо от сорта на : свобода, приятели, семейство, цел в живота(в бъдещето) .. може би това .. незнам дали става и дали е достатъчно .. или обратното(да е прекалено много)![]()
Най-важното за мен като цяло е заобикалящия ме свят.А точно този свят съдържа всичко свято за мен.Като започна от семейство,приятели,самия ми начин на живот е доста важно действие за мен,дори идеите ми за бъдещето ме карат да се будя с усмивка всяка сутрин.....(от тук нататък си го продължаваш като развиваш всяко едно:приятели,семейство и т.н.)
леле, страшно много благодаря. Ще се помъча да го доразвия, поне време имам до другата седмицаОще веднъж, благодаря !
Тези дни ако ми остане време ще ти го донапиша (:
Мерси ! Това, което ми предложи също много ми помага. Писането ми е трудната част (не правописа и граматиката, а текстовете като цяло) хич ме няма с основните тези, изводи, заключения ... ужас![]()
Е,радвам се че съм помогнала и на мен писането не ми е много силна страна,ама есетата са ми лесни,защото си пиша каквото измисля на момента (:
да го кажеш е лесно, но да го напишеш е трудната част ;]