.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Да спя ли с него?

Значи с приятеля ми ходим вече 3 месеца и половина аз сам на 15 а той почти на 19 не сме правили секс ! Той иска ...но аз не се чувствам готово постояно ми казва ела в нас на гости и такива подобни . Девстевена сам не се чувствам готова да спа с него не искам да го правя но се чуввствам длъжна да го направя заради него . А и Сега от преди 2-3 седмци се оказа и чче сам развила гъбички които лекувам и скоро до седмица трябва да ги няма. Той незнае за тях знае че преди месец-два имах няколко кравойзлива но сега сам ок . миналия ден отново ми каза да отида у тях а аз си намерих оправдание да не е тая седмица и отложих за другата седмица незнам какво да праявя не искам да спа с него но се чувствам длъжна да го направя все пак е на почти 19 немога да го оставя без секс ... ох незнам какво да правя кажете ми какво да правя моля ви

emi kato ne si gotova,prosto mu go kaji..mom4eto nqma da te iznasili q..
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Виж ся и аз съм почети на 19 (18 и 6 месеца ) и знам кво е ....

От гледна точка на мом4ето, гадно му е ..тфа е ясно . Но мисля че щом още не си готова ,не го прави .Мисля че ще те разбере . А и какъв е смисала да го правите ,като съм сигурен че щом ти не искаш , и на двама ви няма да ви е приятно .
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми както искаш ... прави квото ти е на сърце и душа . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

От мъжка гледна точка ти казвам да му пуснеш като се оправиш, пак че не си готова тва е въпрос на нагласа. Момчето е на 19 и те е чакал 3 месеца, явно не е някой бонак и държи на теб, аз не виждам проблем да не правите секс?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако е правил секс е нормално вече да иска. Ако и той не е правил е друга работа, де. Когато си започвала връзка с този човек трябва да си била наясно, че 1 ден и то съвсем скоро ще трябва да правите секс....вината все пак си е и твоя малко или много, защото си започнала тази връзка. Разбира се и на него не му прави чест, че те притиска. Правила ли си му френска любов и той на тебе през времето, когато си с тази инфекция? И все пак не си длъжна да правиш нищо, което не желаеш!

e vie teq 3 meseca gi izkarahte cql jivot be..az kato bqh na 15 nakarah pr. mi da me 4aka 8 meseca. Taka 4e skapa ako ne iska6 da go pravi6 nedei..na nego ako mu puka za tebe 6te te do4aka :P
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Не можеш да го оставиш? Разбира се, че можеш, само че те е страх да не скъса с теб заради това. Сама осъзнаваш, че ако това се случи, означава, че връзката ви не се е базирала на някакви взаимно споделени чувства, а на 'интереси' и не би трябвало да те е яд за такъв долен човек, чиято единствена цел е била да те вкара в леглото си. Кажи му, че не се чувстваш готова, но не прави секс с него понеже той е на 19. Нито си му длъжна за нещо, нито нищо. В една връка, когато двама се обичат, секса идва като логическо следствие... нвщо, което е искано и от двамата, а не само от единия.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Няма длъжна или не, ти не си длъжна на никого, още повече девствеността ти. Когато се почустваш готова - тогава.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако е правил секс е нормално вече да иска. Ако и той не е правил е друга работа, де. Когато си започвала връзка с този човек трябва да си била наясно, че 1 ден и то съвсем скоро ще трябва да правите секс....вината все пак си е и твоя малко или много, защото си започнала тази връзка. Разбира се и на него не му прави чест, че те притиска. Правила ли си му френска любов и той на тебе през времето, когато си с тази инфекция? И все пак не си длъжна да правиш нищо, което не желаеш!
    Правил го е много пати , не сме си правили френска любов. само сме се натискали в кафетата и ако сме в "стайчката"(в 1 кафе има такава стаичка леко затамнена пак е с маси и сепарета ) съм му позволявала да ме селува по гърдите

Ае защо все момчето трябва да прави компромиси ?! Недейте нарежда момчето, гаранция е че е свестен, щом я чака вече 3 месеца и там колко седмици. Като не си готова си хвани някой който не иска да правите секс въобще и така няма да има виновни, пак ако не искаш да го напускаш и си го харесваш/обичаш, както и той теб му се отдай няма да умреш от болка сега

Не съм много съгласен. Ако той е с нея значи е с нея не толкова заради секса. Естествено когато липсва се усеща и то много, но ще изчака тя да се почуства готова.

Цитирай Първоначално написано от georgi_
    Ае защо все момчето трябва да прави компромиси ?! Недейте нарежда момчето, гаранция е че е свестен, щом я чака вече 3 месеца и там колко седмици. Като не си готова си хвани някой който не иска да правите секс въобще и така няма да има виновни, пак ако не искаш да го напускаш и си го харесваш/обичаш, както и той теб му се отдай няма да умреш от болка сега
    Въпросът не е в болката, а в това доколко ТЯ го иска и е готова да го направи.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

само не разбирам защо на мъжете като им се притакова, трябва да чакат една година някоя девственица, а като идат в казармата за същия период от време писмата спират да пристигат най-късно до 2-рия месец
    Do you speak Salsa? .......

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    само не разбирам защо на мъжете като им се притакова, трябва да чакат една година някоя девственица, а като идат в казармата за същия период от време писмата спират да пристигат най-късно до 2-рия месец
    Абсолютно съм съгласен, за жените праим сичко ама те като тряа да напраят нещо за нас никви ги няма Ама кво да праим не можем с тях ама не можем и без тях

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Не съм много съгласен. Ако той е с нея значи е с нея не толкова заради секса. Естествено когато липсва се усеща и то много, но ще изчака тя да се почуства готова.
    А не може ли той да си мисли, че тя е малка, наивна, че с 2 хубави думи и 1 обичам те тя ще омекне и ще й се отворят краката. А времето да е без значение, защото тя за него е непреодоляна крепост. Съществува като вариант.......

Ние не сме тук да гадаем След като тя не се чуства готова останалото няма смисъл да го обсъждаме. Но все пак, ако обичаш един човек, а той не се чуства готов за това ти сам си преценяваш дали искаш да си с него и ще изчакаш (ще го предразположиш и т.н), или ако ти е само за едното ебане, чао чао

Град
    Свищов
    Така си е, но тя в крайна сметка е трябвало да предположи, че ще дойде може би и момент с притискане по тази част. С моя не бяхме правили секс изобщо и двамата и никой никого не е притискал.....но правил ли си вече секс, много по-трудно ти е да се удържаш, да караш на самозадоволяване и прочие.......

Така си е, но тя в крайна сметка е трябвало да предположи, че ще дойде може би и момент с притискане по тази част. С моя не бяхме правили секс изобщо и двамата и никой никого не е притискал.....но правил ли си вече секс, много по-трудно ти е да се удържаш, да караш на самозадоволяване и прочие.......
    Дрън дрън дрън, бла бла бла На подобни изказвания реагирам доста остро, признак на ограниченост. Няма такъв закон "не мога да издържа без секс еди колко си време". Аз като мъж и то с много висока сексуалност (да не кажа хипер) съм издържал повече от половин година. А уж жените говорите за обич, чуства, компромиси...

Абсолютно е така. Хормоните на това 19 годишно момче врят и кипят тай че нормално е да му се прави секс и според мен е нормално да не издържа толкова време...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Дрън дрън дрън, бла бла бла На подобни изказвания реагирам доста остро, признак на ограниченост. Няма такъв закон "не мога да издържа без секс еди колко си време". Аз като мъж и то с много висока сексуалност (да не кажа хипер) съм издържал повече от половин година. А уж жените говорите за обич, чуства, компромиси...
    С дразнител до себе си? С някое момиче, което обичаш и те възбужда......Трудна работа. Ако мъжа го няма мога и да не се сетя със седмици за секс, ама като ме целува, прегръща, натискаме се и се опипвам, а и сме правили секс.......не бих могла да удържа хормоните си. Ако ти успяваш-браво!

Всякаква липса на самоконтрол...

az znaeh che shte doide den v koito shte trqbva da spa s nego no sega kato doide nz ne iskam mojebi mi trqbva oshte malko vreme spored vas da mu kaja li che ne sam gotova

Град
    Свищов
    Ами аз се подмокрям като го видя и докосна само.......какъв самоконтрол? Той ми е гадже и правим секс заедно над 2 години.....

Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    az znaeh che shte doide den v koito shte trqbva da spa s nego no sega kato doide nz ne iskam mojebi mi trqbva oshte malko vreme spored vas da mu kaja li che ne sam gotova
    След като не си - разбира се, че трябва да му кажеш.

Ами аз се подмокрям като го видя и докосна само.......какъв самоконтрол? Той ми е гадже и правим секс заедно над 2 години.....
    Пак опираш до това, че ти си правила секс 2 години с него и слушаме за вас, макар да не виждам връзката. Тук говорим за девствено момиче, а 3 месеца са нищо.

Знаеш ли значението на думата самоконтрол? Май не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си