.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Гаднооооо ;(

Значи моят проблем е следния : Харесвам няколко момчете като ги погледне някое момиче и остава с впечатлението: лелеее колко е печен тоя...Та така не се познаваме,но мисля да се запознаем скоро време ама те не ме харесваааат не са ме виждали на живо и .. Абе не ме харесват а аз мисля че не съм толкова зле щом почти сички от 8мите класове от даскало ме хар Аз не излизам много по простата причина,че съм наказана Надявам се че добре сте разбрали темата.. Извинете ако има такава просто съм новичка Помагайте
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Nqkolko momcheta ? Iskash prosto priqtelstvo ? Zashtoto sa "gazari". Ami shtom te haresvat mnogo , znachi trea si otrakana idi i gi zagovori

Kaji im : K'fo staa pichove kefite me kato viziq , ne ste iliuziq nali ? Az sym.... i t.n

Град
    Sofia
    Епа те не си4ки мом4ета харесват само ван6ността се пак трее има6 не6то и в главата .. накараи ги да те забележат и не са натягаи

Град
    Варна
    Ами, не, всъщност не разбрах темата. Разбрах само, че си главната зайка из твоето даскало и очевидно се гордееш с това. Което не е особено респектиращо, да ти кажа. ^^

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ну заяц ну погоди !!!
    The Spark

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз нищо не разбрах.. Кво да помагаме?

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Ами, не, всъщност не разбрах темата. Разбрах само, че си главната зайка из твоето даскало и очевидно се гордееш с това. Което не е особено респектиращо, да ти кажа. ^^
    Не е така,просто казах че не се мисля за чак толкова грозна защото около 10,11 момчета ме харесват...На мен не ми харесва това,щото те мн добре знаят че аз не си падам по тях
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Nqkolko momcheta ? Iskash prosto priqtelstvo ? Zashtoto sa "gazari". Ami shtom te haresvat mnogo , znachi trea si otrakana idi i gi zagovori

Kaji im : K'fo staa pichove kefite me kato viziq , ne ste iliuziq nali ? Az sym.... i t.n
    Не си ме разбрал правилно ,аз ги харесвам ама те мен не накарах един фр да им прати мой снимки и те казаха чее не съм кой знае кво.. Аз мога да бъда отракана ама нямам време те учат в др у-ща ии така.Та ако може не само приятелство ама айде мерси ви все пак и ще се опитам да стане нещо

Abe macka ne 4e ne6to ama tupa li si ili na tupa se prai6 .Ne ni razigravai dori ne razbrax kuv ti e problema 6to za gluposti sa tva

Град
    varna
    и сега какво? "помагайте" Какво да помагаме? Да си уредиш тройката ли?

Мега фен Аватара на koalka
    Ако не сте се виждали, вижте се.Иначе, няма как да стане...Много рядко се случва да харесваш някой, на който не му познаваш поне малко характера.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако не сте се виждали, вижте се.Иначе, няма как да стане...Много рядко се случва да харесваш някой, на който не му познаваш поне малко характера.
    М да мерси Може ли модератора да истрие темата,щото аз немога

Мега фен Аватара на koalka
    Ще я заключа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си