- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нямам си гадже
zdrasti ! az sam na 15 godini i nikoga ne sam imala gaje moje i malko absurdno da e no e taka nito sam debela nito grozna ! tova ne e samo moeto mnenie ! no vse pak nikoga ne sam imala predlojenie![]()
Daite mi savet !!! Imam 4uvstvoto che sam edinstvena![]()
![]()
Moje bi problema idva i ot tova che se izchervqvam v mn ot sluchaite kato govorq s gotini mom4eta. Edna priatelka me pita predi nqkolko dena zashto tolkova mn se pritesnqvam kato sam tolkova gotina i 4e ako e bila na moe mqsto e shtqla da bude mackata za koqto nai mn se govori i tn.
7 точка от правилата
moderated by Coki
според мен не си единствена, така че се успокой малко.. За да си хванеш гадже неможе само да си стоиш затворена във вас, излизай, не общувай само с момичета.. трябва да излизаш и с момчета, все пак те не ядът момичета, намери си по подходяща компания, отпусни се,не бъди срамежлива, имай самочувствие- ти самата каза че не си грозна... и не се тревожи много за това.. защото ще си намериш някого, когато най-малко очакваш..Успех!
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
mersi za otgovora nqkaksi e uspokoqvashto kogato go 4uesh ot nepoznat
Mersi {{SlaDka^6maTka}}![]()
+1Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Zdr!I az sum na 15 i dosega ne sum si imala gadje,no pri men ne6tata sedat malko po-razli4no,za6toto az sum debela i grozna i si padam vinagi po nedostjimi mom4eta![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
da ako si povtarqsh tui 4e si debela groznna i taka natataka nqma da si hvnesh po barzo q trq da imash samo4ustvie v moq klas ima edno grozli6te no e minaala celiq grad 6tot ima samoo4ustvie do nedbeto se se ot4aiai pak i to v dneshno vreme samo kreteni i teПървоначално написано от vampiretion
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ne si debela ne si grozna i nikoe mom4e ne e nedostijino!
q dai nqkoi twoi pic da widim dali pri4inata ne e w wyn6niq ti wid![]()
Еее тва беше вече много грубо....Може да е хубаво момичето,щом нейна приятелка й е казала,че е готина и т.н.Абе не знам-недей се притеснява толкова,няма защо просто-ако се притесняваш,винаги ще губиш,а ако не се притесняваш-можеш само да спечелиш!Първоначално написано от naze
![]()
Just haters make me famous! εĭз
xaxa malko grybi4ko ama ako iska da dade [mnogo obi4am da gledam xora koito sam im 4ela nqkoi post] a vaprosa ne e samo v v1n6niq vid a problema e 4e si pritesnitelnaПървоначално написано от naze
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Не се притеснявай, определено не си единствената. Но не всичко е външен вид, трябва и да си малко по-отракана. А това за изчервяването - не се трвожи, някои момчета го мислят за сладко.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ее голям прас че си нямала... Преодолей притеснението си и малко се отпусни. Яя си харесай някои сладур и нападай :P Аиде Успех мацка![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
[quote="KillSwitchEngage"]браво , ти още не си се разсипала , продължаваи в същия дух![]()
![]()
![]()
![]()
Aххх, който каза че не ядем - лъже!! Ние сме хищници ще ви изядем!! /roar
The Spark
Споко и аз не съм имал !Не ми прави впечатление и на тебе не трябва да ти прави!!Първоначално написано от Venetka
![]()
--------------------------------------------------------
vaii ne tova sym az... ma to4no az i pri mne e taka ne sym xodila s mom4e nZ ot koga i nikoi nikoga ne me iska...i vinagi se iz4ervqvam samo pr ako mom4eto koeot xaresFam i toi stoi do men i mi kaje ne6ty i az dokaty my otgovorq i cqlata stavam 4ervena i napral sa 4udq kade da sa skriq :d spoX ne e samo pri teb![]()
Имам една приятелка която и тя кат теб не си е фащала никой до 15 пък си е много готина а ся има сериозно гадже ходят вече 2 години тъй че всичко с времето си и твоя принц ще се появи![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Не си само ти така, половината форум също...Пък момичето за което най много се говори в даскало е най-голямата курва, за тва не се опитвай да станеш такава
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еее 1во недей да си мислиш, че си единствена - има мнооооооого като теб. Това че си на 15 и си нямаш гадже не трябва да те притеснява - като си на 15 та да не си на 40? Това че си срамежлива - стегни се малко, нахъсай се , имай самочувствие и нещата ще се получат. Не се вкопчвай в идеята, че си нямаш гадже и не й позволявай да те сдухва - когато му дойде времето ще си хванеш. Успехчета от мене![]()
аз казах че не ядете момичета, ама явно съм била в грешкаПървоначално написано от 5StaR
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
е ние кво да направи, да ти намерим гадже ли? Голяма работа че още не си си хванала гадже, с първото ми гадже на 15 тръгнах и още сме си заедно. Аве просто бъди себе си, друго няма кво да направиш(освен да почнеш да носиш изрязани дрешки и тем подобни)
ima toooooolkova mn kato teb 4e ne moi6 da si predstavi6..kakto kazaha ve4e imai samo4uvstvie i pritesnenieto samo 6te iz4ezne !!!aidi uspeh4eta
izob6to ne si edinstvena...ne se pritesnqvai.az sym na 17 i sym v sy6toto polojenie...moeto mai e po-stranno![]()
someone else...
+1Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.