- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета/Момичета
ARE TRIiTE... DAS NE ZANIMAVAME HORATA S GLUPOSTI....
Всички жени са еднакви - имат путки и цицки !![]()
Темата е толкова глупава колко хората които поставят другите под общ знаменател ! ! ! ! ! !
Това което харесвам в мъжете е,че имат нещо между краката което аз нямам,но което искам![]()
Ми ако е хермафродит или транссексуален кво прайм ?Първоначално написано от hooliganka89
:P :P
Ам не знам,ти кажи кво да праймПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
![]()
Някой са толкова плоски ,че няят ....Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
--------------------------------------------------------
Вариант 1 - да си присадиш патка и ти да го праскашПървоначално написано от hooliganka89
Вариант 2 - да купиш вибратор и с тиксо да му го залепиш и той да те праска
Вариант 3 - да си наемете някое жиголо и той да ви праска и двамата
Вариант 4 - да не правите секс
Вариант 5 - да се нагълтате с екстазита и да се лижите цяла нощ
![]()
![]()
![]()
Днес да няма състезание кой ще пусне най-тъпа тема?
Това състезание не е само днес а всеки ден![]()
![]()
dam.. a ti sig si ot kandidatite za nai-ostoumni komenti ?
Верно?Аз ако пускам тема за всяка простотия която ми хрумнеее...тука ще стане ебахти алабалатапортокалатаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
mi puskai de .. kat ta gleam baq temi 6a ima6 da puska6 .. som 6a e za sqka prostotiq ...
eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii crazy_style kva e temata kaji 4e si q redakt.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ooo боже и какво се очаква да напиша в тая тема???![]()
Даам бас че темата ще влезе в топ 10![]()
Да от тях съм.И печеляли някво място?Първоначално написано от crazy_style
Ти сама каза,че е може темата да се стори тъпа на някой,и ето аз съм този някой![]()
Че как. Ще видиш като има едно такова състезание моите коменти ще заемат топ 10 !!111!dam.. a ti sig si ot kandidatite za nai-ostoumni komenti ?
Хаха добре казано.Верно?Аз ако пускам тема за всяка простотия която ми хрумнеее...тука ще стане ебахти алабалатапортокалата
А сега представи как 200 келеша жадно атакуват форума за да си излеят мъката за проблема който обикновено е че на едната нокъта и се счупила, на другата пък че приятеля и закъсня за среща с минута 35 секунди 4 стотни, на третия че не му ставала патката цял 1 час. Как да не направим конкурс за най малоумна тема![]()
Малеее...много ми е смешно,направо ме разплака.Не виждам какво пиша на монитора от сълзи...Мани МаниПървоначално написано от Alabalaportokala
Днес е един много весел ден.На хората им е дошла музата и се надпреварват кой да напише по-тъпа тема![]()
П.П. Продължавайте в същия дух!!!![]()
за какво точно е темата
someone else...
i az tva pitam ama sq xorata sa zaeti da sa xapqtПървоначално написано от Ивалинка
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.