Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
имате разширени стомаси и ядете по 5 сандвича на ден.. е тва е показател закво имате "паласки"
то тва от ядене става.. и от прекалено впити панталони и къси фанели
1. пробвайте да спортувате нещо
2. храната има значение.. фанете яжте по-малко е такова
по-малко кексчета, по-малко снаксчета, хот-догчета ала бала

и пийте вода ............

Мила, виж аз не съм казала сичко,нормално е да се заблуждаваш,но то е затова защото не съм дала явно достатъчно информация...
по принцип не ям изобщо много ям по няколко пъти на ден,но по малки неща например по един плод,понеже имам гастрит и стомахът ми не трябва да работи напразно...отдавна съм спряла да ям много...освен това не ям чипсове и т.н. понеже са пълни с консерванти и сигурно от година не съм си купувала такива неща,както и газирани напитки...И пия по 4-5 литра на ден даже е прекалено,но наистина пия по толкова не преувеличавам....Може би наистина впитите панталони играят важна роля,защото само от тях корема почва да ме боли и ми се подува,но нося само такива...вече паласките ми направо свършват оттам откадето започват дънките ми...тялото ми приема формата на панталон

както и дае реших да напиша темата тук,защото знам че ще ми препоръчате добър метод,като например спорт,а не гладуване защото немога да гладувам,заради болестта ми ;(