- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам я ;(
zdraveite iskam da pomolq za savet. Mn haresvam 1 momi4e daje bih kazal 4e q obi4am s neq se zapoznahme na 1 kopon4e i as q zagovorih ot togava ne spiram da mislq za neq moite priqteli mi kazvat 4e pitala za men no tq si ima priqtel i nz kakvo da pravq, po nikakuv na4in ne mi pokazva 4e me haresva, mojebi se pravi na nedostupna no nz 2 sedmici ve4e nemoga da spra da mislq za neq, nz kakvo da pravq kak da i go kaja ? Priqtelite mi karat se da otivam pri neq taka i pravq no po nikakuf na4in ne pokazva 4e me haresva. Ot4aqh se i prestanah da izlizam s tqh, frtata mi kazvat 4e tq pitala se za mene. Molq vi pomognete mi !!! Kak da postupq ?? MOLQ !!
7 точка от правилата
moderated by Coki
МОЛЯЯ ебати тъпака, ходи и си говори с нея като пита за тебе, да ви имам и проблемитеПървоначално написано от rexy
Покани я у вас и я изчукай.После ще дойде и любовта.![]()
no si ima priqtel i po nikakuf na4in ne pokazva 4e me haresva ;( daje probvah da q celuna no se odrupnaПървоначално написано от BaiboCo
Първоначално написано от the_unknown
![]()
![]()
Ако я изчукаш и на фона на някоя чалга те черпя бира
![]()
pravih kakvo li ne brad kanih q u nas no mi otkazva a moite frta mi razpravqt drugo nz na kakvo da vqrvam ve4e mn sum oburkan a otnosno 4algata respectПървоначално написано от BaiboCo
![]()
Еми става така,защото и тя не знае точно какво иска.На тая възраст е нормално.Действаи по-агресивно.Или ще поддаде или нищо няма да излезе,а другия вариант е автоматичен провал(в случай,че не предприемеш нищо).Ти избираш!Първоначално написано от rexy
Omg но комент. Еми аз бих ти предложил да си купиш едни палки, един комплект барабани на старо са около 300 кинта ( ако живееш в къща де) и да се отдадеш на музика. Като станеш световно известен след 2 години тя сама ще дойде при тебе, ще я изчукаш и ще я зарежеш. Иначе нз кв ода напраиш освен да я заебеш и да се замислиш дали приятелите ти не са педераси шибаниПървоначално написано от rexy
pi4ove mn vi blagodarq za savetite smqtam da q ostavq da vidim dali tq 6te me potursi nai gadno mi stana 1 ve4er kagoto bqhme izleznali as i o6te 2 momi4eta ( sega v momenta jiveq v London ) i be6e 12 4asa prez no6ta i na spirkata gledam 2ma 4ernilki po4tvat se zaqjdat nie bqhme malko piinali ot kopona se prebirahme i oneq mi iskaraha noj ama posle go prebraha tq po4na da mi govori mn za ne6to i as mn se qdosah za6toto neznaeh kakvo da pravq dali da zvuna da povikam nqkoi za pomo6 . Vikam si ei sega me narugaha tuka zaradi teq a te po4naha da se celuvat s tqh as q drupnah taq i i kazah da se spre i napravo mi nadu glavata mn se qdosah i i kazah da mlukne no nz kvo stana mi se rasurdi mai :S i mi stana gadno nz za6toto q haresvah gadno mi stana 4e tq se celuna s nepoznat vqrno 6toto be6e pila a na men ne mi pusna . i za6to da pita izob6to za men nz prosto oburkan sum mn no 6te se opravq ako ima drugi po4ove da mi dadut nqkakuf saved 6te sum blagodaren za6toto pitam as 1 momi4e tq mi kazva da iska4akam tq da me potursi nz.Първоначално написано от BaiboCo
Първоначално написано от rexy
Zarejiiiiiiiiii qqqqqqqqq !
pls ako moje nqkoe momi4e da mi dade savet no sigorno 6te q zareja. molq za o6te saveti!!!Първоначално написано от NightGuardian
недей...
все пак става въпрос за женско
mn q haresvam 6te opitam si4ko da stane ne6to no nz kak da postupq kak da napravq purvata kra4ka?Първоначално написано от Psychopath*
Ето ти съвета от момичето - еми заговори я.
И другия съвет от момичето - научи се да пишеш, има неща като запетайки, чувал ли си за тях?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това, че живееш и учиш в друга страна, не ти дава право да не знаеш правилен български.![]()
Моето мнение: много се дразня, когато хора са се виждали само веднъж-2 пъти и започват "Амааа, обичам го/я...". Това, че някой ви е завъртял главата на кУпон, определено не значи, че го обичате.![]()
Щом е заета, щом има гадже, от което явно не иска да се откаже, няма какво да търсиш при нея. А може би наистина не си кой знае какво, щом е предпочела дори непознатите пред теб...![]()
Смятам тук да си спестя мнението за "поп-фолка", който ти е така присърце... (но ако бях на мястото на момичето, дори само заради това нямаше да се занимавам с теб - музиката наистина не ми е по вкуса, дори само заради еднообразните мелодии и смешните текстове).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
nai-dobre spored men e da q ostavi6...vijdase 4e nemoje da stane ni6to...a i edin vid taka kakto az razbrax ti edva li ne dosajda6..ostaviq,ne q tursi pove4e i togava sam 6te vidi6 kak 6te protekut n6tata...znam kakvo ti e...i az bqx taka do predi sedmica-2....no sega sa s drug i naistina sum 6tastliva...nai-dobre si xvani nekoe dr momi4e i togava da vidi6 kakvo stava....sega men me tursqt...a ne az nego
taka4e produljava napdre...jivotut ti ne e zapo4nal s neq..NQMA I DA SVUR6I
aide yspex :P
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Най-вероятно пита за тебе, защото си й симпатичен, но дотам...
Айде, остави това, че си има приятел, ама поне някакви намеци да правеше, а тя нищо.
Поглеждам какво си ми писал, поглеждам и подписа ти и не се сдържам...Първоначално написано от BaiboCo
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
mersi za savetite 6te se opitam da napravq kakvoto moga no ne vqrvam 4e 6te se otkaza taka lesno ot neqПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
aaa stiga gorkoto mom4e ta to 4ak q obi4a ..pak si4ki kazvate da ne se zanimava nedeite taka az mislq 4e tq ne moje da re6i m/u teb i pr si i moje da 4aka teb da vidi interes ot tvoq strana taka 4e ptroadljavai da q tarsi6 i uspeh a i edin razgovor otnosno 4uvstvata vi nqma da e zle
+1Първоначално написано от the_unknown
blagodarq na vsi4ki za savetite a otnosno 4e jeveq v druga darjava ot 5-6 godini nqma nikakvo zna4enie as sum Bulgarin i vinagi 6te se gordeq s tova !!Първоначално написано от lofff1991.f
blagodarq otnovo
Здравей. Ето и моя съвет... значи трябва да имаме напредвид че сте тинеъджъри и незнаете какво точно искате.. м, става малко сложно... виждам ти я искаш , но тя теб не се знае... съветвам те да не й досаждаш много... а и я се дръж на ниво бе момче.. щом тя ще се бъзика с тебе , бъзикай се и ти с нея, ако не и прпука и тогава значи не става нищо от нея..съжалявам че го казвам ама след като тя не прави нищо, значи ей така те използва за развлечение... а и на онзи купон които прочетох, щом е имала наглоста да се целува с непознат пред теб значи за нея не си толкова... желан така да се каже..
А възможно е да те приема само като приятел... знам ли
Ако искаш все пак да си с нея , трябва да намериш начин да разбереш чуствата й и си помисли тез твой приятели да не те бъзикат е .... и все пак разбирам кво е да харесаш някого и след това да знаеш че не може да е с теб, дори най-малките и мимолетни чуства причиняват разочарование, а разочарованието - болка![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00