.

Виж резултатите на анкетата: Трябваше ли да призанаваме Косово?

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

20 36,36%
  • не

35 63,64%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Freiheit
    ДПС са във властта, защото има кой да гласува за тях - това са обикновенните турци и цигани. Ти и аз не гласуваме за тях, нали така? Ако се премахне ДПС това не значи, че друга партия няма да заеме мястото й.
    Не са проблема гласуващите турци, а негласуващите българи мой човек. защото турците в България са около 6-700 000 хиляди приблизително, обаче отиват 99% да гласуват, а българите сме около 7 милиона все още и отиваме да гласуваме милион, милион и половина. Ето затова ДПС ни управлява- най-вече заради българите, които не отиват да гласуват. Ако отидем масово да гласуваме едва ли ДПС ще има повече от 4-5 депутата, а след време няма да има и толкова. А ако не е ДПС турците искат или не, ще трябва или да не гласуват, или да гласуват за българи и български партии. Така че проблема е в ДПС, а не в редовия турчин, който в доста от случайте няма нищо общо с крадци като Доган и неговата орда.

Обикновенният турчин подкрепя Доган, не смяташ ли? Вота му е показателен... Но да оставим тази тема - да, проблема е, че българина не гласува. За следващите избори ще помисля за някакви листовки.. и турците и циганите са 20%, а вероятно и повече вече (25% примерно)..
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Цитирай Първоначално написано от Freiheit
    Обикновенният турчин подкрепя Доган, не смяташ ли? Вота му е показателен... Но да оставим тази тема - да, проблема е, че българина не гласува. За следващите избори ще помисля за някакви листовки.. и турците и циганите са 20%, а вероятно и повече вече (25% примерно)..
    Ами едно 90% от турците все още гласуват за Доган и това ми е най-странното, понеже Доган си е изцяло креатура на Държавна сигурност и знам, че е участвал във Възродителния процес, обаче на страната на извършителите, а не на жертвите. И затова има категорични доказателства. И не само, цялата върхушка на ДПС се състои все от "бивши" комунисти. Но явно повечето български турци са лесно манипулируеми и заблудени хора и затова гласуват масово за ДПС. И все пак се повиши броят на турците, които отказват да гласуват за ДПС просто защото малко от малко се сещат, че ги манипулират. И ще има още такива. Но ако го няма ДПС, няма как да има турски етнически вот, нали се сещаш? Аз се надявам това да стане един ден и тогава етнически проблем едва ли ще имаме.
    Добре, 20-25% са циганите и турците, а българите сме останалите 75-80%. Е, ако отидем да гласуваме 90% от тези 80% българи, не мислиш ли, че ДПС ще остане десета дупка на кавала? Обаче като ходим да гласуваме 20-30% от тези 80% българи, кака искаш да преборим гласовете за ДПС? Няма как да стане просто. Трябва масово да се гласува на първо време и друг изход няма за момента. А по-нататък ще му мислим и за нещо друго, за да неутрализираме цялостно ДПС .

Твърдо против Косово! Сърбите, макар и врагове през вековете, са по близки до нас отколкото размножаващите се като бълхи албанци.Да не забравяме и че и ние сме правили мръсно на Сърбия в историята.По-добре е да подкрепим християнските ни съседи отколкото албанците и като се заговори за независими родопи поне сърбите да ни помогнат.

Цитирай Първоначално написано от Proud Bulgarian
    Твърдо против Косово! Сърбите, макар и врагове през вековете, са по близки до нас отколкото размножаващите се като бълхи албанци.Да не забравяме и че и ние сме правили мръсно на Сърбия в историята.По-добре е да подкрепим християнските ни съседи отколкото албанците и като се заговори за независими родопи поне сърбите да ни помогнат.
    Оо, много лошо се заблуждаваш приятелю, че сърбите ще ни помогнат ако Родопите решат да се отделят в България. В огромна заблуда си. От сръбската държава хубаво недей очаква за България.
    И не съм съгласен, че сърбите са ни по-близки от албанците. И аз не ги харесвам албанците най-вече, защото са мюсюлмани, но в исторически план са ни помагали заедно да се борим срещу общите и за тях, и за нас сръбски и гръцки тирани.
    И престанете с глупавото твърдение, че едва ли не албанците са цигани, защото те са ни сроден ирански народ по етнически произход.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си