Цитирай Първоначално написано от unfix
Цитирай Първоначално написано от _SL_
а точно пък последният им албум е най-голямото лайно, което са изсирали и заслужаваш да ти се отреже езика за тия думи..
shhh,баце,по-спокойно?Приличаш ми на някакъв скинар Същата работа.Нито аз , нито ти , нито който и да е може да каже кой какво заслужава (било то да му се одреже езика или чепа).Всичко хубаво , ясно че ще плюеш joalbrito , мене и LP , ама такива изказвания , извинявам се , че ги определям , ама са болни ... Мен , превземаш се твърде много Виж например Психопат* също не ги харесва ЛП и т.н. , но поне осъзна , че и другите си имат мнение и той няма какво да направи.Целта ти ми е ясна като бял ден - ти се опитваш да ни "накърниш достойнстовото" , но нали се сещаш - няма да успееш.Колкото и да ни плюеш нищо няма да постигнеш.Отново ти давам пример с Психопат* , пичът написа 2 мнения и ми се издигна в очите.Ти скоро няма да ми се издигнеш в очите...
ае вие сте някви много бързо изоставащи...

мислиш, че искам да му режа езика?? няма да е лошо, щото ще спре да бълва глупости, но в случая нямах предвид това

Имах предвид, че каза ебати простотията.

и не искам да ви променям нито вкусове, нито нищо...искам да спрете да говорите глупости

joalbrito, какви доводи искаш ти? Прочети ми пак предния пост и обърни внимание на това с МТВ-то...