- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Aнти-Linkin Park
Понеже надъханите LP фенове не приемат критики нека тук да видим кой какво има против тях.Обаче аз понеже не съм лицемер ще им разрешя и на тях мнение...
И така ЛП са единствено и само комерсиални копелета...
Оф,пак ли,бре ?!
Предсказвам,че темата има два варианта-или става мега скандалът,или ключ.
Да,да,да,да,не харесвам ЛП,да,да,спорих вече,и да,да,да,не ми пука.![]()
Боже Господи , какви хора има в този свят![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Ем така ще да е , но пък днес се ядосах на психото и найтмейр-а и за 4 месеца не съм се ядосвал.Просто рядко се озлобявам и реших да се възползвам...До колко ще се спори нз.Първоначално написано от Pedigree
Пхааа ся чакай феновете на ЛП ''най-великата група'' да ти осерат (с извинение) темата.
Мразя ги защото:освен това,че са комерс а и феновете на тази група не усещат колко са зле.Щом ги слушат и са им фенове и ся разбираш ли ''аз слушам меТъл''комерс от сякъде.....
;]
Dope ne struvat syshto ... kato izkliuchim Die Motherfucker Die ... za tva trai i ne lai.
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
абе LP са чалга метъл ве.нз за кой път го казвам
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
ае,обади се метълОПървоначално написано от SandForGaara
мдааааааПървоначално написано от extreme_
![]()
we give it all.
Argh , симпатяги -.-Първоначално написано от TellMeYourName
Офф..деца
и какво като ще плюеш Линкин Парк?
А?
Вместо да се занимавате с глупости и да се чудите кой с какво ви е по-противен си слушайте вашите възвишани неща,рейте се във вашия химерен свят и не се занимавайте с нас плебеите..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
да бе да ви осерем хубавата тема не ни е срам.Първоначално написано от SiNiStEr
Ще кажа само едно защото всеки има право на мнение :
вместо да се радвате че има такива "комерсиални копелета" ,които да запалят феновете по рока - в последствие феновете им минават на по-тежка музика, вие ги плюете. Ако сте такив арокадджии, метъли и тем подобни няма смисъл да плюете някой който популяризира любимата ви музика, защото ако тряа да сте честни със себе си половината от хейтърите на LP, KoRn, Slipknot и съответно на Green Day, SUM 41 са започнали именно със най-омразните си сега групи. Не казвам всички но съм виждал много такива лицемери - в смисъл нека тези, които са започнали с ЛП да не ги харесват вече, нормално е, но да ги плюят - пак казвам правите лоша услуга на рока.![]()
Така е.И аз познавам един , който от LP & GD започна да слуша чалга.![]()
joalbrito,остави го тоз , дето гледа детското "наруто" ли к'во беше.Нека избива на комплекси.Като види , че ти минава през снегорина ще се спре,но като види , че се дразниш ще продължи.Неписан закон.По-добре отстъпи и го остави да избива на комплекси,защото нали знаеш - облегнал се един на една стена и тя паднала,защото по-умният отстъпва.Същото е.
Офф като не ви харесват кфо от това?!Всеки си има право на мнение.За мен те с най яката банда,може вие да не ги харесвате ама на света има мн хора който ги харесват.!Линкин Парк - Д Бест
/agree , LP не веднъж или 2 пъти са били и понякога още са на 1во място в световните класации.Първоначално написано от cold_arrow
Не само на МТВ , бе Къци.Първоначално написано от TellMeYourName
spored men ne zaslujavaha i edna tema puk sega i dvei da mrazq gi
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първо лп(пиша ги с малки букви защото не ги ХАРЕСВАМ) за мен не са рок !Нз какъв стил са,а и не ме инт....Първоначално написано от joalbrito
И второ:Мен лично точно пък те не сам ме запалили по рока !Само защото ЗА МЕН те не правят рок !
ок?
Мн на ясно съм,че всеки има мнение и поне се съобразявай с моето !
;]
ше ме побъркате!Вече толкова сте изпаднали, че и хейтърски теми пускате леле..
Аре вървете си слушайте великите некомерсиални групички и престанете с тъпите теми! Тфа че не ги харесвате не ви дава право да ги плюете.. и аз не съм им фенка, но тфа не знчи че трябва да ги обиждам
![]()
оф такива като тебееее...
Обаче всички ако се видите отстрани колко сте смешни с тея спорове енд стъф...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А кога ще се видиш ти колко си смешен като избиваш на комплекси (т.е. сега с тази тема) ?