- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Aнти-Linkin Park
Абе не мога да разбера сега за какво се заqjдате за ЛП??? Нали всеки има право на мнение?Да аз ги харесвам....харесвам музиката коqто правqт и кво?6те ме убиете ли бе пфф всеки си избива на нqкuде комплексите![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
защото живеем в педалски святПървоначално написано от unfix
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
значи айде ако обичаш не говори глупости. Педали били ЛП . Збаеш ли кой е педал? Вокала на една от най-великите рок групи е бил бисексуален. Хедли са абсолютни педали. Така че ЛП са последните, които могат да се обявят за педали. Да кажеш некадърни, комерсиални и т.н. да , ама педали. Айде кажи защо смяташ така.Първоначално написано от _SL_
![]()
Бяха мн яка група , сега станаха комерс а ти си идиот. Пич замисли се ок не те кефят не те кефят кфо отваряш тема да те е*а и в hatera
въпреки, че не ги харесвам, уважавам чуждото мнение...
Мен , заяждах се с теб много жестоко , но взе да ми се издигаш в очите.Ти си единственият , който може да го каже това и ти свалям шапкаПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Пич, какви комплекси избивам, ще ми обясниш лиПървоначално написано от unfix
![]()
Едните - фенове, и другите - хейтърите, сте ми смешни, защото е ясно, че никой няма да убеди другите в своето. Така че това си е един безкраен цикъл от теми "ЛП Са суперрррррр!" и "ЛП смучат", който само ще зафлуди форума и ще повтаря и дъвче едно и също и едно и също. Интересно мнение за комплекси имаш
По темата съм се изказвал - щом имат фенове, и почитатели - значи има нещо в тая група. Аз лично им харесвам някои неща.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
под педали не разбирай хомосексуалистиПървоначално написано от joalbrito
абе всъщност...и така го разбирай
пък и ги слушат 14 годишни момиченца...
ти нали беше пънк, бе?? кво е тва ЛП?
За рок ли ги имаш? Или за метъл? Те са изпедерастени травестити, които не знаят какво свирят.
най-велики били...а къде са класическите и истински рок групи? те са по-зле от тях ли??
В тая шибана музикална индустрия вече обявяват шибани лайна като тия гейове и токио хотелчетата за най-велики рок групи...айде кажи ми нормално ли е това?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
а като не ги харесвата нужно ли беше да пускате цяла тема пфПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
аз не съм пускал темата и лично съм против такива изяви
но простотията тука се лее като из ведро и си викам и аз да поизлея малко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
а за бисексуалния вокал...
Той е можел да пее!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
не съм казала че ти си я пускал!Всеки си има различно мнение за тях един ги харесват,други - не.Пфф небеше нужно да се пуска цяла тема за тфа че не ги харесва.Първоначално написано от _SL_
Ми аз какво казвам.
Ама фенските и анти-фенски маси не могат да се сдържат и правят такива теми.
Аз що веднъж не съм написал тема "Мразя чалгата, ебаси педалската и курвенска музика е!".
Толерантност = missing.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
верно?? я някой да каже, че всеки си има различно мнение, че нещо не съм ги виждал тия думи напоследък..Първоначално написано от cold_arrow
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ми виж в началото на страницата ..
значи никога не съм казвал че съм пънк, а в темата за пънка казах, че слушам И пънк и поп пънк(айде ще ги разделя двете категории да не обидя някого) , но слушам и рок и метъл и алтернатив рок и нео-метъл, а от време на веме и рап. И начина ми на обличане е нещо средно между метъл и пънк, но все пак това не е твоя работа. Наричаш ги травестити- или не знаеш значението на думата или говорим за различни групи. Дай ми ЕДНО доказателство, че са хомосексуалисти.Първоначално написано от _SL_
Относно стиила, който свирят - ами да считам че спада в рока, но не е нео метъл, а някакъв собствен стил. И ако обичаш, когато дискутираме стила на дадена група, говори с факти и доказателства и дай предложение за стила им. А не само "Те не са никакъв рок"; Те нямат нищо общо с рока"; или "те са педали".
А ако си чуал последния албум - ем нз ако тва не е рок...![]()
Първоначално написано от extreme_
![]()
![]()
![]()
London Tipton
Lp da varqt da sa gramnat xaxaxa ujasni sa be kak moje da gi slu6ate seki si ima vkus tei 4e ne me ebe xaxa :}} izkazvam mnenie ama az li4no kato gi 4uq nqkade i mi sa razvalq denq xaxaxx :}}}}} kakto i da e ai prodaljavaite spora xax :] n6 ne postigate ednite sa za lp drugite ne ko si nalagate mneniqta?!?!?!![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
гхахаххахаПървоначално написано от joalbrito
ми евала, втълпявай си, че имат нещо общо с рока или метъла...
ако искаш даже можеш да чуеш някоя истинска рок или метъл група, ей така между другото и да ги сравниш...ама като слушаш лайната, дето въртят по МТВ такъв шанс няма..
а точно пък последният им албум е най-голямото лайно, което са изсирали и заслужаваш да ти се отреже езика за тия думи..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кфи са тея тъпи теми ???Първоначално написано от SandForGaara
shhh,баце,по-спокойно?Приличаш ми на някакъв скинарПървоначално написано от _SL_
Същата работа.Нито аз , нито ти , нито който и да е може да каже кой какво заслужава (било то да му се одреже езика или чепа).Всичко хубаво , ясно че ще плюеш joalbrito , мене и LP , ама такива изказвания , извинявам се , че ги определям , ама са болни
... Мен , превземаш се твърде много
Виж например Психопат* също не ги харесва ЛП и т.н. , но поне осъзна , че и другите си имат мнение и той няма какво да направи.Целта ти ми е ясна като бял ден - ти се опитваш да ни "накърниш достойнстовото" , но нали се сещаш - няма да успееш.Колкото и да ни плюеш нищо няма да постигнеш.Отново ти давам пример с Психопат* , пичът написа 2 мнения и ми се издигна в очите.Ти скоро няма да ми се издигнеш в очите...
пак ми говориш без музикални факти и доказателства. И не съм казал, че последния албум им е най-добрия или нещо, а просто казах, че е рок.Ама явно тука ссте решили да ми говорите общи приказки( нямам предвид само теб, а и тези дет викат "тва е най-яката група" и само тва знаят) . ДА аз съм фен на LP, ДА те са ми любимата гупа, но съм готов да водя ДИСКУСИЯ, ако човека на среща има аргументи различни от "те са травестити: е кво травестирско им видя нз.Първоначално написано от _SL_
ае вие сте някви много бързо изоставащи...Първоначално написано от unfix
мислиш, че искам да му режа езика?? няма да е лошо, щото ще спре да бълва глупости, но в случая нямах предвид това
Имах предвид, че каза ебати простотията.
и не искам да ви променям нито вкусове, нито нищо...искам да спрете да говорите глупости
joalbrito, какви доводи искаш ти? Прочети ми пак предния пост и обърни внимание на това с МТВ-то...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Tи понеже си тръгнала да ръсиш умни теми , нали ?Първоначално написано от __hIlArY_dYfF__
![]()