- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спри да я търсиш и ще започне тя да го прави...
Има ли истина в този лаф?
много зависи..коя е ТЯ и кой е ТОЙ !
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
В раздел "любов" за к'во ли иде реч.
И, да, смятам.![]()
Ми да примерно ако момиченцето е разглезена кукличка, и изведнъж "играчката" и (момчето) изчезне, тя ще си търси играчката обратно. Ако обаче на момиченцето не и харесва играчката, ще си намери нова
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
mnem za men toq laf ne vurvi!
без ПОДПИС ... xD
Зависи от много неща, най-вече от отношенията между Него и Нея и чувствата по между им (ако съществуват такива, разбира се). Лично аз никога не съм точала след момче... Не смятам и да го правя!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми при мен е обратнотоТой спря да ме тьрси и сега аз почнах да мисля за него
![]()
ама аз понеже сьм инат няма да се откажа...
![]()
men to4no takova ne6ty mi se be6e slu4ilo :] sprq da mi varvi sled men i nekvo 4ustvo za praznota me nabi da go tarsq ama mi omrazna za nqkoklko dena i toi pak po4na mi obra6ta vnimanie ... ama ve4e ni mi e interesen i nekvo samo sme si kat frПървоначално написано от sladko_dete
![]()
lafa e veren do nqkade principno zavisi kolko momicheto si obi4a igra4kata :P
Има нещо вярно,но не във всеки случай.
Винаги има изключения!
+1Първоначално написано от sladko_dete
...
било лаф,било легенда-всяко има пона капка истина.само,4е не можеш да лежиш на тоя принцип и да вярваш,4е задължително така ще се полу4и.все пак разли4ни хора,разли4ни идеали.
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Но как да спра да я търся,когато толко много я обичам...Да,нараних я,но всичко е защото не съм идеален.Седя й гледам ника й в скайп...обичам я...
Не бъди мекошав намери си занимание че да не мислиш за нея тя ако държи на тебе ще те потърси
при мен това нещо не върви!
Като спре да ме търси да пътува...няма да го потърся първа,или най-много да го направя веднъж за да разбера на какво се дължи поведението му,ако човека наистина ме интересува разбира се.
Но от там нататък топката е в неговото поле,ако някой разчита постоянно аз да го търся,може да ме забрави.
П.П:Но много зависи какви са ви отношенията,разкажи повече,че и аз съм в подобно положение или поне бях до скоро...
Бяхме заедно 8 месеца...първата ми споделена любов.Никога няма да я забравя...Снощи в последния ни разговор й казах...ти си първата,искам да те срещна след 100 години за да си последната...Нараних я като я лъжех.На 20 съм тя е на 17.Нямах смелостта да бъда себе си,от страх да не я изгубя,но се получи обратното...в един момент любовта ни умори,тя се отдръпна,а аз с всички средства се опитвах да си я върна...тичах до тях 4 км за да й подаря едно цвете,оставях шоколад пред вратата й,подарих й сърцето си,но това още повече я отдръпна.Желая тялото й и когато я видя ми става нещо...тя казва спри се,но аз не мога
общо взето-омръзнах й
Незмам дали е така , не са ми го прилагали на мен , нито аз на някой![]()
Голяма грешка пич голямаааааааааа не е трябвали да и падаш на колене
а дали важи и в обратния случай... когато ТЯ спре да го търси ТОЙ да я потърси?![]()
Да и за двете страни важиПървоначално написано от kalioo
Не само за момичето
Животът е адът описан в Библията!