.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Град
    София

А бе как може да сьм толкова задрьстен!

В моя клас има 1 момиче което страшно много харесвам тя е мн. забавна,интелигентна,краси ва и т.н.Обаче сме мн. различни,аз съм доста затворен необичам да излизам да ходя по дискотеки предпочитам да си седя в къщи и т.н.А тя е съвсем различна винаги е в движение на купони с приятели и така.Но в даскалото постоянно се закачаме ако не я заговоря тя ме заговоря и мисля,че ме харесва,но ме е срам да я поканя на кафе и въобще за нещо повече от 1 закачки.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми мъж си... действай. не се дръж като путьо щот ми писна от такива.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Дръж се мъжки путкo Давай баце ние сме с тебе
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Еми стой си у къщи... Покани я на кафе бе... Кфо толкова те е срам?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Враца
    кажи:

"дай путка , путко"
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    кажи:

"дай путка , путко"
    LED ZEPPELIN,DEEP PURPLE,SCORPIONS,GUNS N' ROSES
    and...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Еми кат чета ко си писал явно бива

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Трябва да преудолееш този срам и аз до 8 клас бях много срамежлив а после изведнъж почна да не ми пука от нищо и не ме е срам да поканя момиче на кафе и т.н просто действай и не се срамувай

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Tи на колко години си е? А бтв докато се "закачате" кажи и ..кога ще вода на кафе :P, но ако толкова не ти се излиза стой си у вас
    The Spark

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    E verno si zadrasten!
    Pokaniq na kafe be,tq nqma da te izqde,sigorna sam.
    Kato te e sram,kakvo ochakvash?Nqkoi ot foruma da q pokani ot tvoe ime Ne stava taka.Otivash i smelo,jenite ne obichame takiva sramejlivci.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ти щото си по-различен от него,нали?

Супер фен
    Колкото повече се бавиш толкова по скоро ще се появят приятелските отношения и когато я поканиш може да е прекалено късно. Действай бе педал !!!! Кво се плашиш. Отиваш при нея така така и така айде да излезнем на 1 кафенце. Толкоз ли е трудно ее направо се излагате. Бъди мъж, а не срамжелива путка. АЙде успех. Вършей

davai bace s teb sme,da ne ti puka vyobshte...tiq tuka det mn govorqt 4e si zadrusten i pro4ie...ebi im maikata...i tqh gi e bilo sram v na4aloto ama nakraq im e sprqlo da im puka tyu 4e davai i na teb da ne ti puka i q vzimai putkata...i samo nqma da se spi4a6 i da se pravi6 na neshto koeto ne si!!! ai i da kaje6 ko e stanalo

Град
    София
    Незнам как може но явно си доста сдухан. Нито едно момиче няма да те чака вечно да се престрашиш да направиш нещо или ще и писне и тя ще го направи или няма да се занимава с теб повече. Затова давай докато не е късно просто я питай: "Ко га ще ходим на кафе" Успех
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Колкото повече се бавиш толкова по скоро ще се появят приятелските отношения и когато я поканиш може да е прекалено късно. Действай бе педал !!!! Кво се плашиш. Отиваш при нея така така и така айде да излезнем на 1 кафенце. Толкоз ли е трудно ее направо се излагате. Бъди мъж, а не срамжелива путка. АЙде успех. Вършей
    +1

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Няма да те изяде момичето, щом се закача покани я, кво се правиш...
    то жените са опасни...

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    ОфФф ама кфо толко го мислиш?? Щом я харесваш и тя показва че не ти е безразлична, давай, покани я... Не може да стане по-лошо ако я поканиш, по-скоро ако не я поканиш би загубила интерес скоро... Така че, давай, защото както каза някой по-горе, ние, момичетата не обичаме такива срамежливи истории... Ай успех!!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

ili strelq6 naprawo ili strelq6 po sebe si .. ne moje winagi da byde6 takyw lamer kyfto se opisa ....... awe ei 6 q ne padai duhom osyznai sa malko idi i kaji "sladki6 ai na kafe da te wodq " da widim 6ti otkaje li .... pyk ako ti kaje nekwi pri4ini ot sorta 4e hareswa drug i nz si ko (po prostata pri4ina 4e e sram da izleze s tebe ili se pritesnqwa ... znae6 li kak 6e reargira??) kaji i .... e samo na edno kafe e .... i polzwai mili dumi ..... ne predizwikatelni !

6te napraim pi4 spoks ... sre6tu 5lewa na 4as dawam 4astni uroci po skype (xahahx OMG!!)
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    София
    Просто не губиш нищо. Както казаха всички покани я на кафе, вземи 1 китка и така.
    Който иска можем да си попишеме

A shtom ne obichash da izlizash po kafeta nasam na tam moje i da q pokanish na kafe vav vas

Колкото по-бързо преодолееш страха си, толкова по-бързо ще бъдеш щастлив! Давай пич действай не стой пред тоя компютър!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

olele mi otiva6 i i kaza6, koga 6te voda ne kafe i si gotov. edva li 6ti otkaje 6tom se zaka4e s tebe
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    +1
    +1
    +1

Ot kfo te e sram ? Da ne bi da te e sram ot tova , koeto si ili e neshto drugo?Osven tova , ne se znae dali te haresva kato gaje , taka 4e ne si davai naprazni nadejdi , 4e kato q pokani6 6te stanete gajeta.Po-dobre se UVERI , 4e te haresva kato gaje i togava misli kak da q pokani6 !

Град
    Shove IT
    Налъзгваш се яко с нещо алкохолно..резултата може да не е добър, но поне няя ти пука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си