- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ...Имам "паласки" ...
Хора,имам проблем...По принцип си харесвам тялото...Харесвам почти всичко в него.НО имам "паласки" ... краката ми са слаби,дупето ми също не е дебело...единствено гадните "дръжки" развалят всичко...Те ми разширяват цялата талия.Като се гледам в профил нямам корем напред,но когато се погледна в анфас съм като круша... Само паласките ми стърчат,даже по-надолу към дупето се смалявам.Точно заради тях немога да нося и прекалено тесни дънки... Моля ви кажете ми какво да правя,ако може ми кажете някакви упражнения специално за тази част от тялото....В нас имам велоаргометър,но не карам особено (ако изобщо е от значение).... Искам за лятото да изчезнат...Имам пиърсинг на пъпа и вниманието на хората се спира към корема микогато съм на плаж (а това е всеки летен ден) ...НЕ искам да съм като колба
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Срещу паласките
Тайната за премахването на тези сланинки, които висят над колана, е в стягането на няколко мускула, което може да стане дори само с едно упражнение.
Усуканици
А
Седни на пода със сгънати в коленете крака, гърбът е назад (доколкото можеш), а ръцете са изпънати напред, като се стараеш да са успоредни на пода.
Б
Завърти тялото от кръста нагоре надясно, сякаш протягайки дясната си ръка силно назад, докато лявата още сочи напред. Задръж десет секунди, а после се върни в центъра. Направи 10 усуканици, а после смени страните.
Копирах ти го от един сайт. Мисля, че са доста ефикасни, но са и трудни. Само е препоръчително да имате килим, защото аз си убих колената направо.![]()
мерси plamka... ай пишете още мнения е...важно е !!!
ne6to mn izpitano,sry 4e ne pi6a na bg!
zastavash s poluraztvoreni kraka izpravena,svivash malko kolenata stqgash dupeto iznasqsh ednata ryka primerno lqvata nadqsno kato ramoto ti trqbva da e do uhoto ti. i zapo4vash da butash rykata nadqsno ako rabotish s lqvata ryka. dupeto i gyrba stegnati i korema daje ako uspeesh. postoqnno gi druj stegnati. pravish 3 seriiki parvata ot 15 drugite dve ot 20 povtoreniq. povtarqsh i s drugata ryka. dva pyti ili tri pyti sedmi4no. mn pomaga. celta e da se opitash da izpynesh palaskite izpyvash,vryshtash leko pak izpyvash i taka...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
чесно казано малко не разбрах..от обясненията хаха...Първоначално написано от neshtastno^vliubena
hqhq i az ni6to nerazbrah ot gorniq postina4e temata e hubava
![]()
Моят проблем е абсолютно , ама абсолютно същият....Аз започвам малко диета ииии въртене на обръч и тичане на място по 40 минути на ден , мисля че ще има резултат....ХОра давайте мнения моля ви....И аз като се погледна в огледалото приличам точно на круша![]()
![]()
оХхХ и аЗ иМаМоТ сКорО вСякА сУтРин бЯгАм и пРаВя уПраЖнеНия а ВечЕр - 2 чАса тРениРовкИ ... сЪщО сЕ сТаРая дА сЕ хРаНя зДраВосЛоВно
ще вИдиМ каКво щЕ сТаНе
вижте упражненията за страни4но разтягане и под тях е снимките за упражнението
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p7039.html
гарантирам ви,4е след по-малко от две седмици ще се 4увствате вталени в талията и паласките..за по-голям ефект...сгънете леко колената съвсем леко,стегнете дупето и корема и така правете упражнението...3 сериики 1-вата от 15 повторения другите две от по 20...като повтаряте с двете ръце! Успех,дано съм помогнала
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
yjas e da ........a s obr14 sled kolko vreme se maxat?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
и аз се интересувам от обръча,някой ако знае дали помага защото съм бивша гимнастичка и мога да въртя с часове...много ми харесва и ако е полезно цена няма да има...кажете ми някой ако знае плс![]()
аМи аЗ сЪм чУваЛа чЕ е пОлеЗно зАщоТо кАто гО вЪрТиш еДин вИд маСажиРаЛ и нЗ сИ кВо... нЕ пОмНя вЕче кАкВо сЪм чеЛа![]()
аБе пОлеЗно е
![]()
Abe ti znaesh li kakvo e da si kato krusha ? Qvno ne . Tqloto ti e s forma na krusha , ako imash po-debelichki krachka i golqmo dupence , a gore si normalna .Ta sreshtu palaskite neznam kakvo da ti preporucham , no ne e nikak polezno v poberteta osobeno da spazvash dieti , koito sama si si izgotvila .Ako puk e tolkova merak za dieta otidi na dietolog (teenagerski) .Ima takiva specialno ot 14 do 18 godini .![]()
имате разширени стомаси и ядете по 5 сандвича на ден.. е тва е показател закво имате "паласки"
то тва от ядене става.. и от прекалено впити панталони и къси фанели
1. пробвайте да спортувате нещо
2. храната има значение.. фанете яжте по-малко е такова
по-малко кексчета, по-малко снаксчета, хот-догчета ала бала![]()
и пийте вода ............
а са като има6 паласки земи се гръмни,...кво толко паласки хахи аз имам..ама никой не е намекнал не6то или не6то такова..ако си о6е на 12-13-14 с времето след пубертета може да се махнат ..но не мисля 4е спорта е най-доброто не6то
![]()
Мила, виж аз не съм казала сичко,нормално е да се заблуждаваш,но то е затова защото не съм дала явно достатъчно информация...Първоначално написано от oTPoBHa
по принцип не ям изобщо много ям по няколко пъти на ден,но по малки неща например по един плод,понеже имам гастрит и стомахът ми не трябва да работи напразно...отдавна съм спряла да ям много...освен това не ям чипсове и т.н. понеже са пълни с консерванти и сигурно от година не съм си купувала такива неща,както и газирани напитки...И пия по 4-5 литра на ден даже е прекалено,но наистина пия по толкова не преувеличавам....Може би наистина впитите панталони играят важна роля,защото само от тях корема почва да ме боли и ми се подува,но нося само такива...вече паласките ми направо свършват оттам откадето започват дънките ми...тялото ми приема формата на панталон![]()
както и дае реших да напиша темата тук,защото знам че ще ми препоръчате добър метод,като например спорт,а не гладуване защото немога да гладувам,заради болестта ми ;(
аз доколкото знам гастрит се развива от неядене, не от прекалееено яденеПървоначално написано от jenity_bs
но според мен се консултирай с лекар, щом имаш гастрит..
тваааааааа....... тоя цитаааттт... РУЛЗ!Първоначално написано от jenity_bs
![]()
нема смисъл да говора просто
гастрит можеш да развиеш и от много притеснение.. зависи
БисквитенотоЧудовище
ами значи то точно и от двете се разболях аз...моя стомах е "нервен" пък и преди имах нарушен хранителен режим и затова![]()
oTPoBHa, на момичето едва ли му трябват забележките ти, не я познаваш, за да говориш какво и колко яде, едва ли е толкова зле да не разбира, че с преяждане хубаво тяло няма да постигне.Не вярвам и да не знае, че спортът е важен, с тая разлика, че паласки НЕ се стопяват с волейбол например.
Ето няколко упражнения, които аз лично правя и мисля, че имат ефект:
1. Заставаш права, краката са разкрачени малко повече от нивото на раменете, накланяш настрани се колкото можеш, ляво, дясно и ги редуваш по 50 пъти на всяка страна.
2. Правиш същото с гирички във всяка ръка.
3. Заставаш пак права с разкрачени крака, вдигаш ръцете на нивото на раменете настрани, местиш горната част на тялото на едната, после на другата страна, но САМО от талията. С гирички е още по-ефективно.
4. Може и коремни преси - лягаш настрани, краката леко свити и вдигаш, натоварваш точно страничните коремни мускули![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
да и аз имам същия проблем..ужасно е както казваш ти -пласките развалят цялата фигура, да наистина тези упражнения помагат, но ако носиш стегнати дънки с ниска талия, упражненията няма да ти помогнат! Стегнатите дънките с ниска талия може да изглеждат секси , но деформират пласките, аз от тях ги получих![]()
а относно упражненията :
http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=8484
-
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Аз правя "усукваниците" и честно казано не съм забелязала кой знае какъв ефект.Иначе обръча много помага!
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
СПРЕТЕ ДА ИЗРАВЯТЕ ТЕМИ ОТ 2008!!!!
Тва се казва хора без работа.... и мозък![]()