Цитирай Първоначално написано от rexy
Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
Цитирай Първоначално написано от rexy
Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
Цитирай Първоначално написано от the_unknown
Покани я у вас и я изчукай.После ще дойде и любовта.
Ако я изчукаш и на фона на някоя чалга те черпя бира
pravih kakvo li ne brad kanih q u nas no mi otkazva a moite frta mi razpravqt drugo nz na kakvo da vqrvam ve4e mn sum oburkan a otnosno 4algata respect
Omg но комент. Еми аз бих ти предложил да си купиш едни палки, един комплект барабани на старо са около 300 кинта ( ако живееш в къща де) и да се отдадеш на музика. Като станеш световно известен след 2 години тя сама ще дойде при тебе, ще я изчукаш и ще я зарежеш. Иначе нз кв ода напраиш освен да я заебеш и да се замислиш дали приятелите ти не са педераси шибани
pi4ove mn vi blagodarq za savetite smqtam da q ostavq da vidim dali tq 6te me potursi nai gadno mi stana 1 ve4er kagoto bqhme izleznali as i o6te 2 momi4eta ( sega v momenta jiveq v London ) i be6e 12 4asa prez no6ta i na spirkata gledam 2ma 4ernilki po4tvat se zaqjdat nie bqhme malko piinali ot kopona se prebirahme i oneq mi iskaraha noj ama posle go prebraha tq po4na da mi govori mn za ne6to i as mn se qdosah za6toto neznaeh kakvo da pravq dali da zvuna da povikam nqkoi za pomo6 . Vikam si ei sega me narugaha tuka zaradi teq a te po4naha da se celuvat s tqh as q drupnah taq i i kazah da se spre i napravo mi nadu glavata mn se qdosah i i kazah da mlukne no nz kvo stana mi se rasurdi mai :S i mi stana gadno nz za6toto q haresvah gadno mi stana 4e tq se celuna s nepoznat vqrno 6toto be6e pila a na men ne mi pusna . i za6to da pita izob6to za men nz prosto oburkan sum mn no 6te se opravq ako ima drugi po4ove da mi dadut nqkakuf saved 6te sum blagodaren za6toto pitam as 1 momi4e tq mi kazva da iska4akam tq da me potursi nz.

Zarejiiiiiiiiii qqqqqqqqq !