- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А бе как може да сьм толкова задрьстен!
В моя клас има 1 момиче което страшно много харесвам тя е мн. забавна,интелигентна,краси ва и т.н.Обаче сме мн. различни,аз съм доста затворен необичам да излизам да ходя по дискотеки предпочитам да си седя в къщи и т.н.А тя е съвсем различна винаги е в движение на купони с приятели и така.Но в даскалото постоянно се закачаме ако не я заговоря тя ме заговоря и мисля,че ме харесва,но ме е срам да я поканя на кафе и въобще за нещо повече от 1 закачки.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми мъж си... действай. не се дръж като путьо щот ми писна от такива.
Дръж се мъжки путкoПървоначално написано от w0sh
Давай баце ние сме с тебе
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми стой си у къщи... Покани я на кафе бе... Кфо толкова те е срам?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
кажи:
"дай путка , путко"
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Трябва да преудолееш този срам и аз до 8 клас бях много срамежлив а после изведнъж почна да не ми пука от нищо и не ме е срам да поканя момиче на кафе и т.н просто действай и не се срамувай
Tи на колко години си е? А бтв докато се "закачате" кажи и ..кога ще вода на кафе :P, но ако толкова не ти се излиза стой си у вас
The Spark
E verno si zadrasten!
Pokaniq na kafe be,tq nqma da te izqde,sigorna sam.
Kato te e sram,kakvo ochakvash?Nqkoi ot foruma da q pokani ot tvoe imeNe stava taka.Otivash i smelo,jenite ne obichame takiva sramejlivci.
Ти щото си по-различен от него,нали?Първоначално написано от w0sh
Колкото повече се бавиш толкова по скоро ще се появят приятелските отношения и когато я поканиш може да е прекалено късно. Действай бе педал !!!!Кво се плашиш. Отиваш при нея така така и така айде да излезнем на 1 кафенце. Толкоз ли е трудно ее направо се излагате. Бъди мъж, а не срамжелива путка. АЙде успех. Вършей
![]()
davai bace s teb sme,da ne ti puka vyobshte...tiq tuka det mn govorqt 4e si zadrusten i pro4ie...ebi im maikata...i tqh gi e bilo sram v na4aloto ama nakraq im e sprqlo da im puka tyu 4e davai i na teb da ne ti puka i q vzimai putkata...i samo nqma da se spi4a6 i da se pravi6 na neshto koeto ne si!!! ai i da kaje6 ko e stanalo![]()
Незнам как може но явно си доста сдухан. Нито едно момиче няма да те чака вечно да се престрашиш да направиш нещо или ще и писне и тя ще го направи или няма да се занимава с теб повече. Затова давай докато не е късно просто я питай: "Ко га ще ходим на кафе"Успех
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
+1Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Няма да те изяде момичето, щом се закача покани я, кво се правиш...
то жените са опасни...![]()
ОфФф ама кфо толко го мислиш?? Щом я харесваш и тя показва че не ти е безразлична, давай, покани я... Не може да стане по-лошо ако я поканиш, по-скоро ако не я поканиш би загубила интерес скоро... Така че, давай, защото както каза някой по-горе, ние, момичетата не обичаме такива срамежливи истории...Ай успех!!
![]()
ili strelq6 naprawo ili strelq6 po sebe si .. ne moje winagi da byde6 takyw lamer kyfto se opisa ....... awe ei 6 q ne padai duhom osyznai sa malko idi i kaji "sladki6 ai na kafe da te wodq " da widim 6ti otkaje li .... pyk ako ti kaje nekwi pri4ini ot sorta 4e hareswa drug i nz si ko (po prostata pri4ina 4e e sram da izleze s tebe ili se pritesnqwa ... znae6 li kak 6e reargira??) kaji i .... e samo na edno kafe e .... i polzwai mili dumi ..... ne predizwikatelni !
6te napraim pi4 spoks ... sre6tu 5lewa na 4as dawam 4astni uroci po skype (xahahx OMG!!)
Просто не губиш нищо. Както казаха всички покани я на кафе, вземи 1 китка и така.
Който иска можем да си попишеме
A shtom ne obichash da izlizash po kafeta nasam na tam moje i da q pokanish na kafe vav vas
Колкото по-бързо преодолееш страха си, толкова по-бързо ще бъдеш щастлив! Давай пич действай не стой пред тоя компютър!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
olele mi otiva6 i i kaza6, koga 6te voda ne kafe i si gotov. edva li 6ti otkaje 6tom se zaka4e s tebe![]()
![]()
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
+1Първоначално написано от Alabalaportokala
+1
+1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ot kfo te e sram ? Da ne bi da te e sram ot tova , koeto si ili e neshto drugo?Osven tova , ne se znae dali te haresva kato gaje , taka 4e ne si davai naprazni nadejdi , 4e kato q pokani6 6te stanete gajeta.Po-dobre se UVERI , 4e te haresva kato gaje i togava misli kak da q pokani6 !
Налъзгваш се яко с нещо алкохолно..резултата може да не е добър, но поне няя ти пука![]()