- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кой според вас е най-модерния пиърсинг?
да подкрепям предишното мнение!
...
на гъзъ
vav vboxa ima klip4e kak pravqt takavПървоначално написано от Madness
interesno mi e kak se sqda posle.. mn e gadno bukivalno ti svarzvat dvete "buzki" ( taka da gi nareka xaxaxa
) s nqkva dalga obeca.. lele ujas
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:0c99d38cПървоначално написано от Just_say_no
Тоя наистина си проби задника!![]()
![]()
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
dai lin kПървоначално написано от Just_say_no
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
omfg da ne bqx gledalayjasno e
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Аз много се смях. Нямам си хал хабер от немски, ама тия пичове бях много забавни.Първоначално написано от my baby love
![]()
А какво ще кажете за тези?
http://www.vbox7.com/play:f7c501de
И аз искам, но ще си остана само с искането...Иначе са много "фиешонски".
![]()
Аз знам само един човек с такоз...А и Инка имаше звездата
Страшно е яко,обаче ако може да не се къса и да не се закача![]()
Според мен на пъпчето.Аз такова си сложих миналата пролет и през лятото ми беше много яко на моренцето със пиърсинг на пъпченцето![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Пиърси се правят,за да си модерен,така ли?Хахахахаха.
Много почнаха сега разни тъпи п**ки фешънки да си правят лабрети под долната устна
супер зле..
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
За мен пиърсинга си е до човека и до значението, което сам придаваш на дадане обица, заемаща конкретна част от тялото ти.
Според мен най-широко разпространени са тези на езика, веждите, пъпа![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
moderno e da si sloi6 na lqvata miglaaa sloji si i ti 6tot e modernoo razbira6 li i da ne te kefi karai MODERNO ebati prostotiqta 4estno
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
spodelqm mnenieto ti... naistina e kofti kogato neshto takova se prevyrne v chast ot ejednevieto na povecheto hora... i samoto izkazvane " Znachi hora, vsichko razvalqte..." e ujasno pravilno....! heheПървоначално написано от Whisskas
![]()
men me kefi nai-mn na пъп4ето
Напълно и абсолютно съм съгласна! Това, което всички сега правят за гъзария, когато се правеше от тези, малките, общества, както ти ги наричаш, се смяташе за противно и ужасно... Ама това е България, после хората се чудят защо искам по-бързо да се разкарам от тука и защо мразя България (това е само една от многото причини, поради които искам да се разкарам)...Първоначално написано от Whisskas
П.С Аз си мислех, че пиърсингът се прави, за тебе си, не за да го гледат другите и да виждат, че си "модерен"![]()
![]()
да си правиш пиърсинг,защото е модерно-това е доста тъпо и доказва,че акълът ти е не повече от на фикус.
а преди бяха уж наркомани хората с пиърси хаха стегнете се ... направи си ако искаш такъв, че да си запечаташ ЦЕНЗУРА, за да не излизат такива като тебе оттам
we give it all.
мм в интерес на истината е много тъпо заради модата или щото си привърженик на някъф преходен стил да си направиш пиерсинг или татосаз имам татоо и обичка на пъпа и искам да си сложа на веждата ама всичко е защото просто на мен адски мн си ме кефи и ми харесва супер нежно е и яко
![]()
затфаа на който му харесва си слага.. ама хораа правете го заради СЕБЕ си!!! тфа е най - важното
![]()
Love Ickooo
abe hora tuka stava vupros za NAI-MODERNIQ piursing a ne za nai haresvaniq ima razlika vse pak modata se meni ako dnes e moderno da imash piarsing na guza na drugiq den shte e moderno na putkata ne kazvam che trqbva da se pravi tam kudeto e moderno samo zashtoto e moderno ami imam napredvit 4e vuprosa e koi e nai moderniq piarsing i nqkoi otgovarqt che zashto tr da se pravi samo zashtoto e moderno (of mn moderno se povtarq)
абе прав си и ти ама пък не бъди такъв егоист... да правят кото искат, дреме ти... не се товари с такива неща, и аз преди бях така ама вече гледам себе си и приятелите ми и не се занимавамПървоначално написано от Whisskas