.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Пъпки

Пъпки

Здравейте, имам проблем незнам как да кажа, но постоянно имам пъпки на задника. Всеки ден се къпя и ги изтисквам, а те пак се появяват, мазах ги с лептен не помогна моля ви кажете какво да направя

Бате ти да небъркаш задника си с лицето? А за да ги махнеж ги мажи със сок от орехи.

xaxaxa k1v e toq sok ot orehi
    To4no kogato sa zeleni li ???

Mi kato se kupe6 go pravi s mn topla voda i trii s g1ba za banq, a sled tova dokato si mokra s k1rpata trii mn silno i b1rzo mestata - predpolagam 4e 6te pomogne. Posle moje6 da namaje6 s krem protiv pupki, ili s losion za tqlo :P [!] UspeH
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Re: Пъпки

Цитирай Първоначално написано от vorlex
    Здравейте, имам проблем незнам как да кажа, но постоянно имам пъпки на задника. Всеки ден се къпя и ги изтисквам, а те пак се появяват, мазах ги с лептен не помогна моля ви кажете какво да направя
    изтържи ги с ренде...

Da! i az imam su6tiqt problem ot blizo 1 godina i nz kakvo da pravq ve4e!maja gi s mehelemi ama nishto ne stava a na lekar ne mi se hodi, ima li nqkoi s su6tiq problem i mu sa se mahnali?

1- не ги стискай! 2-ако не успееш да се пребориш с тях до 1 месец отивай на лекар-така ще е най-добре, защото ще се махнат бързо и лесно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си