.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

ако ви тря fr...

а бе хора не знам кфо стаа с тоя свят?!Що си4ки са станали толкова повърхностни и никой не го е*е за никой....дори не моа да намеря човек с който да си споделя ко ми тежи...и който да ми бъде приятел/ka...просто приятел...ако някой също като мен е разочарован от хората и няма с кой да си споделя мъките нека ми пише..скайпа ми е sladkazagadka_ а бе търся си някой с който да мога да си говоря...ако някой иска да си полафим моля..<<-- P.S znam 4e tfa ne e sait za zapoznanstfa ama prosto mi e krivo i trq nqkyde da si izleq nervite
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Spodelqi s maika si ! Az taka pravq i nqma put , koito mda ne me e razbrala !

Ами защо не пробваш да споделиш с родителите си.Те според мойто мнение най-много могат да ти помогнат и те познават най-добре.Да наистина добрите приятели се намират трудно,но горе главата.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    сподели с мене и без тва ми е скучно
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ABe e razbrah ,kakvo ob6to ima6e s "lubov"ta ama . . . Emi kvo da ti kaja ,po lesno e da spodelq6 i da vzima6 syveti ot nqkoi zad kompa ,oba4e mnogo po-pravilno i tn e da si pogovori6 s nqkoi istinski ,a ne virtualen priqtel + tfa podkrepqm drugite ,4e e dobre da razgovarq6 s roditelite si

ima neshta koito e trudno da se spodelqt s roditelie...pak i moite ne sa s nai syvremenno mislene..maika mi she po4ne " po nashe vreme.." edi kfo si...ako trygna da im kazvam nqkoi raboti, t.e da zabravq za izlizane okolo mesec-dva
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    spoko macky
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Я излез се разтовари Кво ми седиш пред компа... Яя беги навънка да те видят хората и да се позабавляваш
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Като ти е скучно защо не пуснеш някоя тема... да поспамим
    По Темата: Ми нима нямаш приятелки от училище или от блока да речем? За радоост аз винаги има с кой да поговоря
    еlsy

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Като ти е скучно защо не пуснеш някоя тема... да поспамим
    По Темата: Ми нима нямаш приятелки от училище или от блока да речем? За радоост аз винаги има с кой да поговоря
    Няма през седмицата спам теми щот съм примерен, петък или събота може да пусна , пък и ми е умряло нещо от няколко дена и не ми е до спам, любовни проблеми да го ебa
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Враца
    ^Макя, всички ли момчета имат любовни проблеми... тцттц... до къде стигна света
    еlsy

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Clara_
    ima neshta koito e trudno da se spodelqt s roditelie...pak i moite ne sa s nai syvremenno mislene..maika mi she po4ne " po nashe vreme.." edi kfo si...ako trygna da im kazvam nqkoi raboti, t.e da zabravq za izlizane okolo mesec-dva
    На тази възраст е нормално,да не кажа задължително да вършиш глупости и простотии.Няма какво толкова да му мислиш,трябва да си близка с родителите си или поне с единия.Аз винаги споделям с майка ми.Понякога с малки закъснения,но зависи,ако е нещо за училище като се видим всичко и разказвам,но ако е за някое момче,малко по-трудно и с малко по-малко подробности и разправям.Имаме много добри взаимоотношения с нея и това ми помага много.Не знам какво може да си направила,че да смяташ,че месец-два няма да излезеш,но твоя си работа.Моя съвет е да споделяш с родителите си,също и с приятели,но е хубаво за по-важните въпроси да имаш насреща истински приятел,а не само някой използвач.Има хора,които се интересуват от теб.Не всичко е черно на този свят.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си