.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

търся игри ии програмка за..

абе хора можете ли да ми предложите някакви яки игри нещо като тарзан и херкулес (ДА НЕ СА ОНЛАИН ИГРИ) и да стават за брат ми .. (на 6 е )просто да се минават някфи нива и да са интереснички ако и линкчета пускате или кажете от къде мога да си дръпна ще съм мн благодарна

същоо търся ии саит от които да мога да си качвам игри на телефона .. иииии още нещо търся програмка с която да мога да гледам клипчета на телефона ми т.е. да си сменям формата на видеото да става в 3др също може да пуснете линкче :Р

мерси предварително
    YeAh,I'm a GiRL...

Lestat357
    Guest
    Здрасти! Май не мога да помогна много, но ще опитам поне. Игри за момче на 6 – ами например Lego Racers коя да е част. Червеите са си класика, но има някакъв вид насилие в тях, тааа... не е особено подходяща като че ли. Revolt, която не е толкова различна като замисъл от Lego Racers, отново е с автомобили и може да бъда доста увлекателна. Сещам се и за още няколко, но са от моето детство, което значи, че са ааадски стари вече и надали биха представлявали интерес за кое да е дете, което има и бегла представа за графиката на по новите такива. Всички изброени дотук игри можеш да си намериш и свалиш съвсем легално от един двата най-големи торент тракера.Проверих специално и сийдъри има. И то доста.

А какъв ти е телефона? Ако е SE (особено от K или W-сериите) мога да ти изпратя директно на e-mail много игри и не само(приложения, линк към подходящ сайт с форум, etc). И при все че вече игри рядко разцъквам, мисля мога да ти препоръчам и доста интересни и увлекателни такива. Ъммм, така де – поне според мен, сравнени с други java-алтернативи. Отново в zamund@a-та е бъкано с java игри и приложения. Единствено, ако си с Samsung би могло да е малко по-трудно предвид специфичността на обмен на файлове и общата им java-съвместимост с някои по-стари модели. Но аз от известно време насам и от телефони не се интересувам и този проблем сигурно вече не е актуален.) За преобразуване в 3gp отново има много програмки. Аз използвам Xilisoft 3GP Video Converter, но не защото е най-добра, а просто защото не ми пука особено. Справя се прилично. WinX 3GP PDA Mp4 Video Converter е още една от многото. И двете ги има ясно-вече-къде(*amunda.net).

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Ами наистина незнам какво може да е интересно на брат ти. Игри не си свалям- и за това немога да помогна. Пиша ти по повод последния въпрос.: клипчетата от телефона. Ако искаш да ги гледаш на компютъра има един player - GOM Player. Възпроизвежда много формати, avi, mov, mpeg, mp3, wav... Както и 3gp какъвто предполагам саклипчетата. Аз ги гледам с него, незная как да ги промениш обаче.

of mersi Lestat357! a otnosno gornoto mnenie iskam ot kompa na gsm-a da gi ka4a a ne obratnoto az obratnoto moga si ig gledam na kompa iskam prosto ot format avi (primerno) da go napravq vuv format 3gp i vse pak pishete ako znaete neshto drugo iskam vuzmojno nai mnogo informaciq
    YeAh,I'm a GiRL...

aa btw otnosno telefona mi e nokia 6125
    YeAh,I'm a GiRL...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от 54321
    iskam prosto ot format avi (primerno) da go napravq vuv format 3gp
    знам 1 програма но при нея е малко по различно тя по принцип е предзнаначена за теглене от интернет (вбох) и конвектиране на фаила в различен формат ави мп3 флв и 3гп ако си качиш клипчето в вбох след това може да го смъкнеш и да го форматнеш под 3гп програмата се казва vloader мо така става малко по дълго от нормалното късмет
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

pf az tazi prograama q imam no sum s windows vista i ... ne mi vurvvi ta iiskam nqkoq koqto da vurvi to4no s VISTA
    YeAh,I'm a GiRL...

Град
    Ебачова Поляна
    Дай имейл да ти пратя програмата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си