- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Aнти-Linkin Park
дамм исключителни анализи правиш на творчеството на групитем които не харесваш![]()
Той е дебел ;>Първоначално написано от joalbrito
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Не...той не е дебел , ебавам се ... той е извънредно дебел :>Първоначално написано от unfix
епа кво друго да правя..Първоначално написано от joalbrito
пише се иЗключителен
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
еми да ги анализираш и да изтъкваш недостатъците има, а не да говориш "те са педали" "те са лайна" "сравни ги с еди кой си"Първоначално написано от _SL_
![]()
НА МЕН ми мязат на педали
ЗА МЕН музиката им е педалска
те СА комерсиални
свирят за пари
свирят не това, което те искат, а това което болшенството иска
всъщност те НЕ МОГАТ да свирят
текстовете им не са нищо особено
те СА една малоумна група
и да добавя...бяха ма любима група, когато бях на 13
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Забрави да добавиш и че си дебел;>Първоначално написано от _SL_
Той може да е дебел,ама на ЛП няма да им израснат :P
е такива като теб аз ги наричам лицемери - значи ти си почнал с тях, но сега си им най-големия хейтър. Да не говорим, че мн хора почват с тях и после минават на по-тежка музика, така че само заради това трябва да спрете да ги плюете, защото са комерсиални и популяризират рокаПървоначално написано от _SL_
Да , ама на него няма да му израсне пишка ;> 1ната причина е , че е дебел ;>Първоначално написано от Pedigree
Тъп си.Първоначално написано от unfix
И аз започнах с тях,като бях на 12-13,но ги зарязах,радвам се,за което. ;]
що го изтри другото? ...Първоначално написано от joalbrito
що да спирам да ги плюя? ти ли ще ми кажеш?
може заради тях хората да тръгват да слушат рок и метъл, но те не са такива
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
бате, предполагам искаш да ме направиш смешен, но всъщност правиш себе си такъвПървоначално написано от unfix
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бате , хич не искам да те направя смешен , просто си дебел ;>Първоначално написано от _SL_
окей
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
има кой да ги финансира дам..щото виждат,че се слушат от 13-14 годишни момиченца дето се имат за метълки или пънкарки.Сега е удобно да бъдат финансирани,щото има кой да ги слуша ама гледай след 2 години какво ще стане.Никой няма да ги помни и знае кои са освен ако не се ровнат във Уикипедията..Първоначално написано от joalbrito
London Tipton
Ама колко е убеден...И да LP, GD, KoRn, Slipknot, SUM 41 са бъдещето на рока като цяло... независимо дали ти изнася или не.
Всевишнийо ти го шепне на ушо, а ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от Your Nightmare
Ама колко е убеден...
Всевишнийо ти го шепне на ушо, а ;р
Финансите движат бъдещето на рока?
Хахха, на комерсиалния може би.
Я чуйте Skillet примерно, да видите какво е нов, страхотен рок. ТЕ за мен може да са бъдещето на рока, но да са скритото такова.
Грийн дей залитат надолу, Корн също, ЛП също губят голяма част от фенската си маса. На всяка една от тея групи най-старите им албуми са най-известните им и най-обичаните такива.
ТОва ми мяза на спирала в миналото, а не бъдещето.
Вникнете малко повече в рока (за разлика от мен), и ще откриете доста групи, които са по-достойни да бъдат наричани бъдеще на рока.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Hhahahaahhaahhahahahahaha, lele, ne znam, samo pyrvoto sravnenie prochetoh i padnah ot stola... CAREVICHKITE, HLYZGAVITE i LUNAPARK SA BYDESHTETO NA METYLA! Ei tva beshe duma! hahahahahahahahahaПървоначално написано от joalbrito
P.S. Ei, neshtastnik sladurchest, ti nqkoga prez jivota si da si chuval metyl? Kak shte kajesh podobno neshto we....
Da ne govorim... che metyla ne vi e kato chalgata. Metyla nqma bydeshte zashtoto nqma minalo. Metylyt ne umira.... toi e vechen. Za tova sred lubimite mi albumi ima ot 86, ot 90 i t.n... Po MTV vsichko koeto e na poveche ot dva meseca e staro, hitovete se zadyrjat po nqkolko sedmici v efir i posle nikoi nikoga ne gi slusha...
E, metylyt nqma hitove..... istinskiqt metyl ne go puskat po MTV. V istinskiq metyl nqma glupav rap i nqkakvi pedali koito mi peqt "I LOVE YOUUUUUUUUUUUUU..."
E... pak... amerikanskite vylni..... che zaraziha navsqkyde. I sega cqlata zemq bylva edno - LAINA! Shtoto pazara se zarina ot LP, LB, Evanescence, Bullet for my vallentine, Tokio Hotel i vseki koito gi e chuval se misli za METYLIST.
Ne, ne sym protiv LP. Zashtoto ne me ebe kakvo pravqt. No mi stava adski kofti kogato vijdam che sym obkryjena ot masa idiotcheta, koito se mislqt za TRU a ne sa nishto poveche ot zagubeni puberi! Ei tva mislq!
P.S.2 abe... ne mi e mnogo svyrzano tova koeto sym napisala no malko se razgnevih![]()
joalbrito,мацко..зле си..
Послушай малко истински пънк,метъл или рок и тогава ела да се правиш на остроумен.
London Tipton
LP i kompaniq sa edno izpederasteno i jalko podobie na roka i metala kato cqlo !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
а ти не се ли сещаш,че той може би има предвид друго-че трябва да си доста тъп или неосъзнат за да слушаш боклуци като ЛП и Грийн дей?Първоначално написано от joalbrito
Добре ве , мой чо'ек , нали всеки си има право да слуша каквото си иска?Еми и joalbrito си го има това право.На него му харесва да слуша "боклуци като ЛП и Грийн дей" и за него не са боклуци.За теб и за другите герои като са боклуци никой не ви е карал да ги слушате.Не помня да съм казал аз или joalbrito , или който и да е "СЛУШАЙТЕ ЛП !!! НЯМА ДРУГА ГРУПА !!! " или някакви подобни изцепки...т'ва за "толкова да си тъп и неосъзнат за да слушаш боклуци като ЛП и Грийн дей" е изтъркано.Всеки си има вкус , било то че ЛП са боклуци , било то че ЛП са като богове.Зависи изцяло от човека.Да не казвам всички , но предполагам 95% от хората , които писаха засега в тази тема мислят , чеПървоначално написано от extreme_
БГ чалгата sux много яко и всички те казват "ти трябва да си баси тъпанара изостанал , че да слушаш чалга".Да , но помислете , че т'ва им харесва и хич не им пука , че ги мислят за тъпанари.Т'ва е , музиката е абсолютно свободна зона , всеки има право на избор и на вкус.На някои им харесват Токио Хотел примерно , на други - не . Т'ва е с всяка група.Няма нужда от изказвания като твоето.Да,признавам си , и аз в тази тема и в други съм изписал безброй простотии , но все пак не ограничавам свободата на избор на това , което да слушат другите.
Лека нощ![]()
ние също не сме го казвалиПървоначално написано от unfix
а ти смяташ ли скоро да оставиш клишетата и да кажеш нещо ново, че заспивам вече...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни