- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става?
Zna4i problema mi e sledniq s priqteli mi hodime po4ti godina ve4e obi4ame se i to mnogo no na mene ne6to mi stava i neznam kakvo tezi dni sum mnogo razdraznitelna neska se dyrjah mnogo lo6o s nego i vinata e izcqlo moq i neznam za6to kakva moje da e pri4inata
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Kakvo?Първоначално написано от Chess
emi ako naposledak si pod naprejenie e 4esto sre6tana da si go izkarvame na nai blizkite si... izvini mu se i mu kaji 4e dnes ti e bilo natovareno mn i 4e nqma da se povtori i 4e si go obi4a6 i nqma problemi.. kvo tolkoz hora sme na vseki se klu4va...![]()
е да ама секи път като му кажа че нямам настроение и тои не може да ме разбере казва ми ми постари се да се развесели6 а аз немогаПървоначално написано от jim_beam
Първоначално написано от The lost soul
chill...успокой се малко![]()
jim_beam:
emi ako naposledak si pod naprejenie e 4esto sre6tana da si go izkarvame na nai blizkite si... izvini mu se i mu kaji 4e dnes ti e bilo natovareno mn i 4e nqma da se povtori i 4e si go obi4a6 i nqma problemi.. kvo tolkoz hora sme na vseki se klu4va...
Madness is the gift, that has been given to me.
не мисла че ми омръзва а ако беше така щтях да му кажа еджали е товаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Emi neznam togava . . . moje bi prosto si obi4a6 da go drazni6 myni4koПървоначално написано от The lost soul
a ako ne ,moje prosto da si pritesnena za ne6to i naprejenieto da te kara da si go izkara6 na nqkoi i toi mai e naudobniq 4ovek v slu4aq
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
двамата на снимката недейте да правите деца !
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Всеки има кофти дни щом се обичате ще те разбере.... Неможе постоянно да си с 24 карата усмивка. На мен ми се случва често да не съм на кеф а с приятелката ми сме заедно почти две години и тя ме разбира и ме подкрепя и винаги успява да ми повдигне настроението... Успех!![]()
Може просто да имаш лоши дни , ще се оправиш -спокойно. Но помисли и над това дали самото му присъствие не започва да те дразни .. ?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Chill outПървоначално написано от The lost soul
Ot kalendara e spox
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Не може всеки ден да си на кеф и всичко да ти е ОК.Ние не можем да ти кажем защо се чувстваш така,но не си го изкарвай на него.Обясни му спокойно,би трябвало да те разбере и да не ти се ядосва.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Първоначално написано от Lainovoz
Xaxa nedei taka be 4ovek![]()
Може просто да си в цикъл. А? А? Уцелих ли проблема?
Emi nie v4era se skarahme ama mi doide neska sutrinta po4ti oceliПървоначално написано от NFW`
![]()
Да точно това щях да кажа... И аз съм същата някой дребни работи мн ме дразнят в тоя период, но гледам да се вланеяПървоначално написано от NFW`
Напави същото! \
/ Еми единственото нещо което може да направиш е да му се извиниш
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]