.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    дамм исключителни анализи правиш на творчеството на групитем които не харесваш

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    Той е дебел ;>

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от unfix
    Той е дебел ;>
    Не...той не е дебел , ебавам се ... той е извънредно дебел :>

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    епа кво друго да правя..

пише се иЗключителен
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    епа кво друго да правя..

пише се иЗключителен
    еми да ги анализираш и да изтъкваш недостатъците има, а не да говориш "те са педали" "те са лайна" "сравни ги с еди кой си"

Град
    Варна
    НА МЕН ми мязат на педали
    ЗА МЕН музиката им е педалска
    те СА комерсиални
    свирят за пари
    свирят не това, което те искат, а това което болшенството иска
    всъщност те НЕ МОГАТ да свирят
    текстовете им не са нищо особено
    те СА една малоумна група

и да добавя...бяха ма любима група, когато бях на 13
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Бургас
    НА МЕН ми мязат на педали
    ЗА МЕН музиката им е педалска
    те СА комерсиални
    свирят за пари
    свирят не това, което те искат, а това което болшенството иска
    всъщност те НЕ МОГАТ да свирят
    текстовете им не са нищо особено
    те СА една малоумна група

Забрави да добавиш и че си дебел;>

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Той може да е дебел,ама на ЛП няма да им израснат :P

е такива като теб аз ги наричам лицемери - значи ти си почнал с тях, но сега си им най-големия хейтър. Да не говорим, че мн хора почват с тях и после минават на по-тежка музика, така че само заради това трябва да спрете да ги плюете, защото са комерсиални и популяризират рока

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Той може да е дебел,ама ЛП няма да им израснат :P
    Да , ама на него няма да му израсне пишка ;> 1ната причина е , че е дебел ;>

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Тъп си.
    И аз започнах с тях,като бях на 12-13,но ги зарязах,радвам се,за което. ;]

Град
    Варна

е такива като теб аз ги наричам лицемери - значи ти си почнал с тях, но сега си им най-големия хейтър. Да не говорим, че мн хора почват с тях и после минават на по-тежка музика, така че само заради това трябва да спрете да ги плюете, защото са комерсиални и популяризират рока
    що го изтри другото? ...

що да спирам да ги плюя? ти ли ще ми кажеш?

може заради тях хората да тръгват да слушат рок и метъл, но те не са такива
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    бате, предполагам искаш да ме направиш смешен, но всъщност правиш себе си такъв
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Бургас
    бате, предполагам искаш да ме направиш смешен, но всъщност правиш себе си такъв
    Бате , хич не искам да те направя смешен , просто си дебел ;>

Град
    Варна
    окей
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    прочетох ти лайната дето изписа и отидох да се издрайфам
    такава простотия с нищо не можеш да я биеш

съвременни пънк и рок групи - грийн дей, съм 41, линкин парк...
    бъдещето на метъла - корн и слипнот...

евала пич, биеш всякакви рекорди

мисли си каквото искаш, но винаги ще си останеш некадърник
    казах каквото имам да казвам по темата, а вие пак не разбирате...няма да се хабя повече, че само ми късате нервите с глупостите си

МеТаЛ РуЛзЗзЗ...нали тъй беше?
    ти си некадърен, защото пак бълваш простотии без да ги защитиш с нито един аргумент. И да LP, GD, KoRn, Slipknot, SUM 41 са бъдещето на рока като цяло... независимо дали ти изнася или не.
    ако това е бъдещето на метъла,пънка и рока- Господ ме опазил..
    ами за твое съжаление( но всъщност от това никой не печели така че за сеобщо съжаление) "истинските" както вие ги наричате нови рок грпи няма кой да ги финансира и следователно са слушани от много малка аудитория и следователно има ще има тенденция те да намаляват - и единствените рок групи, които в следващите 20 години ще бъдат финансово стабилни са именно такива. На мен ми харесват - а тва че вие ги мразите си е ваш проблем.
    има кой да ги финансира дам..щото виждат,че се слушат от 13-14 годишни момиченца дето се имат за метълки или пънкарки.Сега е удобно да бъдат финансирани,щото има кой да ги слуша ама гледай след 2 години какво ще стане.Никой няма да ги помни и знае кои са освен ако не се ровнат във Уикипедията..
    London Tipton

И да LP, GD, KoRn, Slipknot, SUM 41 са бъдещето на рока като цяло... независимо дали ти изнася или не.
    Ама колко е убеден...
    Всевишнийо ти го шепне на ушо, а ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    има кой да ги финансира дам..щото виждат,че се слушат от 13-14 годишни момиченца дето се имат за метълки или пънкарки.Сега е удобно да бъдат финансирани,щото има кой да ги слуша ама гледай след 2 години какво ще стане.Никой няма да ги помни и знае кои са освен ако не се ровнат във Уикипедията..
    Ама колко е убеден...
    Всевишнийо ти го шепне на ушо, а ;р

Финансите движат бъдещето на рока?
    Хахха, на комерсиалния може би.

Я чуйте Skillet примерно, да видите какво е нов, страхотен рок. ТЕ за мен може да са бъдещето на рока, но да са скритото такова.

Грийн дей залитат надолу, Корн също, ЛП също губят голяма част от фенската си маса. На всяка една от тея групи най-старите им албуми са най-известните им и най-обичаните такива.
    ТОва ми мяза на спирала в миналото, а не бъдещето.

Вникнете малко повече в рока (за разлика от мен ), и ще откриете доста групи, които са по-достойни да бъдат наричани бъдеще на рока.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

и не искам да ви променям нито вкусове, нито нищо...искам да спрете да говорите глупости
    За теб може да са глупости.То и за нас твоите думи са пълни простотии , ама нищо не казваме нали?Живеем в свободна страна с конституция и ще си говорим и слушаме каквото си искаме.Същото важи и за теб , но ти отново определяш кое е глупост и кое не е.
    Гладки сте като лимки. И двамата.

Не разбирате нито една дума.

joalbrito, некадърник смотан, аз няма нужда да ти давам, след като ти сам трябва да разбереш това. Казах ти вече...сравни тия малоумници с ЕДНА рок или метъл група. Поне тях трябва да ги знаеш, след като претендираш, че слушаш тези стилове.
    ето сравнявам ги с много неща:
    1. Това е нова рок група и за добро или лошо те,корн и слипкнот са бъдещето на метъла. Колкото повече ги плюете, толкова повече популяризирате чалгата и американската чалга(сити).
    2. Предимства пред по-старите метъл банди : ами че са по-нови, , че са различни и като начин на обличане, че пеят по-лек стил(с оговорката, че това може да бъде и недостатък), в текстовете им има по-малко псувни от колкото в текстовете на някои хеви,траш и дед метъл групи
    3. Предимствата им пред др съвременни метъл групи( Корн, Слипкнот) : че имат свой стил, че не се псува толкова в текстовете , не имитират по-старите групи като облекло и поведение.
    4. Предимствата им пред съвременни рок и пънк групи: по-доброто сценично поведение, но реално погледнато LP с нищо не превъзхождат Green Day или Sum 41 да речем. Това опира и до вкус и е въпрос на лично мнение. ЛП с нищо не превъзхождат новите рок и пънк групи, но са важна част от тях( особено с последния албум)
    5. Предимствата им пред рапа и рапкора - че се пак се и пее в песните им и че не се псува толкова.
    6.Предимствата им пред чалгата - била тя БГ или американска:
    ами от къде да започна - рок е=> проповядва анархия, а обществото винаги се е стремяло към анархията. В това отношение чалгата е стъпка назад и това + безмислените и текстове са най-големите й недостатъци( който мисли че да пееш как ще се напиеш и с кого какво ще правиш после е анархия е мн заблуден); LP не са станали известни щот са се .... с шефа на някоя звукозаписна компания; текстовете им са смислени и имат талант.
    7. Предимствата им пред "емо" стила - струва ли си да започвам, най-малкото не се самоубиват и самонараняват
    8. Предимствата им пред бойбандите - ми не са хомусексуалисти или поне не се държат като такива.
    Общо взето най-големия им плюс е че са сходни като идеология с рока и метъла, но не се правят на некви метъли при положение, че не са. Те са такива каквито са.
    Имат и мн недостатъци, като най-големият е че са мн комерсиални (албума с Гей-би) и под комерсиални аз разбирам не да имат мн фенове, а да прават простотии като да изпълоняват песни на рияни, шакири и да правят дуети с разни комерсиални рапъри (гей би)
    както виждаш се стремя да бъда обективен и показвам и недостатъците им. А не като теб само да обиждам - мн е лесно така , ама кат не можеш др да правиш...
    Hhahahaahhaahhahahahahaha, lele, ne znam, samo pyrvoto sravnenie prochetoh i padnah ot stola... CAREVICHKITE, HLYZGAVITE i LUNAPARK SA BYDESHTETO NA METYLA! Ei tva beshe duma! hahahahahahahahaha

P.S. Ei, neshtastnik sladurchest, ti nqkoga prez jivota si da si chuval metyl? Kak shte kajesh podobno neshto we....
    Da ne govorim... che metyla ne vi e kato chalgata. Metyla nqma bydeshte zashtoto nqma minalo. Metylyt ne umira.... toi e vechen. Za tova sred lubimite mi albumi ima ot 86, ot 90 i t.n... Po MTV vsichko koeto e na poveche ot dva meseca e staro, hitovete se zadyrjat po nqkolko sedmici v efir i posle nikoi nikoga ne gi slusha...
    E, metylyt nqma hitove..... istinskiqt metyl ne go puskat po MTV. V istinskiq metyl nqma glupav rap i nqkakvi pedali koito mi peqt "I LOVE YOUUUUUUUUUUUUU..."

E... pak... amerikanskite vylni..... che zaraziha navsqkyde. I sega cqlata zemq bylva edno - LAINA! Shtoto pazara se zarina ot LP, LB, Evanescence, Bullet for my vallentine, Tokio Hotel i vseki koito gi e chuval se misli za METYLIST.

Ne, ne sym protiv LP. Zashtoto ne me ebe kakvo pravqt. No mi stava adski kofti kogato vijdam che sym obkryjena ot masa idiotcheta, koito se mislqt za TRU a ne sa nishto poveche ot zagubeni puberi! Ei tva mislq!

P.S.2 abe... ne mi e mnogo svyrzano tova koeto sym napisala no malko se razgnevih

joalbrito,мацко..зле си..

Послушай малко истински пънк,метъл или рок и тогава ела да се правиш на остроумен.
    London Tipton

Град
    Някъде по широкия свят...
    LP i kompaniq sa edno izpederasteno i jalko podobie na roka i metala kato cqlo !
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

а ти не се ли сещаш,че той може би има предвид друго-че трябва да си доста тъп или неосъзнат за да слушаш боклуци като ЛП и Грийн дей?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    че трябва да си доста тъп или неосъзнат за да слушаш боклуци като ЛП и Грийн дей?
    Добре ве , мой чо'ек , нали всеки си има право да слуша каквото си иска?Еми и joalbrito си го има това право.На него му харесва да слуша "боклуци като ЛП и Грийн дей" и за него не са боклуци.За теб и за другите герои като са боклуци никой не ви е карал да ги слушате.Не помня да съм казал аз или joalbrito , или който и да е "СЛУШАЙТЕ ЛП !!! НЯМА ДРУГА ГРУПА !!! " или някакви подобни изцепки...т'ва за "толкова да си тъп и неосъзнат за да слушаш боклуци като ЛП и Грийн дей" е изтъркано.Всеки си има вкус , било то че ЛП са боклуци , било то че ЛП са като богове.Зависи изцяло от човека.Да не казвам всички , но предполагам 95% от хората , които писаха засега в тази тема мислят , че
    БГ чалгата sux много яко и всички те казват "ти трябва да си баси тъпанара изостанал , че да слушаш чалга".Да , но помислете , че т'ва им харесва и хич не им пука , че ги мислят за тъпанари.Т'ва е , музиката е абсолютно свободна зона , всеки има право на избор и на вкус.На някои им харесват Токио Хотел примерно , на други - не . Т'ва е с всяка група.Няма нужда от изказвания като твоето.Да,признавам си , и аз в тази тема и в други съм изписал безброй простотии , но все пак не ограничавам свободата на избор на това , което да слушат другите.

Лека нощ

Град
    Варна
    Не помня да съм казал аз или joalbrito , или който и да е "СЛУШАЙТЕ ЛП !!! НЯМА ДРУГА ГРУПА !!! " или някакви подобни изцепки...
    ние също не сме го казвали

а ти смяташ ли скоро да оставиш клишетата и да кажеш нещо ново, че заспивам вече...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си