- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Aнти-Linkin Park
Така от прочетеното разбрах , че ЛП не се обичат,но не се и мразят.Ерм брао вече можете да затворите темата...
За теб може да са глупости.То и за нас твоите думи са пълни простотии , ама нищо не казваме нали?Живеем в свободна страна с конституция и ще си говорим и слушаме каквото си искаме.Същото важи и за теб , но ти отново определяш кое е глупост и кое не е.Първоначално написано от _SL_
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
емм искам да ми дадеш 1 причина поради която Лп да не са стил в рока( да те са си отделен стил, не са нео-метъл)Първоначално написано от _SL_
ПП: а ако някой ръси простотии без да ги доказва това си ти
Апф пак лапешки работи, тва е супер тъпо... Всеки си има право на мнение. Неможе всички да харесваме еднакъв стил музика, но има ли смисъл да оплюваме това, което не ни харесва?! Просто този спор е безмислен...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Гладки сте като лимки. И двамата.Първоначално написано от unfix
Не разбирате нито една дума.
joalbrito, некадърник смотан, аз няма нужда да ти давам, след като ти сам трябва да разбереш това. Казах ти вече...сравни тия малоумници с ЕДНА рок или метъл група. Поне тях трябва да ги знаеш, след като претендираш, че слушаш тези стилове.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тъпаци, не искам да ви отказвам от това да си слушате пикнята.
Искам да спрете да ги наричате метъл или рок.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ми и аз искам паметник на центъра на София , ама няма.Няма да спрем да ги наричаме метъл или рок!Както искаме ще си ги наричаме.То ако ставаше каквото иска всеки ...Първоначално написано от _SL_
Ой,мамка му,нужно ли е да изписвате няколко страници?
Предполагам,не схванахте за какво говореше _SL_.Нито е тръгнал да реже езици,нито нищо,просто говорите големи простотии.![]()
Да,ЛП нямат общо с рока,по дяволите,за чии кур си го въобразявате?Пуснете си една групичка,Юръп да кажем,и ми обяснете какво им е общото с ЛП.Нищо,нали?
Да,всеки си има право на свобода,тъй като музиката е свобода.Слушайте си каквото искате.Няма да тръгна да ги хуля на гейове и травестити,няма смисъл.Всеки си има право на мнение,уважавам и вашето.Така можете да си спорите и в продължение на безкрайност,защото сте на различни вълни.Едните слушат нещо различно,другите се връзват на МТВ-то.Никой не иска да ви накърни предпочитанията.Други пък си мислят,че някои си избиват комплекси.
Ахахаха...
това си е една обикновена тема,в някакъв обикновен форум,нужно ли е да се филмирате толкова?![]()
ето сравнявам ги с много неща:Първоначално написано от _SL_
1. Това е нова рок група и за добро или лошо те,корн и слипкнот са бъдещето на метъла. Колкото повече ги плюете, толкова повече популяризирате чалгата и американската чалга(сити).
2. Предимства пред по-старите метъл банди : ами че са по-нови, , че са различни и като начин на обличане, че пеят по-лек стил(с оговорката, че това може да бъде и недостатък), в текстовете им има по-малко псувни от колкото в текстовете на някои хеви,траш и дед метъл групи
3. Предимствата им пред др съвременни метъл групи( Корн, Слипкнот) : че имат свой стил, че не се псува толкова в текстовете , не имитират по-старите групи като облекло и поведение.
4. Предимствата им пред съвременни рок и пънк групи: по-доброто сценично поведение, но реално погледнато LP с нищо не превъзхождат Green Day или Sum 41 да речем. Това опира и до вкус и е въпрос на лично мнение. ЛП с нищо не превъзхождат новите рок и пънк групи, но са важна част от тях( особено с последния албум)
5. Предимствата им пред рапа и рапкора - че се пак се и пее в песните им и че не се псува толкова.
6.Предимствата им пред чалгата - била тя БГ или американска:
ами от къде да започна - рок е=> проповядва анархия, а обществото винаги се е стремяло към анархията. В това отношение чалгата е стъпка назад и това + безмислените и текстове са най-големите й недостатъци( който мисли че да пееш как ще се напиеш и с кого какво ще правиш после е анархия е мн заблуден); LP не са станали известни щот са се .... с шефа на някоя звукозаписна компания; текстовете им са смислени и имат талант.
7. Предимствата им пред "емо" стила - струва ли си да започвам, най-малкото не се самоубиват и самонараняват
8. Предимствата им пред бойбандите - ми не са хомусексуалисти или поне не се държат като такива.
Общо взето най-големия им плюс е че са сходни като идеология с рока и метъла, но не се правят на некви метъли при положение, че не са. Те са такива каквито са.
Имат и мн недостатъци, като най-големият е че са мн комерсиални (албума с Гей-би) и под комерсиални аз разбирам не да имат мн фенове, а да прават простотии като да изпълоняват песни на рияни, шакири и да правят дуети с разни комерсиални рапъри (гей би)
както виждаш се стремя да бъда обективен и показвам и недостатъците им. А не като теб само да обиждам - мн е лесно така , ама кат не можеш др да правиш...
Пф , най-накрая на някой да му просветнеПървоначално написано от Pedigree
Психопат*-а го каза същото , обаче ти го поясни по-подробно.Geez ...
edit : joalbrito,бате,повтаряш се![]()
кат нямат общо с рока я дай предложение - с какво имат общоПървоначално написано от Pedigree
плюс тва - аз МТВ не гледам! Слушам просто съвременни рок, метъл и пънк групи - и смятам че това, което пеят ЛП не е рок, но е жанр В рока - когато наричам някого рок имам в предвид и 3те рок,пънк, метъл. Аз МТВ гледам само когато науча че ще дават един час ЛП топ 10 и т.н.
прочетох ти лайната дето изписа и отидох да се издрайфам
такава простотия с нищо не можеш да я биеш
съвременни пънк и рок групи - грийн дей, съм 41, линкин парк...
бъдещето на метъла - корн и слипнот...
евала пич, биеш всякакви рекорди
мисли си каквото искаш, но винаги ще си останеш некадърник
казах каквото имам да казвам по темата, а вие пак не разбирате...няма да се хабя повече, че само ми късате нервите с глупостите си
МеТаЛ РуЛзЗзЗ...нали тъй беше?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ти си некадърен, защото пак бълваш простотии без да ги защитиш с нито един аргумент. И да LP, GD, KoRn, Slipknot, SUM 41 са бъдещето на рока като цяло... независимо дали ти изнася или не.Първоначално написано от _SL_
тъпан, всичките доводи, които ти даде са от твоя гледна точка...
ако аз ти дам от моя, ти пак ще ревеш
ако се пръкват още такива малоумници като тебе нищо чудно и така да стане..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
жалко значи.Първоначално написано от joalbrito
ама ние пичовете ше си слушаме хубава музика,ти си се кефи на педераските метал и пънк групи![]()
и си се обличай в поп-пънк стайл![]()
1во какво те засяга аз как се обличамПървоначално написано от extreme_
2ро - дори в тази тема съм казал как се обличам.
SL - дай ми доводи от твоя гледна точка, хубаво е да се чуят повече мнения ( е без безмислените от рода - те са велики; те са педали - това вече опира до лично мнение)
ако това е бъдещето на метъла,пънка и рока- Господ ме опазил..Първоначално написано от joalbrito
London Tipton
ave ei mangali prosti , kvo mu se nahvyrlihte na joalbrito e ? Kvot iska shte si govori i kvot iska shte si slusha.Vie ne ste horata koito da opredelqt dali LP , GD i t.n. koito gi izredi sa bydeshteto na roka i punka , ne ste tiq koito da opredelqt dali sa geiove pedali i t.n. LP sa bili pedali , mi poglednete se vie ve , nekadyrnici malki . Pylni mishki ste , osobeno SL li kf e.Kvo mi se pravish na interesen be , mom4e?"pro4etoh ti glupostite i se izpovryshtah".Ti kvo , da ne govorish mnogo svestni neshta be ? Da ti sera na ustencata , pederast4e malko.
ами за твое съжаление( но всъщност от това никой не печели така че за сеобщо съжаление) "истинските" както вие ги наричате нови рок грпи няма кой да ги финансира и следователно са слушани от много малка аудитория и следователно има ще има тенденция те да намаляват - и единствените рок групи, които в следващите 20 години ще бъдат финансово стабилни са именно такива. На мен ми харесват - а тва че вие ги мразите си е ваш проблем.Първоначално написано от Your Nightmare
и аз ще говоря квото си искамПървоначално написано от unfix
и вие не сте хората, които да ги определят, като рок или метъл
и...ако искаш ела и пробвай...
ама после няма да има откъде да сереш изобщо![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
С поп музиката.Първоначално написано от joalbrito
![]()
също като чалгатаПървоначално написано от joalbrito
слуша ги масата и затова преуспяват
а масата в случая е 14 годишни момиченца и 'момченца' тук-таме
а истинските рок групи случайно не се интересуват толкова от парите и не свирят за тях, докато тези, които вие боготворите свирят единствено и само за пари
кажи една-две истински групи, които знаеш?
мейдън, металика, етц, нали?
а знаеш ли колко групи, чиито почитатели се броят на пръсти са активни и правят албуми и концерти?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
иииии освен че ги дават от време на време по МТВ какво общо имат с поп музикатаПървоначално написано от Pedigree
SL ми не говоря само за такива ето ти една група Hedley - ти сиг и тях ще ги оплюеш ама аз не виждам нищо лошо в нея освен че вокала им се даржи като педал, а може и да е де, нз. Но да не забравяме кк се е държал Фреди. Става въпрос че Hedley, Nickelback не са толкова известни а смея да твърдя са си точно рок - не поп-пънк, не нео-метъл, не свой си стил като ЛП - така че да мога да ти кажа някои качествени рок групи ( то за мене и LP и GD са качествени , ама явно не признаваш групи, които експериментират с рока).
А относно кой пее за пари - ако наистина вярваш, че Ramones както са си свирили по заведенията не са искали да стават богати и известни и едва ли не са ги навивали да си продават албумите( един фр ми развиваше тая теория и той така не признава ЛП и ГД) тряа си мн наивен.
ЗАЩОТО СВИРЯТ ЛАЙНА, КОИТО МАСАТА ОБИЧА ДА ПОЕМА!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни