- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сарцето я избра а не аз :(
Здравеите си4ки. имаме си едно моми4е в даскало ,праи са на интересна постоянно ,вапреки това си4ки си падат по нея.Хлатнал сам до уши по нея но ваоб6те не ми харесва характера и
Поттискам 4увствата но незнам кво да правя HeLP
![]()
Imah sy6tiq problem.Kogato se opozanhme po-taka i kazah pone pred men da ne se ligae i haraktera da i e po-razli4en do dopustimoto![]()
Ти не разбира6 ли тя нема мяркапосто е такава
Бате натиска са с секи сре6тнат а не е некво курве в
![]()
Pod kakvo razbirash "natiskva"?Първоначално написано от amazonko
Ха ми даа на секи да я обарва и тн.
I аз съм в подобна ситуация,но съм момиче,което харесва подобно,на твоето момиче момче.Ъъъъ..тъп коментар,но не знам какво може да направиш,не знам и аз какво да правя..
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Буллшит, като понякога се чуди как може да има хора дето да пишат толкоз тъпи коментари..Първоначално написано от Diva4e
Аз понякога се чудя как може някой още да пише "сАрцето"...
tova se slu4va na pove4eto hora az primerno ne poznavam dobre edno momi4e ama stra6no go haresvam ko da se prai lubovta e slqpa![]()
Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08
Щом се натиска с всички ии позволява да я обарват... несмяташ ли, че това си е точно к*рвенско поведение?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ще ти мине, спокойно...Само недей нищо да й признаваш, че ще й се вдигне още самочувствието.Харесват я, защото е отворена може би...Откъде да знам, но щом не ти харесва характера й, значи дори и да стане нещо, много бързо ще се убедиш, че не си е струвало.
Ами не бих те посъветвала да се занимаваш с нея, защото поведението и е абсолютно курвенско... а не си струва да се занимаваш с курви... накрая ти ще си преебания - не тя. И ще тие още по-гадно. Смяташ ли че си готов да го понесеш ?!
Щото се натиска на всички, не е курве![]()
Дами и господа аз сам на 13 все пак+ тва не е парвата курва
![]()
И това, че си на 13, и че въпросната не е пЪ("Ъ" бе момче, "Ъ" като "Ъгъл")рвата курва трябва да ни грее, защото..?