.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

clearskin на AVON

В тази тема можете да споделите от кой продукт на clearskin (AVON) сте доволни и от кой не Аз от личен опит мога да ви кажа ,че двойно действащият почистващ гел с микрокапсули е супер ,много съм доволна и от почистващият лосион на спиртна основа също съм много доволна Хайде сега е ваш ред ( надявам се тази тема да я няма някъде другаде в сайта уж потърсих ама ... )

Град
    Бургас
    ти си казала,точно двата продукта,които продължавам да използвам и съм изключително доволна от тях
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    Враца
    Ми братовчедката имаше цялата серия... И си беше доволна
    еlsy

амм забравих да кажа ,че имам и балансиращият почистващ крем/маска за лице ползвам го като маска и е много освежаващо

Град
    На плажа в Хаити под чадъра :)
    двойно действащият почистващ гел с микрогранули,нощен гел за пъпки "ответех удар" май се казваше и преди има6е един много хубав лосион против черните точки,които беше хубав,но сега на спиртна основа лосиона си струва да се използва
    Not everyone understands House music; it's a spiritual thing; a body thing; a soul thing.

Град
    град на греха
    Az sum polzvala 1 korektor ot seriqta i gela s mikrogranulite i 4etno kazano ne sum dovolna , izpolzvala sum mn po - dobri produkti na Avon za po4istvane na liceto

Явно продуктите влияят различно на различните типове кожа Я кажете някой ползвал ли е кремът за равен тен със защитен фактор 15

А някой случайно да е ползвал скраб за тяло от същата серия? Това май е единствения продук на тази фирма, който съм склонна да купя

hottie
    Guest
    почистващият гел с микрокапсули е много добър

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз имам лосиона на спиртна основа и тампоните за гладка кожа...и съм много доволна!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ползвала съм и гела за измиване и лусиона и изобщо не ми помогнаха..от тоя лусион кожата ми стана по-суха,а гела с микрогранулите изобщо не ми изчиства кожата...
    Сега използвам Гела на Лореал,той е с много по-ситни микрогранули и действа много по-добре от този на Ейвън...

Голям фен
    от тая серия съм ползвала гела за черни точки и много ми помогна махна ги и оттогава не са се появявали

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз не съм доволна ... Гарниер рууулз

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Определено това е най - сполучливата серия на AVON.. Бивш дистрибутор съм и мога да кажа, че това са наистина добри продукти.. Повечето лично сам ги тествала и са действали
    Love Ickooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си