Ой,мамка му,нужно ли е да изписвате няколко страници?
Предполагам,не схванахте за какво говореше _SL_.Нито е тръгнал да реже езици,нито нищо,просто говорите големи простотии.
Да,ЛП нямат общо с рока,по дяволите,за чии кур си го въобразявате?Пуснете си една групичка,Юръп да кажем,и ми обяснете какво им е общото с ЛП.Нищо,нали?
Да,всеки си има право на свобода,тъй като музиката е свобода.Слушайте си каквото искате.Няма да тръгна да ги хуля на гейове и травестити,няма смисъл.Всеки си има право на мнение,уважавам и вашето.Така можете да си спорите и в продължение на безкрайност,защото сте на различни вълни.Едните слушат нещо различно,другите се връзват на МТВ-то.Никой не иска да ви накърни предпочитанията.Други пък си мислят,че някои си избиват комплекси.
Ахахаха...
това си е една обикновена тема,в някакъв обикновен форум,нужно ли е да се филмирате толкова?
кат нямат общо с рока я дай предложение - с какво имат общо
плюс тва - аз МТВ не гледам! Слушам просто съвременни рок, метъл и пънк групи - и смятам че това, което пеят ЛП не е рок, но е жанр В рока - когато наричам някого рок имам в предвид и 3те рок,пънк, метъл. Аз МТВ гледам само когато науча че ще дават един час ЛП топ 10 и т.н.